آقا من منتظرم.میخوام ببینم راموس و روبینیو و هیگواین چه شکلی هستن.تو رو خدا بذارید.
آقا من منتظرم.میخوام ببینم راموس و روبینیو و هیگواین چه شکلی هستن.تو رو خدا بذارید.
منتظر نباش روبینیو فقط یک کره سیاه رنگه که چشم و ابرو داره
راموس رو عمرا اگه بشناسیش (کاکا در مقابل راموس آخره شبیه هست)
هیگوان هم صورتش رو نساختن و پوست هم نداره یعنی به رنگ هر کسی که باش تعویض شه در میاد با دیارا تعویض شه سیاه با روبن تعویض شه سفید فیکسم اگه بازی کنه قرمز و سبزه پوستش برای فیفا متاسفم واقعا همیشه دلم می خواست فیفا به دوران اوجش برگرده من بازی فوتبال روی کامپیوتر رو با فیفا تجربه کردم ولی الان چند سال هست که دارم فقط pes بازی می کنم البته هر سال فیفا رو می گیرم ولی متاسفانه بعد از آمدن pes دیگه uninstalesh می کنم
برای اینکه نگی دارم بزرگ نمایی می کنم یه عکس از حالتی که فیکس بوده میزارم دیگه حالت هایی که تعویضی هست و به رنگ بازیکنی که جانشینش شده در اومده رو نمیزارم هیگوان آفتاب پرسته توی فیفا ...
![]()
اقا اگه بخوای با گیم پد بازی کنی نه میشه پاس فرار داد نه تکل زد راه حلی مثل پچ سراغ ندارید؟
این یه باگه که با عرضه ی بازی درست می شه.(دموی pes 2008 هم این مشکلو داشت)
تریلر بازی خوب, گیم پلی چلسی با تورنتو
Good Game Trailer | Size: 14.4MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Chelsea v. Toronto Gameplay Montage | Size: 11.2MB
باگ جالبیه
ولی در کل خیلی عجیب غریبه.........
حالا دعا کنید مشکلش همین یکی باشه و بازیکنی نباشه که اینطوری در بیاد
اونوقته که......
آقا تو رو به خدا.من میخوام ببینم شکل بازیکنا.چه زشت چه قشنگ.بذارید.از هر بازیکنی بذارید.از چک هم بذارید.اگه من دانلود کرده بودم دمو رو.تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااا.
FIFA 09 Demo Raptor:
هر سال بعد از انتشار دمو فیفا expander هایی برای دمو منتشر می شد و امسال هم طبق گذشته GamingAccess یه Demo Raptor منتشر کرده که به وسیله اون میتونید وقت بازی, رزلوشن, on/off حالت window و تغییرات دیگر در تنظیمات بازی ایجاد کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود:(0,2 MB)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نكنه مسعود جان ولي من قبلا گذاشته بودم اين دمو رپتور رو كه البته بگم تروجان هورس هست و گذشته از اون كار هم نميكنه و كشكه من چند صفحه قبل علاوه بر اين دمو رپتور Match Explorer گذاشتم كه ساخت مانكي دراگون هست و اون هست كه به درد دمو بازها مي خوره البته كسي از ما نه به خاطر رپتور نه Match Explorer تشكر نكرده بود
عيبي نداره ما نديد بديده تشكر نيستيم
ظهر برات ميذارم ببيني
بله هست من هك كردم فايل devdata دمو رو. آپ مي كنم همين جا ميذارم واسه دانلود
سلام اينم يكي ديگه از ما بگيريد و عمرمون رو دعا كنيد.
با اين فايل مي تونيد به دمو فيفا 09 علاوه بر استاديوم ويمبلي چند تا ورزشگاه ديگه هم اضافه كنيد
دوست عزيزي كه فايل هك شده devdata رو خواسته بودن اينم فايلش(خودم درستش كردم ها نريد پابليكش كنيد كپي رايت داره)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)