تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 196 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

سلام میشه لطفا بگید بین nod32 و kaspersky و اویرا کدوم یکی بهتره؟
    خودتون از مقایسه بهتر می تونید نتیجه بگیرید ولی اگه نظر شخصی می خواید
    من میگم شک نکن و KIS2009 رو نصب کن.
    هم از نظر فایروال از اسمارت سکیوریتی خیلی بالاتر هست.(از تمام اینترنت سکیوریتی ها بهتره)
    هم از نظر Database از نود 32 بهتره و هم از نظر هوش مصنوعی و قدرت شناسایی.
    بازم بگم؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز هر آنتی ویروس به نوبه خود مزایا و معایبی داره

گاه خصوصیات یک انتی ویروس چنان با سلیقه کاربر همخوانی دارد که از دید وی بهترین محصول است

از طرفی گاها برخی خصوصیات ذاتی آنتی ویروس ها ، به مذاق برخی کابران خوش نمی آید

- مثلا برخی کاربران از هشدارهای کسپرسکی شاکی هستند

( درصورتیکه این خصیصه یک سیستم دفاعی قدرتمند به حساب میاد که سبب افزایش ضریب امنیت سیستم میشود

امری که کاربران حرفه ای و همچنین کاربران کسپرسکی را به خود مجذوب کرده )

- یا آویرا اکثر کرک ها و پچ ها را آلوده تشخیص میدهد

( در واقع این خصوصیت این آنتی ویروس است که فایهایی که توسط پکرهای ناشناس درست شده را قبول نمی کند

چون خیلی از ویروس نویسان ، کدهای مخرب خود را داخل یک فایل اجرایی تزریق کرده وسپس ان را با یک پکر خاص

به یک گونه فایل دیگر تبدیل تا از تیررس گارد آنتی ویروس ها به دور باشد

آویرا کلا اینگونه فایلها را قبول ندارد مگر انکه شما آن را تایید )

- برخی ها هم از ناد32 بخاطر Self-Defense نه چندان خوبش و یا گاها عدم پاکسازی آلودگی ها شاکی اند

که هرکدام دلیل خاص خود را دارد

پس شما می بینید حتی آن نکته ای که از دید شما منفی به حساب می آید

در واقع گاها نوعی مزیت به شمار میاید

اگر کاربر نتواند با انتی ویروس خود ارتباط خوبی برقرار کند ، حتی اگر بهترین محصول باشد به مثابه یک آنتی ویروس معمولی میشود

بنظر من شما ببنید کدام انتی ویروس با کار شما مناسب است و همان را انتخاب کنید

3. 3 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بنظر من شما ببنید کدام انتی ویروس با کار شما مناسب است و همان را انتخاب کنید
    من خودم نمیدونم کدوم رو باید انتخاب کنم چون اطلاعات زیادی در باره ی انتی ویروس ها ندارم من فقط میخوام هر چند وقت یکبار کامپیوتر رو اسکن کنم که ویروس نداشته باشه اگه منو راهنمایی کنی ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من خودم نمیدونم کدوم رو باید انتخاب کنم چون اطلاعات زیادی در باره ی انتی ویروس ها ندارم من فقط میخوام هر چند وقت یکبار کامپیوتر رو اسکن کنم که ویروس نداشته باشه اگه منو راهنمایی کنی ممنون میشم
    من هم بخاطر همین گفتم که خودتون تست کنید که کدام انتی ویروس برای شما مناسب است

این تاپیک برای مقایسه حرفه ای آنتی ویروس هاست

اگر به نتایج دقت کنید می بینید که یک جا کسپرسکی نتایج بهتری دارد و در جای دیگه آویرا و ناد32 و ...

من پیشنهاد میکنم برای شروع کار از یکی از همین سه محصول هم رده آغاز کنید ( بنظر من بهترینها هستند )

در ضمن تاپیک دیگری هستش که کاربران در آن صرفا نظر و علاقه شخصی خود را بیان داشته اند

بهتره بحث های غیر کارشناسی را در همانجا پیگیر باشید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نود 3.0.6 داشتم واقعا آشغاله تمام فایلهای .exe رو پاک کرد یکی نیست بهشون بگه من اگه بخوام کل هارد و پاک کنم آنتی ویروس می خوام چه کار فرمت میکنم دیگه کلی نرم افزارام از بین رفت اصلا واسه این آنتی کلین کردن معنا نداره

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نود 3.0.6 داشتم واقعا آشغاله تمام فایلهای .exe رو پاک کرد یکی نیست بهشون بگه من اگه بخوام کل هارد و پاک کنم آنتی ویروس می خوام چه کار فرمت میکنم دیگه کلی نرم افزارام از بین رفت اصلا واسه این آنتی کلین کردن معنا نداره
    دوست عزیز پاک کردن فایلهای آلوده دلیل بر بدبودن آنتی ویروس نیست ( به زبان ساده یه توضیح مختصر میدم )

وقتی ویروس خودش رو به ابتدا و یا انتهای یک فایل متصل کنه اونوقت آنتی ویروس به راحتی میتونه فایل رو پاک کنه

اما اگر ویروس خودش رو به متن فایل کاملا بچسبونه و کاملا با فایل ترکیب بشه دیگه امکان پاک کردن ویروس ، خیلی کم میشه

ویروس های امروزی هم اکثرا اینگونه شده اند

بنابراین امروزه آنتی ویروس ها قادر به پاک سازی همه آلودگی ها ی یک فایل نیستند و بهمین دلیل فایل مزبور را حذف میکنند

قدرت پاکسازی ( نه حذف کردن ) آنتی ویروس های امروزی تقریبا در یه حده فقط بنظر من کسپرسکی اندکی بهتر عمل میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز پاک کردن فایلهای آلوده دلیل بر بدبودن آنتی ویروس نیست ( به زبان ساده یه توضیح مختصر میدم )

وقتی ویروس خودش رو به ابتدا و یا انتهای یک فایل متصل کنه اونوقت آنتی ویروس به راحتی میتونه فایل رو پاک کنه

اما اگر ویروس خودش رو به متن فایل کاملا بچسبونه و کاملا با فایل ترکیب بشه دیگه امکان پاک کردن ویروس ، خیلی کم میشه

ویروس های امروزی هم اکثرا اینگونه شده اند

بنابراین امروزه آنتی ویروس ها قادر به پاک سازی همه آلودگی ها ی یک فایل نیستند و بهمین دلیل فایل مزبور را حذف میکنند

قدرت پاکسازی ( نه حذف کردن ) آنتی ویروس های امروزی تقریبا در یه حده فقط بنظر من کسپرسکی اندکی بهتر عمل میکنه
    فایل اگه آلوده باشه خوب چرا کسپر 7 که آپدیت دیروز هست پاک نمی کنش بعدش این نود تمام کرک و path ها رو هم حذف میکنه؟؟ آیا میشه حساسیت رو کم کرد به نظر من نود بعضی فایل های سالم رو اشتباها ویروس میشناسه
    Last edited by meshkipoosh2006; 29-10-2008 at 00:24.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فایل اگه آلوده باشه خوب چرا کسپر 7 که آپدیت دیروز هست پاک نمی کنش بعدش این نود تمام کرک و path ها رو هم حذف میکنه؟؟ آیا میشه حساسیت رو کم کرد
    بحث شما بحث تنظیمات آنتی ویروس هستش نه مقایسه عملکرد

شما میتوانید تنظیمات آنتی ویروس را بر روی خودکار و یا دستی بگذارید

اگر تنظیمات بر حالت دستی قرار گیرد ، آنتی ویروس هر پروسه مشکوکی رو به اطلاع شما رسانده

اما اگر تنظیمات بر روی حالت خودکار باشد وقتی آنتی ویروس احساس میکنه که یک فایل مشکوکه

( حال چه شناسایی درست باشه و چه نباشه )

ابتدا اقدام به پاک سازی اون میکنه و در صورت عدم نتیجه، اقدام به حذف فایل آلوده شده میکنه

( البته همواره یک نسخه از فایل مزبور را در قرنطینه گذاشته تا اگر خواستید مجددا بازگردانید )

مسئله کرک ها و پچ ها هم اصلا بحث جدایی است

اولا اصلا این موضوع صرفا در دنیای زیر زمینی کاربرانی وجود داره که به جای خرید محصول قصد استفاده غیرقانونی از آن را دارند

دوما نحوه عملکرد کرک ها و پچ ها به گونه ایست که اقدام به حمله در سورس یک برنامه و هک آن برای شما میکنند

خب عملکرد آن شدیدا مشابه یک ویروس یا تروجان است پس اگر آنتی ویروس شما به آن ظنین شده عیبی به آنتی ویروس نیست

باز هم در اینجا بحث تنظیمات آنتی ویروس پیش می آید

که اگر شما میخواهید کرک و یا پچ از دید آنتی ویروس پاک باشد آن را به لیست سفید اضافه کنید

(در مورد اینگونه تنظیمات باید به تاپیک اختصاصی آنتی ویروس خود بروید)

11. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

ضمن سلام وخسته نباشيد ميخواستم ببينم بين kaspersky internet security 8.0.0.454 و AVG Internet Security 8.0.169 كدوم بهتره نصب كنم؟ متشكرم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز Kaspersky همواره بهترین اینترنت سکیوریتی را عرضه میکند

اگر قصد نصب یک اینترنت سکیوریتی را دارید ، کسپرسکی قویترین محصول است

البته اینترنت سکیوریتی نورتون هم محصول خوبیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •