سلام 
تو تاپیک کومودو، بعد از اون همه (نزدیک یک ماه) بحث و گفتگو،
حالا بعضا" منطقی و علمی و
بعضا" غیرمنطقی و غیر علمی و توهین آمیز و ...
آقای دکتر عزیز به عنوان ناظر انجمن آنتیویروس و نرمافزارهای امنیتی، تنها پست زیر رو فرستادند (که من هم سریع تشکر کردم)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------
ولی خوب متاسفانه قبل از این پستتون:
1- تاپیک کومودو بعضا" منحرف شده بود
2- دوستان با انواع تهمت ها و بی ادبی ها مواجه شده بودند
3- یک نفر تعلیق و نفر بعدی اخطار دریافت کرده بود
4- بچه های تاپیک کومودو تاپیک رو ترک کرده بودند، همونطوری که هنوز هم فعالترین افراد تاپیک از اون روز تا کنون (10 روز گذشته) هیچ پستی رو نفرستاده اند
5- عملا" گردانندگان اصلی تاپیک کومودو، طرد شده بودند. و من که فکر نمی کنم به این راحتی ها هم برگردند، افرادی که میشه گفت فقط داشتند بچه ها رو راهنمایی می کردند، خودشون هم میشه گفت کومودو رو فول بودند.
6- و بعضا" بعضی از بچه ها بخاطر ناراحتی های پیش آمده ، می خواستند پی سی ورد رو کلا" بی خیال شوند
-----------------------------------------------------------------
خوب حالا نتایج رو هم باهم مرور کنیم:
1- تاپیکی که به همت دوستان و مخصوصا" مهران عزیز، بطور متوسط تا اون تاریخ بیش از 11 پست در روز داشت، حالا تو این 10 روز میانگینش شده 2 پست در روز
2- تاپیک outpost هم حالا شده عین یک ماه اخیر کومودو (کلکسیونی از حرف های غیر منطقی، غیر مستند، بی ادبی و ...)
این اتفاقات در شرایطی هست که تو تاپیک کومودو با همچین اظهاراتی اصلا" برخورد نشد، به عنوان نمونه ببینید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا توی همین چند صفحه اخیر، نمونه هایی رو بچه ها ذکر کرده اند، به عنوان نمونه از نحوه ی پاسخ گویی آقای outpost محترم:
--------------------------------------------------
يكم سرما خوردم و اصلا حال و حوصله جواب دادن به اين حرفهاي بچه گونه تون رو ندارم. ولي باي حال يه چندتا مورد رو بگم.
اين حرفتون رو خنده دار ترين نظري ميدونم كه تا به حال شنيدم. 
كاملا مشخصه كه شما رفتي فروم هاي خارجي Comodo رو با انگليسي دست و پا شكسته خوندي و به اضافه نظرات يكي دونفر از كاربراي طرفدار كمودو در همين فروم.
من با فارسي سليس جوابتونو دادم. اگه دوست داري بگو تا با هر زبان ديگه كه خواستي برات بنويسم.
مثلا تو فرومهاي خارجي Comodo گفته بودن كه Outpost دروغ ميگه كه اولين سوييت امنيتي كامل هستش ، كه اگه يادتون باشه من جواب اون پس شما رو كامل دادم. متاسفانه افراد ناآگاه و متعصب هم توي فروم هاي خارجي هستن و هم ايراني.
---------------------------------------------------------------
و ...
سرتونو درد نمی آورم
البته به نظر من اصلی ترین دلیل این همه اتفاق همچین مواردی است + یه خورده تعصب و بی منطقی و عدم ارئه ی دلیل و مدرک برای اظهارات
خوب طبیعی هست که بچه ها خودشون برخورد بکنند، و این طوری این تاپیک رو به چالش جدی بکشند (که البته محاسنی هم داشته و ظاهرا" باگ های خوب و زیادی رو از این سوییت امنیتی روکرده )
البته نمی دونم چرا شرایط اینجا فرق می کنه، آقای دکتر خوب دارند دفاع می کنند
والا واقعیتش رو بخواهید من دیگه موندم، چی بگم، به کی بگم
چاره ی کار رو تو بی خیالی دیده ام
اگه چاره ی دیگه ای رو دوستان بلدند به ما هم بگویند، ممنونشان می شویم 
اگه چاره یقابل ارائه ای نبود، دعا کنید که پستم رو حذف نکنند 
یا حق