من هميشه با سايت صبانت سر ميزدم تا ببينم بالاخره صبانت اروميه مياد يا نه كه امروز ديدم در بخش پذيرش نمايندگي به ليست شهرها اروميه هم اضافه شده.
خدا كنه يه نفر از اروميه پيدا بشه نمايندگي صبا رو بگيره و ما رو از شر اين isp هاي مزخرف راحت كنه.
من هميشه با سايت صبانت سر ميزدم تا ببينم بالاخره صبانت اروميه مياد يا نه كه امروز ديدم در بخش پذيرش نمايندگي به ليست شهرها اروميه هم اضافه شده.
خدا كنه يه نفر از اروميه پيدا بشه نمايندگي صبا رو بگيره و ما رو از شر اين isp هاي مزخرف راحت كنه.
Last edited by urumchi; 03-06-2011 at 14:15.
من هم همیشه سر میزنم . بدون شک بهترین آی اس پی کشور هست . فقط خدا کنه مثل مکس نت واسه مهاباد و .. هم بده![]()
من چندبار ایمیل فرستادم ولی جوابی ندادن. ولی خبر خوبی بود
عجب منم امروز ايميل زدم گفتم شايد جواب بدن. چيزي كه من ميترسم ازش اينه كه اينجا جواب نده چون صبانت در تبريز خوب جواب داده تا الان ولي مشهدي ها زياد راضي نيستن از صبا. البته به خاطر كوچكتر بودن اروميه نسبت به مشهد و تبريز اين احتمال هم هست كه بخاطر يوزرهاي كمتر وضعيتشون بهتر باشه، كلا اينترنت در اروميه مثل تخم مرغ شانسيه معلوم نيست قراره چي دربياد ازش!!!
الآن از پارس آن لاین پینگ گرفتم. پینگ یاهو ۳۳۳ و پینگ گوگل ۲۷۷. سرعتم هم روزها تا ۱۸۰ میرسه که قبلا نمی رسید. فکر کنم این بار رو ۲ مگ بستند.
یک اشتباهی هم که کردم این بود که فکر می کردم پارس رایگانش از ۱۲ تا ۶ که فهمیدم از ۱ شب تا ۶ صبحه.۱۲ خرداد نزدیک به ۹۰۰ مگ تو این شبانه دانلود داشتم با EA Download Manager (منظور این که فلش گت یا IDM نبوده و شاید سرعتش کم بوده)
من ترکانت دارم 256 برست 512 دانلود شبانه رایگان اینم نتیجشه:
نظرتون چیه؟
من tp-link دارم الان 4 ساله پدرش رو درمیارم حتی شده 3 یا 4 شبانه روز روشن بوده تو ین مدت خیلی خوب کار کرده انصافا .
عالیه! تو ارومیه فقط و فقط ترکانت![]()
ترکانت هم که اصلا بالای 512 شبانه رایگان نمیده! حالا چرا فقط و فقط ترکانت؟
من موندم آیا شرکتی هست که شب بالای 110 کیلو دانلود بده!!؟ اگه پیدا (کشف) کردین منو هم باخبر کنید! ممنون میشم
البته سال پیش میداد ولی نمیدونم چرا امسال دیگه نمیده! !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)