تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 99 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

دوستان من یه مشکل دارم و این هستش که هاردم رو از طریق paragon پارتیشن بندی کردم.

c=100
    d=recovery
    و دوتا درایو دیگه یکی 170و 180. هیچ مشکلی هم نداشتم.گفتم یه امتحان کنم ببینم اگه ویندوز رو از طریق درایو ریکاوری عوض کنم مشکلی پیش نمیاد.

من از این طریق ویندوز رو عوض کردم ویندوز هم کاملا نصب شد اما موقی که ویندوز می خواهد بالا بیاد بعد از wellcom که باید desktop بیاد یا reset میشه یا wizard نصب برنامه ها میاد.و از این دو حالت خارج نیست.تعویض ویندوز رو هم از طریق درایو ریکاوری و هم از طریق dvd های ریکاوری گزینه سومش یعنی System Recovery امتحان کردم و باز فایده نداشت.

مجبور شدم از dvd ریکاوری و گزینه چهارم یعنی reset factory استفاده کنم که مشکل حل شد اما درایو ها به حالت اول یعنی cو d برگشتن.

بنظر شما چی کار کنم که وقتی پارتیشن بندی رو انجام دادم و خواستم ویندوز رو از طزیق درایو ریکاوری یا گزینه سوم dvd ریکاوری عوض کنم این مشکل پیش نیاد. (بالا خره یه روزی لازم می شه ویندوز رو عوض کرد.)
    ( آخه از طریق این دو روش پارتیشن بندی که انجام دادیم دست نمی خوره)

ممنونم
    خوب با اين اوصاف راهش اينه كه يك ويندوز دستي نصب كني
    با كل برنامه ها و درايورها
    بعدبا اين روش ريكاوري جديد بسازي
    سيستمت مشكل سخت افزاري نداره نترس

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من از paragon خواستماستفاده کنم گزینه آخر که boot paragon فکر کنم بود رو انتخاب کردم بعد خودم سیستمو reset کردم اما ویندوز دیگه بالا نیومد.یه پیغام عجیب :please insert boot disc in floppy drive اومدهرکار کردم درست نشد.dvd recovery رو گذاشتم و repair windows 7 رو زدم اما باز درست نشد.مجبور شدم ویندوز 7 کرک شده نصب کنم.در ضمن diriver ها هم نصب نمیشن رو این ویندوز.dvd های ریکاوری 3تا هستن.درسته یا اینکه اشتباه رایت کردم؟مدل لپ تاپم vaio cw 14fx.خواهش می کنم بگید چیکار کنم؟
    ويندوز 7 داري كه!!!
    پاراگون با ويندوز 7 مشكل داره و خرابش مي كنه
    كارت دراومده
    من بعد با Acronis Disk Director Suite كار كن

در آغاز فعالیت hooman_ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ويندوز 7 داري كه!!!
    پاراگون با ويندوز 7 مشكل داره و خرابش مي كنه
    كارت دراومده
    من بعد با Acronis Disk Director Suite كار كن
    الان دیگه وقت نصب ویندوز پارتیشنو درست کردم.مشکلم الان اینه که ویندوز خود لپتاپو نمیتونم نصب کنماین ویندوزیم که نصب کردم کارت گرافیکو نشناخته.جلوش نوشته unavailable.راهی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

forest و Ebi725 عزیز

شما از نرم افزار Acronis میتونی استفاده کنی ... توی این نرم افزار ( فکر کنم لینکشو صفحات قبل گذاشتم) این باگ ها تا حدودی برطرف شده

ولی این موضوعات همیشه هست ، متاسفانه به علت محدودیت هایی که سیستم عامل و نرم افزارهای پارتیشن بندی مثل paragon و Acronis در محیط سیستم عامل دارند و ایجاد میکنند این مشکلات هست !

پیشنهاد میکنم از نرم افزار Acronis Disk manager یا نرم افزار paragon disk manager نسخه بوت استفاده کنید چون این کارهای پیچیده باید در محیطی بجز سیستم عامل انجام بشه ... دیسک بوت این نرم افزار روی بعضی پک های نرم افزاری بصورت DVD مثل lord of softwares 2008 موجود هست ... با هزینه جزئی میتونید این کار را انجام بدید

راه خاص دیگری به ذهنم نمیاد

موفق باشید
    ------------------------------------------------------------------------------------
    من با همون برنامه Acronis نسخه بوت یه درایو 80GB Logical درست کردم.ولی این درایو رو توی my computer نشون نمیده.
    در ضمن با disk management خود ویندوز ویستا میتونم روش کلیک راست کنم و open کنم.داخاش هم میره ولی مشکل اینه که توی my computer نشونش نمیده.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

در آغاز فعالیت hitvocalist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14

من Dell Studio 1555 خریدم که به صورت پیش فرض VHB روش نصب بود
    اومدم با نرم افزار Partition Magic 8.0 هاردمو که اول دارای دو درایو یکی درایو 20 گیگابایتی ریکاوری بود و دومی که درایو 450 گیگابایتی ویندوز بود (هر دو درایو از نوع Primary) پارتیشن بندی کنم که بعد از نصب نرم افزار با چندتا پیغام خطا مواجه شدم و بعد از اجرای برنامه Partition Magic سیستم قاطی کرد و ناچارن سیستم رو خاموش کردو و دوبازه که سیستم رو روشن کردم با دو گزینه مواجه شدم :
    اولین گزینه Launch Startup Reapir (Recommended
    دومین گزینه Start Windows Normally
    گزینه دوم که کار نمی کنه یعنی وقتی گزینه دوم رو انتخاب می کنم سیستم ریستارت میشه
    و اما گزینه دوم که وقتی روی اون کلیک می کنم یه صفحه با نام System Recovery Options باز می شود که وقتی Next میزنم در صفحه بعدی در گزینه با نام های Load Drives و Next وجود داره که وقتی Load Drives رو می زنم نمی دونم باید چی رو Open کنم و Next رو هم که می زنم یک صفحه شبیه شکل زیر باز می شه :

شرمنده دوستان با گوشیم عکس گرفتم خوب در نیومد .
    گزینه اول میاد repair می کنه ولی دوباره هنگام بوت با همون دو گزینه اول مواجه میشم.
    گزینه دوم و سوم میگه باید از صفحه قبل یک ویندوزی رو Open می کردی که من گفتم نمی دونستم باید چیرو open میکردم .
    گزینه آخر هم که فکر کنم باید تقریبا یک دو سه ساعتی واستم تا recover کنه.

حالا عزیزان اهل فن یک نفر لطف کنه جواب منو بده بگه چیکار کنم .

راستی من سی دی اورجینال ویندوز وستا که موقع خرید تو جعبش بود رو هم تست کردم که دوباره ویندوز نصب کنم وقتی با بوت سی دی بالا مویومدم هنگام انتخاب درایو برای نصب ویندوز اون درایو 450 گیگی رو که انتخاب می کنم نمی زاره روش ویندوز نصب کتن ولی رو اون درایو recovery فعال بود که من دیگه اونو جرات نکردم روش ویندوز نصب کنم .

لطفا سریع دوستان جواب بدید کارم گیره یک شنبه سمینار دارم .

پیشاپیش ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلامكسي با Diskpart كار كرده؟ براي ويستا مشكلي ايجاد نميكنه؟ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز من دو تا سوال داشتم از دوستان بزرگوار خواش میکنم مرا راهنمایی کنن :
    1 من میخوام سی دی ریکاوری از اینترنت برای لپ تاب dell تهیه کنم ولی نمیتونم از کجا میتونم تهیه کنم؟
    2 من لپ تاب را به اینترنت وصل کردم ولی نمیتونم صفحه اینترنت را باز کنم علتش چیست؟
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Barracks

پيش فرض

------------------------------------------------------------------------------------
    من با همون برنامه Acronis نسخه بوت یه درایو 80GB Logical درست کردم.ولی این درایو رو توی my computer نشون نمیده.
    در ضمن با disk management خود ویندوز ویستا میتونم روش کلیک راست کنم و open کنم.داخاش هم میره ولی مشکل اینه که توی my computer نشونش نمیده.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

شما باید اون درایو رو با فرمت FAT یا NTFS فرمت کنید تا نشون داده بشه

در آغاز فعالیت hooman_ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الان دیگه وقت نصب ویندوز پارتیشنو درست کردم.مشکلم الان اینه که ویندوز خود لپتاپو نمیتونم نصب کنماین ویندوزیم که نصب کردم کارت گرافیکو نشناخته.جلوش نوشته unavailable.راهی هست؟
    کسی نیست جواب بده؟

در آغاز فعالیت hitvocalist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من Dell Studio 1555 خریدم که به صورت پیش فرض VHB روش نصب بود
    اومدم با نرم افزار Partition Magic 8.0 هاردمو که اول دارای دو درایو یکی درایو 20 گیگابایتی ریکاوری بود و دومی که درایو 450 گیگابایتی ویندوز بود (هر دو درایو از نوع Primary) پارتیشن بندی کنم که بعد از نصب نرم افزار با چندتا پیغام خطا مواجه شدم و بعد از اجرای برنامه Partition Magic سیستم قاطی کرد و ناچارن سیستم رو خاموش کردو و دوبازه که سیستم رو روشن کردم با دو گزینه مواجه شدم :
    اولین گزینه Launch Startup Reapir (Recommended
    دومین گزینه Start Windows Normally
    گزینه دوم که کار نمی کنه یعنی وقتی گزینه دوم رو انتخاب می کنم سیستم ریستارت میشه
    و اما گزینه دوم که وقتی روی اون کلیک می کنم یه صفحه با نام System Recovery Options باز می شود که وقتی Next میزنم در صفحه بعدی در گزینه با نام های Load Drives و Next وجود داره که وقتی Load Drives رو می زنم نمی دونم باید چی رو Open کنم و Next رو هم که می زنم یک صفحه شبیه شکل زیر باز می شه :

شرمنده دوستان با گوشیم عکس گرفتم خوب در نیومد .
    گزینه اول میاد repair می کنه ولی دوباره هنگام بوت با همون دو گزینه اول مواجه میشم.
    گزینه دوم و سوم میگه باید از صفحه قبل یک ویندوزی رو Open می کردی که من گفتم نمی دونستم باید چیرو open میکردم .
    گزینه آخر هم که فکر کنم باید تقریبا یک دو سه ساعتی واستم تا recover کنه.

حالا عزیزان اهل فن یک نفر لطف کنه جواب منو بده بگه چیکار کنم .

راستی من سی دی اورجینال ویندوز وستا که موقع خرید تو جعبش بود رو هم تست کردم که دوباره ویندوز نصب کنم وقتی با بوت سی دی بالا مویومدم هنگام انتخاب درایو برای نصب ویندوز اون درایو 450 گیگی رو که انتخاب می کنم نمی زاره روش ویندوز نصب کتن ولی رو اون درایو recovery فعال بود که من دیگه اونو جرات نکردم روش ویندوز نصب کنم .

لطفا سریع دوستان جواب بدید کارم گیره یک شنبه سمینار دارم .

پیشاپیش ممنون
    یعنی کسی جواب سوال منو نمی دونه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •