خوب با اين اوصاف راهش اينه كه يك ويندوز دستي نصب كني
با كل برنامه ها و درايورها
بعدبا اين روش ريكاوري جديد بسازي
سيستمت مشكل سخت افزاري نداره نترس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب با اين اوصاف راهش اينه كه يك ويندوز دستي نصب كني
با كل برنامه ها و درايورها
بعدبا اين روش ريكاوري جديد بسازي
سيستمت مشكل سخت افزاري نداره نترس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ويندوز 7 داري كه!!!
پاراگون با ويندوز 7 مشكل داره و خرابش مي كنه
كارت دراومده
من بعد با Acronis Disk Director Suite كار كن
الان دیگه وقت نصب ویندوز پارتیشنو درست کردم.مشکلم الان اینه که ویندوز خود لپتاپو نمیتونم نصب کنماین ویندوزیم که نصب کردم کارت گرافیکو نشناخته.جلوش نوشته unavailable.راهی هست؟
------------------------------------------------------------------------------------
من با همون برنامه Acronis نسخه بوت یه درایو 80GB Logical درست کردم.ولی این درایو رو توی my computer نشون نمیده.
در ضمن با disk management خود ویندوز ویستا میتونم روش کلیک راست کنم و open کنم.داخاش هم میره ولی مشکل اینه که توی my computer نشونش نمیده.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
من Dell Studio 1555 خریدم که به صورت پیش فرض VHB روش نصب بود
اومدم با نرم افزار Partition Magic 8.0 هاردمو که اول دارای دو درایو یکی درایو 20 گیگابایتی ریکاوری بود و دومی که درایو 450 گیگابایتی ویندوز بود (هر دو درایو از نوع Primary) پارتیشن بندی کنم که بعد از نصب نرم افزار با چندتا پیغام خطا مواجه شدم و بعد از اجرای برنامه Partition Magic سیستم قاطی کرد و ناچارن سیستم رو خاموش کردو و دوبازه که سیستم رو روشن کردم با دو گزینه مواجه شدم :
اولین گزینه Launch Startup Reapir (Recommended
دومین گزینه Start Windows Normally
گزینه دوم که کار نمی کنه یعنی وقتی گزینه دوم رو انتخاب می کنم سیستم ریستارت میشه
و اما گزینه دوم که وقتی روی اون کلیک می کنم یه صفحه با نام System Recovery Options باز می شود که وقتی Next میزنم در صفحه بعدی در گزینه با نام های Load Drives و Next وجود داره که وقتی Load Drives رو می زنم نمی دونم باید چی رو Open کنم و Next رو هم که می زنم یک صفحه شبیه شکل زیر باز می شه :
شرمنده دوستان با گوشیم عکس گرفتم خوب در نیومد .
گزینه اول میاد repair می کنه ولی دوباره هنگام بوت با همون دو گزینه اول مواجه میشم.
گزینه دوم و سوم میگه باید از صفحه قبل یک ویندوزی رو Open می کردی که من گفتم نمی دونستم باید چیرو open میکردم .
گزینه آخر هم که فکر کنم باید تقریبا یک دو سه ساعتی واستم تا recover کنه.
حالا عزیزان اهل فن یک نفر لطف کنه جواب منو بده بگه چیکار کنم .
راستی من سی دی اورجینال ویندوز وستا که موقع خرید تو جعبش بود رو هم تست کردم که دوباره ویندوز نصب کنم وقتی با بوت سی دی بالا مویومدم هنگام انتخاب درایو برای نصب ویندوز اون درایو 450 گیگی رو که انتخاب می کنم نمی زاره روش ویندوز نصب کتن ولی رو اون درایو recovery فعال بود که من دیگه اونو جرات نکردم روش ویندوز نصب کنم .
لطفا سریع دوستان جواب بدید کارم گیره یک شنبه سمینار دارم .
پیشاپیش ممنون![]()
با سلامكسي با Diskpart كار كرده؟ براي ويستا مشكلي ايجاد نميكنه؟ممنون
با سلام خدمت دوستان عزیز من دو تا سوال داشتم از دوستان بزرگوار خواش میکنم مرا راهنمایی کنن :
1 من میخوام سی دی ریکاوری از اینترنت برای لپ تاب dell تهیه کنم ولی نمیتونم از کجا میتونم تهیه کنم؟
2 من لپ تاب را به اینترنت وصل کردم ولی نمیتونم صفحه اینترنت را باز کنم علتش چیست؟
با تشکر
شما باید اون درایو رو با فرمت FAT یا NTFS فرمت کنید تا نشون داده بشه![]()
کسی نیست جواب بده؟
یعنی کسی جواب سوال منو نمی دونه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)