group !!! يه جايي مثل room !!! وقتي كه يكي از اعضا ان بشه ... و من برم اون جا ميتونم اون رو ببينم و باهاش بازي كنم ...
group !!! يه جايي مثل room !!! وقتي كه يكي از اعضا ان بشه ... و من برم اون جا ميتونم اون رو ببينم و باهاش بازي كنم ...
ای بابا این برنامه خودش همون کار هارو می کنه دیگه !!
من کلی لیست ایرانی دارم ! فقط مشکل اینجاست که بازیکنان اسم هاشون رو تغییر میدن و ...
هر کی بخواد لیست رو میزارم !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآقا حامد به این سایتها برو اون موقع می فهمی منظور من چی یه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته باید تمام سایت رو بگردی تا بفهمی.
جان من خودت اینجا می فهمی چی به چیه ؟معلوم نیست چه خبره ؟! اخبار میگن یا تبلیغات ؟ اینا چیه ؟ یه فایل Html آپلود کرده دیگه ! این چه خوبیتی داره ؟؟؟!!
نه بابا اینا عضو می گیرن بعد هم یک آزمون ورودی(یه چیزی تو همین مایه ها) بعد هم به اعضا آموزش م دن.
هر کودوم از این clan ها دوستان و دشمنانی دارند و با هم بازی می کنند.
حامد جان يعني چي نمي توني زياد نجار و .. بسازي.؟؟؟
بنظر من هر كي هر جوري دوست داره بازي كنه.
اگه نو راش 30 مين باشه ديگه هر كي باشه مي تونه از خودش دفاع كنه.
سوال خيلييييييييي مهم :من تا الان 2 تا بازي كردم تو اين 3 سال اخير با اين خارجيا(2 تاشم باختم :دي )
هر دوتش تو يه مپ باحال بود. كه وسطش پر از درخته.
بنظرم بايد يه مپ ثابت انتخاب كنين واسه مسابقات و بگين تا بقيه تمرين كنن.
مپ ما چيه ؟
آخه معلوم نیست چه خبره ؟!!! یکی میگه نباشه یکی می گه باشه ! تصمیم اصلی رو بگیرید دیگه ! اگه نباشه بعضی ها بازی می کنند . نباشه هم یه جوری .
اتفاقا واسه ما هم همون مپ هستش !!!همه ی بازی ها تو اون مپ اجرا میشه ! بعدا لینک دانلود می زارم !
هركي بگه نه كه ما هم نبايد بگيم نه.
تو اين بازي فقط نبايد كد تقلب زد وگرنه هر روشي كه تو بازي پيش بيني شده يعني ميشه ازش استفاده كرد.
اگه بخواين با قانون هاي خودتون بازيو محدود كنين من نميام.
من با اينا كه بازي ميكنم همشون از اين روش استفاده مي كنن به نظر من واقعا روش قشنگيه.
همون قانون ها هستش ! فقط روش نجاری میشه کار کرد . چون واقعا تو 30 دقیقه میشه هر کاری که دلتون بخواد کرد !!!
سلام!! یه نظمی به این تاپیک بدید!! خیلی بی ریخت شده!! hamid-beckham شما خودتون همه ی شرایط رو یه جا بنویسید، بعد هم همه مجبورن ازش اطاعت کنن!! اگر کسی نخواست میتونه بره!! راستی منم میام!! ولی اگر باختم نگید چرا!!! چون سالهاست بازی نکردم!! دی:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)