راستش من شنیدم حدود 14 تا 15 میلیون میشه
راستش من شنیدم حدود 14 تا 15 میلیون میشه
فکر کنم صفرش رو 16 تومن ثبت نام کننسلام
بچه ها کسی می دونه کاوازاکی نینجا 248یا 249؟
اگه کسی بتونه مثلا از دوبی این موتور رو وارد کنه بهش پلاک میدن یا نه و وارد کردنش چقدرهزینه می بره؟
و آخر اینکه اصلا اینکار عقلانی هست یا نه چون هنوز وارد ایران نشده اگه به قطعات احتیاج بشه به درد سر میفته؟
ولی از لحاظ قطعه فوق العاده دردسر ساز میشه
منم موافقم
موتوری که قطعاتش گیر نیاد بدرد نمی خوره
با 16 تومن میتونم یه 206 صفر بگیرم! و 2تومن هم موتورشو تقویت کنم و باهاش 200تا برم
ولی نینجا یه چیز دیگس
نینجا 250 CC لازم نیست از دوبی وارد کنی.بچه ها کسی می دونه کاوازاکی نینجا 248یا 249؟
اگه کسی بتونه مثلا از دوبی این موتور رو وارد کنه بهش پلاک میدن یا نه و وارد کردنش چقدرهزینه می بره؟
و آخر اینکه اصلا اینکار عقلانی هست یا نه چون هنوز وارد ایران نشده اگه به قطعات احتیاج بشه به درد سر میفته؟
خواستی یکی از رفیقام گمرک هست مغازه داره.4 تا اورده دو تا ابی یه زرد یه سبز.
قیمتشم 16 مقطوع.هر کی خواست بگه.
موتور بدون خدمات پس از فروش آخه به چه دردی میخوره؟
شما اصلا تصور کن که با 5 میلیون یدونه 250 بخری،ولی وقتی که قطعاتش به زور گیر بیاد یا اگه هم گیر بیاد باید پول خون بابای یارو مغازه دار رو پرداخت کنی،اون موتور به چه دردی میخوره؟تا وقتی که سالم باشه خوبه،ولی به این فکر کن که همیشه باید با استرس سوار بشی که مبادا یوقت تو راه خراب بشه،چون اونوقت باید یه وانت باید دربست بگیری تا دم شهباز که موتورت رو درست کنن،آخر سر هم هرچی پول داری باید دو دستی تقدیم کنی یه چیزی هم روش بدی.اینجوری که فایده نداره،
یدونه 150 بگیر سوارشو راحت تری.گرچه موتورهای زد ایکس 150 هم باید چند برابر قیمتش رو پرداخت کنی تا تو ایران بخری ولی حداقلش اینه که قطعاتش راحت تر گیر میاد.
سلام
من هر چی سرچ کردم نمایندگی فارس موتور رو پیدا نکردم
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
ممنون
Last edited by javad gol; 10-09-2009 at 17:32.
سلام بر همگی دوستان
آقا من موتوری می خام زیبا بی دردسر باهاش مسافرت برم خودم آونجر 200 دیدم میگه 2.200 راهنماییم کنید
نمی دونم آدرس نوشتن خلاف قوانین هست یا نه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آدرسی که دوستمون پیرمرد نوشته مبوط میشه به دفترش،آدرس نمایشگاهش هم میشه:
خیابان ولیعصر-بعد از چهارراه امیریه - جنب مخابرات مهدیه - فروشگاه احسان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)