دوست عزیز 405 که قفل اتوماتیک در رو بصورت فابریک نداره!
فقط با گذاشتن بعضی از مدل دزدگیرها میشه اینکارو کرد!
احتمالا ایراد از دزدگیره
دوست عزیز 405 که قفل اتوماتیک در رو بصورت فابریک نداره!
فقط با گذاشتن بعضی از مدل دزدگیرها میشه اینکارو کرد!
احتمالا ایراد از دزدگیره
چرا نداره بابا.. ماشین من که مدل 85 هست داره. تازه چند ماهه که از کار افتاده. قبلا خوبم کار میکرد. وقتی سوییچ میچرخوندم و استارت میزدم، بعد از چند ثانیه درها بطور اتوماتیک قفل میشدن. اتفاقا یه بار هم قبلا خراب شده بود که با تعویض پمپ در درست شد. پمپ در توی در سمت چپ جلو (راننده) است و تشکیل شده از یه مدار الکترونیکی که قیمتشم آخرین باری که عوض کردم فکر کنم حدود 10 هزار تومن بود (دقیق یادم نیست).
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
ضمنا من اصلا روی ماشینم دزدگیر وصل نکردم. منظورم از ریموت همون سوییچ ماشینه که روش دکمه قفل مرکز داره.
Last edited by The Auditor; 09-05-2011 at 15:08.
ماشین از صفری دسته خودتون بوده؟ والا من تا به حال یه مدل 84 داشتیم و یه مدل 87 هیچکدوم نداشتن و به عنوان یه آپشن که ایران خودرو هم ببنده من ندیدم تو لیستش!
البته چیز عجیبی نیست شاید هم ایرانخودرو رو بعضی مدل ها گذاشته باشه!
آره، صفر خریدم، از خود ایرانخودرو. واقعا ایرانخودرو یه شرکت عجیب غریبه.. احتمالا یه سری از این قطعات ته انبارش مونده بوده و گفته حروم نشه، اومده سوار کرده!بزنم به تخته شاید شانس من خوب بوده، ضمن اینکه واقعا ماشینمم خوب کار میکنه و حتما میدونید ماشین خریدن تو ایران شانسیه دیگه.
Last edited by The Auditor; 09-05-2011 at 21:02.
سلام موتوری که به روغن سوزی بیافته علائمش چیه و خرج تعمیرش چقدر هست (پرشیا)
اولین نشونش خروج دود آبی رنگ از اگزوز هستش و کم شدن غیرطبیعی سطح روغن!
سیاه شدن بیش از حد روغن هم هست......
ضمن تایید
پرشیا رو نمی دونم
ولی دوو چون کار کردم میدونم
دوو ماتیز از 500 تومن خرجش شروع میشه به بالا
پرشیا هم باید در همین حدود باشه
سلام
علتِ به روغن سوزی افتادنِ موتور :
* عوض نکردنِ به موقع روغن و فیلتر . همینقدر که رنگ روغن به قهوه ای بسیار تیره ی مایل به سیاه برسه باید عوض بشه . کسانی که فکر میکنند با تاخیر تعویض روغن و فیلتر , صرفه جوئی میکنند سخت در اشتباهند خصوصا اگر ماشینشون رو برای سالها میخوان نگه دارند .
به کیلومتر روی قوطی روغن هم کاری نداشته باشین . در شهر سه چهار روزی یکبار و در جاده هر 500کیلومتر وضع روغن رو چک کنین .
فیلتر هم باید یک در میان با روغن عوض بشه به شرطی که فیلتر اصلی باشه و روغن هم به موقع عوض بشه .
* بار و مسافر زیاد زدن به صورتی که مجبور بشین خیلی روی گاز فشار بدین تا ماشین راه بیافته .
* گازوندن . یعنی یکدفعه پا رو تا آخر رو گاز گذاشتن .
* رانندگی با سرعتِ زیاد برایِ مدتِ طولانی که باعث نارسائیِ روغن به رینگها میشه و باعث سایشِ دیواره ی سیلندر و روغن سوزی میشه .
* استفاده از فیلتر و روغنِ آشغال و بدرد نخور .
* بنزین غیر استاندارد با اکتان پایین و ترکیبِ غیر استاندارد .
* درست کار نکردنِ سیستم خنک کننده و بالا رفتن حرارتِ موتور . تو رادیاتور هرگز یک قطره آب هم نریزید وگرنه فاتحه ی موتور خونده هست و عمرش خیلی کوتاه میشه .
=================== ===== ===
علائم روغن سوزی
چرب شدن اگزوز
بویِ روغن سوخته ی دربِ مخزن روغن و گیج روغن
دود سفید یا آبی بسیار روشن
کم شدن روغن ( اگر از روغن ریزی نباشه )
بوی روغن سوخته از اگزوز
کم شدن قدرت موتور به علت گشاد شدن سیلندرها
بالا رفتن مصرف بنزین به علت کم قدرت شدن موتور و اجبار برای بیشتر گاز دادن .
زیاد شدنِ کمپرس در موقع باز کردنِ درب روغن در حالیکه ماشین روشن هست . بعضی وقتها به حدی میرسه که تا درب روغن رو باز میکنید , فشار کمپرس , درب روغن رو میپرونه بالا .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-05-2011 at 14:23.
دوستان اگر کاتالیزور پراید رو باز کنم مشکلی برا موتور پیش میاد ؟ مدل پرایدم 85 هستش .
سلام
اتومبیل: 206 تیپ 2 سفارشی ( کلاس 21 ) سال 89
کارکرد: 15000 کیلو متر
مشکل: تنظیم ارتفاع صندلی راننده دیگه کار نمیکنه!
آخرین باری که دسته تنظیم ارتفاع رو کشیدم صندلی یه مقداری به سمت بالا و جلو پرید ( احساس کردم از دفعه های قبل بیشتر پرید! ) و الان دیگه دسته تنظیم ارتفاع رو که میکشم هیچ اتفاقی نمیفته! چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)