تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 607 اولاول ... 307076777879808182838490130180580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

دوستان عزیز یک خواهش دارم.

در این تاپیک آموزش کامل fsp نیست. البته یه چیزهایی هست اما از اول توضیح نداره. مثل ساختن کمپانی و اولین پروازو این چیزا...

چون من هر هواپیمایی انتخواب میکنم میگه کمپانیه شما اقتصادی است و قادر به استفاده ازین هواپیما نیستید.

ممنون میشم از دوستان کسی من رو درین زمینه راهنمایی کنه یا یک آموزش کامل به صورت متن یا حالا pdf برای دانلود قرار بدن.

با تشکر...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

سلام

دوستان عزیز یک خواهش دارم.

در این تاپیک آموزش کامل fsp نیست. البته یه چیزهایی هست اما از اول توضیح نداره. مثل ساختن کمپانی و اولین پروازو این چیزا...

چون من هر هواپیمایی انتخواب میکنم میگه کمپانیه شما اقتصادی است و قادر به استفاده ازین هواپیما نیستید.

ممنون میشم از دوستان کسی من رو درین زمینه راهنمایی کنه یا یک آموزش کامل به صورت متن یا حالا pdf برای دانلود قرار بدن.

با تشکر...
    درخواستتون رو تا فردا عصر انجام ميدم.

AES رو هم پيدا كردم . همين امشب آپلود ميكنم و لينك ميدم.

پاينده باشيد

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرش هم من نفهمیدم که بدون استفاده از چراغهای PAPI چطوری میتونم اول باند به زمین بشینم ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

آخرش هم من نفهمیدم که بدون استفاده از چراغهای PAPI چطوری میتونم اول باند به زمین بشینم ؟؟؟
    تا اونجا كه بنده ميدونم غير از چراغ هاي كنار باند (پاپي و يكي ديگه كه اسمش يادم نيست) و البته ILS هيچ راه ديگه اي براي تنظيم ارتفاء هنگام فرودوجود نداره. شما ميشناسيد ؟ چرا دو چشم زيبا هم همون كار رو ميكنه!!
    اگر بفرمائيد چرا از پاپي يا ILS استفاده نميكنيد شايد بشه حلش كرد. اگر هم مشكلي باهاشون نداري و صرفا به دنبال اطلاعات هستيد بايد بگم اينجا جاي مناسبي نيست. يك مترجم و يكي از انجمن هاي اجنبي تو چند ساعت اونقدر بهتون اطلاعات ميده كه اگر يادداشت بر نداريد فراموشش ميكنيد!!
    لطفا ما رو هم در جريان قرار بديد.

پاينده باشيد

5. این کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا لطفا ورژن این نسخه از AES رو بنویسید و اینکه آیا کرک هم داره یا نه.

چون من همین الان دارم نسخه ی AES version 2.03 یعنی آخرین ورژن رو دانلود میکنم اما نمیدونم کرک می خواد یا نه تا نصبش کنم.

اینم لینک مستقیم برای دانلود که 30 مگ هست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اما احتمالا می خواد. حالا یا کیجن یا کرک یا سریالی چیزی.

از دوستان اگر کسی تونست کرک این نسخه رو گیر بیاره لینکش رو به منم بده.

مرسی ...

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا اونجا كه بنده ميدونم غير از چراغ هاي كنار باند (پاپي و يكي ديگه كه اسمش يادم نيست) و البته ILS هيچ راه ديگه اي براي تنظيم ارتفاء هنگام فرودوجود نداره. شما ميشناسيد ؟ چرا دو چشم زيبا هم همون كار رو ميكنه!!
    اگر بفرمائيد چرا از پاپي يا ILS استفاده نميكنيد شايد بشه حلش كرد. اگر هم مشكلي باهاشون نداري و صرفا به دنبال اطلاعات هستيد بايد بگم اينجا جاي مناسبي نيست. يك مترجم و يكي از انجمن هاي اجنبي تو چند ساعت اونقدر بهتون اطلاعات ميده كه اگر يادداشت بر نداريد فراموشش ميكنيد!!
    لطفا ما رو هم در جريان قرار بديد.

پاينده باشيد
    من الان بیشتر از سه ماه هست که با ils میپرم ولی ندیدم که ILS ارتفاع رو تنظیم کنه فقط هواپیما رو درست رو سنترلاین فرود میاره همین.

ممکنه یه توضیحی بدید تا بفهمیم چجوری ممکنه با ILS ارتفاع رو تنظیم کرد ؟؟
    من فقط فرکانس رو میدم و دکمه NAV رو میزنم و دکمه HDG رو غیر فعال میکنم و ارتفاع رو دستی تنظیم میکنم و در اغلب اوقات هم وسط باند فرود میام.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

آقا لطفا ورژن این نسخه از AES رو بنویسید و اینکه آیا کرک هم داره یا نه.

چون من همین الان دارم نسخه ی AES version 2.03 یعنی آخرین ورژن رو دانلود میکنم اما نمیدونم کرک می خواد یا نه تا نصبش کنم.

اینم لینک مستقیم برای دانلود که 30 مگ هست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اما احتمالا می خواد. حالا یا کیجن یا کرک یا سریالی چیزی.

از دوستان اگر کسی تونست کرک این نسخه رو گیر بیاره لینکش رو به منم بده.

مرسی ...
    حالا هي من ميگم نره شما عزيزاي گلم ميخوايد به زور از سايت سازنده بدوشيد!!!
    من امشب همين رو براتون آپلود ميكنم با سريال. هاست مشكل داره منتظرم حل بشه. اگر نشد ميزارم واسه آپلود تا به محظ اينكه حل شد شروع بشه اما اطمينان ميدم تا عصر فردا aes رو ميرسونم بهتون. پس لطفا ترافيكتون رو هدر نكنيد. AES نوعي كريديت داره يعني هر چقدر كه سريال داشته باشيد فرودگاه هاي بيشتري رو ميتونيد فعال كنيد. اين آخرين باري هست كه ميگم. Addon هاي شبيه ساز از سايت هاي سازنده و سايت هاي مشابه قابل دانلود و استفاده نيست!

من الان بیشتر از سه ماه هست که با ils میپرم ولی ندیدم که ILS ارتفاع رو تنظیم کنه فقط هواپیما رو درست رو سنترلاین فرود میاره همین.

ممکنه یه توضیحی بدید تا بفهمیم چجوری ممکنه با ILS ارتفاع رو تنظیم کرد ؟؟
    من فقط فرکانس رو میدم و دکمه NAV رو میزنم و دکمه HDG رو غیر فعال میکنم و ارتفاع رو دستی تنظیم میکنم و در اغلب اوقات هم وسط باند فرود میام.
    ببينيد ILS براتون كاري انجام نميده فقط اطلاعات درست هدينگ و ارتفا رو بهتون ميده. تو نمايش گر هاي معمولي دوتا لوكاليزور يا نشانگر آنالوگ هست كه يكي عمودي هست و نشون ميده نسبت به دالان فرود يا بهتر بگم نسبت به همون سنتر لاين شما چپ هستيد يا راست و درواقع بايد چقدر به راست بريد و چقدر به چپ . و يكي هم لوكاليزور افقي كه به شما ارتفاء صحيح رو نشون ميده و ميگه نسبت به دالان فرود صحيح بالاتر قرار داريد يا پائين تر. و تو نمايشگر هاي ديجيتال يا گلاس ها يا همون شيشه اي ها يا ال سي دي ها يا ... ها !! به جاش دو تا نقطه يا مثلث هست كه دقيقا همون كارها رو انجام ميده يكي پائين زير لوكاليزور زاويه حمله يا aa و ديگري بالا سمت راستش.

اما شما با ILS نميپريد در واقع اين Autopilot هست كه سه ماهه داره ILS فرود مياد!!! پيشنهاد ميكنم به جاي nav كه كمي پيچيده هست اول از app استفاده كنيد (اگر درست نوشته باشم) تو اين حالت وقتي به قدر كافي به فرودگاه نزديك بشيد اگر نسبت به ارتفاع و هدينگ صحيح كه برج بهتون ميده زياد دور نباشيد و درست عمل كرده باشيد. چراغ هاي HDGhold و ALTHOLD خاموش ميشن و auto pilot ارتفاع و هدينگ رو در دست ميگيره كه البته گاهي هم ارتفاء رو اعمال نميكنه. اما...
    به باند كه نزديك شديد بايد خاموشش كنيد چرا كه اگر ارتفاء رو هم hold كرده باشه يه سقوط زيبا زنديك فرودگاه خواهيد داشت. كاش ميفرموديد با چي پرواز ميكنيد بهتر ميشد صحبت كرد. اما نظر من :
    تا وقتي ميشه همه كارها رو خودم انجام بدم چرا Auto pilot ؟
    هرچه تلاش میکنم نمیشه! با خود سایت نمیتونم آپلود کنم چون احتمال دیشکانکتی زیاده. با ftp هم که دانلود میکنم حجم بیشتر از 5-6 مگ رو چند بار آپلود میکنه! یعنی 100٪ میشه و دوباره بر میگره از اول گاهی هم کامل میشه ولی فایل تو سرور دیده نمیشه!‌احتی برای اسکریپت های حجیم هم همینطوره. از cute fpt 8 استفاده میکنم. کسی تاحالا به این مشکل برخورده ؟ ساعت 2-3 دوباره کانکت میشم. لطفا اگر کسی مستونه راهنمائی کنه که بتونم با ftp حجم بالا آپلود کنم. اینجوری دیگه مجبور نیستم از هاست های رایگان برای آپلود استفاده کنم. ساعت 5:40 صبح!!
    Last edited by bahram-choubine; 28-08-2009 at 04:39.

9. 3 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hesam.25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من my trrafic رو نصب کردم کار هم میکرد ولی خیلی سنگین بود پاکش کردم وی بعد از اون دیگه هیشکی بجز خودم تو بازی نیست تنظیمات ترافیک خودشم تا اخر الاست کسی میدونه چیکار کنم این ایراد رو هم میدهscenry.cfg file error. invalid remote scenery path in scenery aera117

Last edited by hesam.25; 28-08-2009 at 01:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

سلام. من این چند وقت گاهی سر می زدم اما حال نوشتن و خوندن مطالب رو از دست داده بودم.
    مطالب این چند صفحه اخیر انرژی دوباره بهم داد. دیدم دوستان خیلی پیگیر تر از قبل نسبت به قضیه شدن انگیزم زیاد شد. الان یه ماهه که هم به خاطر مشغله هم بی حوصلگی دیگه پرواز نمی کنم. علت دیگش هم اینه که هرچقدر گشتم تا Accelerator های این برنامه رو گیر بیارم (جداگانه) نشد. یا باید دانلود کنم یا باید همه پکش رو بخرم. اگر جایی سراغ دارید که می تونم به صورت جداگانه Accelerator این برنامه رو بخرم توی تهران ممنون می شم.
    در ضمن از آقا بهرام هم تشکر می کنم که واقعا برای اینکه دوستان به لذت پرواز با FS X برسن تلاش می کنن.

12. این کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. من این چند وقت گاهی سر می زدم اما حال نوشتن و خوندن مطالب رو از دست داده بودم.
    مطالب این چند صفحه اخیر انرژی دوباره بهم داد. دیدم دوستان خیلی پیگیر تر از قبل نسبت به قضیه شدن انگیزم زیاد شد. الان یه ماهه که هم به خاطر مشغله هم بی حوصلگی دیگه پرواز نمی کنم. علت دیگش هم اینه که هرچقدر گشتم تا Accelerator های این برنامه رو گیر بیارم (جداگانه) نشد. یا باید دانلود کنم یا باید همه پکش رو بخرم. اگر جایی سراغ دارید که می تونم به صورت جداگانه Accelerator این برنامه رو بخرم توی تهران ممنون می شم.
    در ضمن از آقا بهرام هم تشکر می کنم که واقعا برای اینکه دوستان به لذت پرواز با FS X برسن تلاش می کنن.
    من هم دنبالشم ولی چیزی پیدا نکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •