دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه؟![]()
دوست عزیز من جواب شمارو تا حدی تو پست قبلی دادم
اینجا جای مشاوره نیست ولی چون مربوط به 206 هست:
V9 تیپ 6 هست دنده اتومات ارزش خرید بسته به نیاز شما داره قیمتش فکر کنم حدود 19 باشه
V8 رو صفرش رو قیمتشو ندارم ولی حدود 17 باید باشه
سفیدش خوبه و زیاد البته......!!! کلا سفید خیلی زیادی دست مردمه هرماشینی که حساب کنی!
گل صفرش نیست قطعاتش قیمتش بسیار بالا هست ... ولی ماشین های با کیفیتی هست با پشتیبانی نمایندگی های کرمان موتور خیلی خدمات پس از فروش خوبی داره... خیلی هم تک هست نسبت به 206 ولی از نظر موتوری از V8 کم میاره ...کلا اگر با قیمت قطعات گل مشکل نداری ماشین خیلی تک و بکری هست من که خیلی دوستش دارم !!
ممنون از جوابت امروز از یکی از بچه ها گل داشت پرسیدم گفت قطهاتش گرونه نمی ارزه.
بازم ممنون از جوابت.
نقره ای خوبه؟
نظرت چیه؟
نظرت راجبه لیفان چیه؟
بازم ازت ممنون![]()
قطعا انتظار یه خدرو صفر ندارم فقط میخوام خرج رو دستم نزاره همین
خاکستریش به نظر من خوبه در رابطه با لیفان بهتره به صورت کلی یک تاپیک بزنی تا دوستان دیگه هم نظر بدن .... شاید گزینه های بهتری پیدا بشه
@SMRT
اگر بگردی میشه پیدا کرد
یک سری چزها رو باید قبل خرید چک کنی که بهتره با یک مکانیک اشنا بشی نشون بدی + دیاگ
Last edited by mm00; 04-08-2010 at 18:23.
سلام
تو صفحه های گذشته مطالبی خوندم که بد نیست منم نظری بدم
من قبلا وی 6 داشتم با موتور 140 که الان وی 8 دارم با موتور1600
قبل این ها هم پرشیا داشتم اما یه نکته
موتور وی6که 1400 بود خدائیش شتابش افتضاح بود که خیلی دنبال راه کاراش بودم که بعویض پدال و 5سیمی کردن،تعویض سنسور اکسیژن ،اپدیت کردن ECU، از جمله راهکارها بود که من با اپدیت که تاثیر انچنانی ندیدم
مصرفشم خیلی کم بود نهایت خارج شهر 250کیلومتر 13 لیتر مصرف داشتم البته با سرعت ثابت90
وقتی وی8 گرفتم دیدم باز مشکل شتاب دارم و مصرفم هم خیلیه بخصوص داخل شهر که اصولا بالاتره اما من خیلی بیشتر داشتم قبلا هم پرشیا داشتم خدائیش شتابش در حد مقایسه با وی 8 نبود و واقعا وی 8 با گشتاور بیشتری که داره و نباید کم بیاره کم میاورد اما بعد 5000 دیدم نه،تازه ماشین داره جون میگیره و در حال حاضر که رو 9000 هستش شتاب عالیه اما تو پیچه کنترل مثل پرشیا نیست و یه بار نزدیم بود در شیب70% سرپائینی با سرعت 80 چپ کنم که خدا روشکر مستقیم کوبیدم به کوه و پیچیدن رو ادامه ندادم تا چپ نکنم
مصرف همین تجربه رو بگم که وقتی به زاپاس خوردم کیلومتر رو صفر کردم و تا 118 کیلومتر هم با زاپاس رفتم و دیگه ترسیدم باز برم و بنزین زدم ولی این مشخصه که زاپاس که 8 لیتره باهاش حداقل 118 کیلومتر رو البته خارج شهر اونم با کولر با سرعت ثابت 90 میشه رفت و حداقلش ماشین من میره
در مورد رنگ هم یکی از دوستان گفتن سفیدش،خاکستری،و رنگ جدید قهوه ای سوخته قشنگه اما همه اینها سلیقه ای اما یه نکته:
اگه در جائی منظورم محل زندگیتون جائیه که گرد و خاک و بارون و این مسائل هست پیشنهاد میکنم سفید بگیری که نشون نمیده ولی خاکستری که من داشتم همیشه کثیف بود البته قشنگه و تو شهر که باشی مشکلی نیست اما وقتی میام محل کارم افتضاحه
اما سفیدش اصلا کثیفی گرد و غبار و اینها رو نشون نمیده
یکی از دوستان هم در مورد ظبط پرسیدن که همه ضبط ها رو میشششششه نصب کرد و حتی کنترل کنار فرمان که با فابریکش عمل میکنه رو میشه با یه اینترفیس فعال کنی مثلا من پایونیر دارم اینترفیس پایونیر برا 206 رو گرفتم که کنترل کنار فرمان کار میکنه اما LCD نشون نمیده و کلا display نیست اما اگه ضبط سونی بگیری اینترفیس هائی داره که علاوه بر کنترل کنار فرمان display رو هم فعال میکنه
موفق باشین
Last edited by aban366; 05-08-2010 at 10:28.
سلام امیدجان
یادته یه زمان در مورد همین ماشینا چت میکردیم تو در مورد شتاب گفتی منم گفتم بزار ماشین یه 7 الی 8 هزارتا کار کنه جون میگیره؟
والا محصولات ایرانخودرو کلا اینجوری شده.ولی حالا که راه افتاده فک نکنم پرشیا حرفی بر ای گفتن داشته باشه
البته مصرفتم اگه دقیق شده باشی باید بهتر شده باشه کمی.
تو همچین پیچ هایی هم انتظار استیبلی پرشیا نداشته باش.مورد دیگه ترمز ماشینتون هست که اگه همچین شرایطی برا پارس بوجود میومد با اون ترمزهای شاهکارش حتما یه مشکلی پیش میومد![]()
Last edited by total_overdose; 05-08-2010 at 14:06.
سلام حمید جان
کاملا باهات موافقم و حرفات رو قبول درام در مورد سوختم اینو بگم که کاملا تغییرات کم شدن مصرف سوخت محسوس بود اون اوایل تا صدی 13 هم مصرف داشتم اما الان نه خیلی کم شده تو جاده با کولر سرعت ثابت90 حدودای 7 شایدم کمتر
با سلام به بچه ها.
متخصص های 206
اقا من رفیقم یه 206 SD سری v2 داره(دوگانه سوز) من که از دوگانه سوز هرچی بدم میاد
بذار مشکل اون بمده خدا رو بگم.
امروز میگفت که دنده 2 ماشین یا خوب جا نمی ره یا اگر جا بره صدا می کنه برده بود گارانتی مسئولش میگفت که این ماشین های ایرانی یکی در میان این طوریه(خوده یارو ماشینش هیوندای بوده) میگفت که نمیشه کاریش کرد.
ریگلاژ و ار این کارا کرده ولی میگفت بازم با صدا جا میره.
عزیزان می دونید چرا؟
به این بنده خدا بگم چون ناراحته
ممنون.
ماشین گارانتی دار که دیگه نباید اینطوری باشه باید انقدر سیریش بشه تا درست بشه حتی شده گیربکسو عوض کنه!!
نمایندگی ها همینطورین کمی دربارشون سرچ بدی میبینی به این راحتیا کارتو راه نمیندازن!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)