هم عکسها و هم نوشته ها رو میخوام تغییر بدم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید با تشکر ...
هم عکسها و هم نوشته ها رو میخوام تغییر بدم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید با تشکر ...
برای تغییر loginویندوز باید فایل logonui رادر پوشه 1386 ویرایش کرد که آنهم با استفاده از نرم افزار restrator یا نرم افزار resource ---- یاresource tuner ویرایش کنیدهمچنین برای تغییر نوشته ها وتصویر صفحه setup باید فایل winntbbuرابا نرم افزارهای گفته شده تغییر داد
نرم افزار های ویرایش ویندوز نه ساخت ویندوز که به اشتباه ساخت ویندوز گفته میشود شامل nlite وnlite add on makerبرای ساخت cab ----وxp iso buider وalmeza وunattended cd creatorوWPI ,...که به اضافه چند نر م افزار دیگه مثل RESOURCER,.....میتوان ویندوز دلخواه را ساخت حتی میتوان عکسهای اصلی ویندوز را تغییر دادمن با استفاده از این نرم افزارها ویندوز را به سلیقه خودم ویرایش کردم که به نظر خودم از تمامی ویندوزهای موجود در بازاربهتر بوده
لطفا پستاي قديمي رو بالا نياريد
با تشكر
لطفا به طور نا منظم پست نديد
تاپيك مثل بعضي از تاپيك ها نظم خودشو از دست مي ده
لطفا درهم و شلخته پست نديد
موفق باشيد
ممنون که جواب دادید منظور من قسمت تحت داس بود و قسمت آخر نصب ویندوز همونجا که یوزر برای ویندوز تعریف میکنی ممنون میشم اگه کسی پاسخ بده و از شما دوست عزیز صمیمانه تشکر میکنم که جواب دادید ....![]()
اینم لیست عکس های صفحه ی نهایی نصب
فرمت همشون jp هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز برای تغییر نوشته ها کدوم فایل رو باید ری سورس کرد اگه باز هم راهنمایی نمایید ممنون میشم![]()
سلام ميخواستم بدونم چطور ميشه ويندوز مديا پلير 11 رو به همراه ويندوز نصب كرد
لطفا جواب دهيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)