نه هیچ شرکتی رو فیبر نمی تونه بده چون مخابرات از 17 /4 ممنوع کرده و مشکل از شرکت ها نیست
نه هیچ شرکتی رو فیبر نمی تونه بده چون مخابرات از 17 /4 ممنوع کرده و مشکل از شرکت ها نیست
حالا من چي كار كنم !!!؟؟؟؟![]()
دیگه باید فعلا قید adsl رو بزنیاینجا برات گفته که چکار کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو حالت داره 1-اگه قبل از اینکه فیبر نوری بشه ای دی اس ال داشتی مخابرات تجهیزاتو نصب میکنه مثل من.2- اگه آشنا هم تو مخابرات داشته باشی بهت میده. سرعتشم خیلی بالاست.
توي هر مركزي ميشه يا فقط بايد توي مركز تلفن خودم آشنا داشته باشم
اقا من قبلا داشتم رفت رو فيبر ما بدبخت شديم مركز فرشچي هستم . دقيقا پيش كي بايد برم تا تجهيزاتو وصل كنن
تنها راهش اینه که محکم بری پیش ریس مرکز بگی شما باید این کار رو بکنید و گفت نه بیخیالش نشی اگه دنبالش رو بگیری 100% میشه .
البته منم مرکز فرشچی هستم ولی پارسال قبل از اینکه برم ای دی اس ال بگیرم رفتم امار گرفتم گفتن فعلن برنامه ای برای پیش شماره شما نداریم
نه تو مرکز خودتون باید باشه.
من که راست رفتم پیش رییس مرکزمون(طلاب)اونم بعد دو سه هفته وصل کردن. من فکر نمیکردم وصل کنن بیخیالش شده بودم ولی بعد سه هفته زنگ زدن گفتن فعال شده.بعد مودمو روشن کردم دیدم قسمت ای دی اس ال ثابت هست و چشمک نمیزنه. بعدم از اشتراک صبا گرفتم.
خب شما که فیبر نوری شده سرعت ها چه قدر فرق کرده ؟ یعنی من الان 128 دارم سرعتم تقریبا 100 (فیبر نوری نیستم) حالا با فیبر نوری سرعت چه قدر میشه؟
من 64 سه ماهه دارم سرعتم 200 هست
![]()
Last edited by omid toosi; 18-10-2008 at 17:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)