تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 123 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض کمک برای تعویض شیر تنظیم فشار آب آبگرمکن دیواری BX20 بوتان

سلام بر همه دوستان

من یک آبگرمکن دیواری بوتان قدیمی bx20 دارم که شیر تنظیم فشار آب اون از تو شکسته و چکه میکنه . می خواستم ببینم کسی میدونه چطور این قطعه شکسته داخل رو در بیارم و شیرش را عوض کنم . عکس مربوطه را سایت بهم اجازه نمیده قرار بدهم ولی در صفحه اول مربوط به این موضوع عکسش توسط کاربر FAFA_XP گذاشته شده است . اون قطعه پلاستیکی سفید گوشه سمت چپ پایین عکس منظورم هست .

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام بر همه دوستان

من یک آبگرمکن دیواری بوتان قدیمی bx20 دارم که شیر تنظیم فشار آب اون از تو شکسته و چکه میکنه . می خواستم ببینم کسی میدونه چطور این قطعه شکسته داخل رو در بیارم و شیرش را عوض کنم . عکس مربوطه را سایت بهم اجازه نمیده قرار بدهم ولی در صفحه اول مربوط به این موضوع عکسش توسط کاربر FAFA_XP گذاشته شده است . اون قطعه پلاستیکی سفید گوشه سمت چپ پایین عکس منظورم هست .

با تشکر

خودم درستش کردم . با یک پیچ گوشتی با اون تکه شکسته بازی کردم و درش آوردم .
    مغزی پلاستیکی که یک اورینگ هم داره خریدم 1000 تومان و بستم روش و درست شد .

3. این کاربر از alikari9999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام . چند مدتی هست با باز کردن شیر چه آب سرد یا گرم صدای ضربه نسبتا شدیدی از ناحیه آبگرمکن میاد . کسی دلیلش رو میدونه ؟ ایا ضربه قوچه؟ مخصوصه زمانی که از ماشین لباسشویی استفاده میکنی در زمان پر شدن به صورت متوالی این اتفاق می افته. دوستان اگر مطلع هستید بیخبر نگذارید. ممنون
    Last edited by سعید قلی پور; 03-09-2016 at 08:52.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . چند مدتی هست با باز کردن شیر چه آب سرد یا گرم صدای ضربه نسبتا شدیدی از ناحیه آبگرمکن میاد .
    کسی دلیلش رو میدونه ؟ ایا ضربه قوچه؟
    مخصوصاً زمانی که از ماشین لباسشویی استفاده میکنی در زمان پر شدن به صورت متوالی این اتفاق می افته.
    دوستان اگر مطلع هستید بیخبر نگذارید. ممنون
    سلام
    در ساختمان پمپ هست ؟
    مطمئن نیستم اما اگر پمپ در ساختمان باشه و خیلی قوی باشه گاهی موقع خاموش یا روشن شدنش آب ضربه میزنه داخل لوله ها
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 12-09-2016 at 11:50. دليل: تصحیح

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    ابگرمکن ایستاده داریم که پیلوت و مشعل با هم روشن میشه در صورتیکه اول بباید پیلوت روشن بشه بعد مشعل و دیگه مشعل خاموش نمیشه و اتوماتش هم کار نمیکنه و ابگرمکن باید دستی خاموش بشه.
    Last edited by ازمایش123; 05-09-2016 at 15:26.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام خدمت دوستانابگرمکن ایستاده داریم که پیلوت و مشعل با هم روشن میشه در صورتیکه اول بباید پیلوت روشن بشه بعد مشعل و دیگه مشعل خاموش نمیشه و اتوماتش هم کار نمیکنه و ابگرمکن باید دستی خاموش بشه.
    سلام
    از توضیحتون اینجور نتیجه گرفتم که آبگرمکن مخزن دار هست
    ظاهراً بوبینش جام شده و گیر کرده در وضعیتِ باز بودنِ گاز مشعل
    باید شیر اصلیِ گاز رو ببندین و سیم مسیِ که با شعله ی پیلوت داغ میشه رو دنبال کنین ببینین به کجای کاربراتور گاز وصل شده . بوبین همونجا داخل کاربراتور هست
    باید بازش کنین و بوبین رو چک کنین که یک فنر همیشه اون رو هل میده تا گاز مشعل ببنده مگر در صورتِ روشن بودنِ پیلوت
    احتمالاً همون فنر خراب شده و یا بوبین گیر کرده
    اگر مشکلی که گفتم وجود داشته باشه پس بدونِ روشن کردنِ شمعک هم مشعل روشن میشه
    هشــــــــــــــدار:
    باز کردن کاربراتور گاز احتیاج داره که دست به آچار باشین و هیچ اشتباهی مرتکب نشین وگرنه ممکنه باعث نشت گاز و انفجار و آتش سوزی بشه

اگر دست به آچار نیستین تعمیرکار بیارین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام و تشکر کاربراتورو باز کردم دو تا فنر داره یکی بزرگ و یکی کوچک که به اون سیم مسیه نزدیکتره شما کوچیکرو میگین؟ایا خرابی یا گیرکردن بوبین علامتی داره که بشه دید؟
    Last edited by ازمایش123; 06-09-2016 at 08:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

اون پیچ تنظیم که مربوط به درجشه اگه از حالت تنظیم خارج بشه چی میشه؟و احیانا در این حالت چطور باید تنظیم بشه؟
    Last edited by ازمایش123; 06-09-2016 at 08:40.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام و تشکر کاربراتورو باز کردم دو تا فنر داره یکی بزرگ و یکی کوچک که به اون سیم مسیه نزدیکتره
    شما کوچیکرو میگین؟
    ایا خرابی یا گیرکردن بوبین علامتی داره که بشه دید؟
    اون پیچ تنظیم که مربوط به درجشه اگه از حالت تنظیم خارج بشه چی میشه؟
    و احیانا در این حالت چطور باید تنظیم بشه؟
    سلام .
    متاسفانه از توی نت دیگه نمیشه بیش از این کاری انجام داد .
    شما خودتون باید کار تمام فنرها و دریچه های داخل کاربراتور گاز رو چک کنین تا مطمئن بشین که همگی سالمه و گیر نکرده و کارش رو درست انجام میده
    اون پیچی که درجه و یا شماره روش هست کارش تنظیم ترموستاتِ حرارتِ آب هست و با گرم شدنِ آب , گاز مشعل رو قطع میکنه از درونِ کاربراتور گاز
    قبل از باز کردن کاربراتور و دستکاریِ قطعاتش باید با موبایل از همه چیز فیلم و عکس بگیرین تا موقع بستن قطعات دچار اشتباه نشین چون خیلی خطرناک هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام یه آبگرم کن دیواری B15دارم که داره اذیت میکنه دیافراگمو عوض کردم از وسط از بغل پیچها آب میده قبلا اینطور نبود این دفعه آخری با دوتا چیچ بستمش وچند روز خوب بود وبقیه پیچهارا نبسته بودم الان همه را میبندم اما اب زیادی نشت میکنه ممکنه بخاطر شل بودن کاسه برنجی تاب برداشته باشه ؟آیا میشه یه واشر دست ساز به اون قسمت اضافه کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •