سلام در کارخونه ati تخته شده و amd سهامشو خریده ؟
آخه من رفتم درایو جدید کارت گرافیکمو دانلود کردم دیدم کلا شده amd
تو قسمت تسکبارمم دیگه آرم قرمز ati نیست و شده amd ????
]چه اتفاقی افتاده ؟
]چه اتفاقی افتاده ؟
هیچی فقط amd رادئون رو خریده و لوگوی ati برداشته شده و شده amd radeon
]چه اتفاقی افتاده ؟
مدت هاست AMD ATI رو خریده بود ولی این اواخر کلا اسم ATI رو برداشت و فقط AMD هست ...
Sapphire Radeon HD 6850 Toxic
كارت گرافيك سافاير 6850 از سري toxic
براي ديدن بنچماركها به لينك زير مراجعه كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
این6980چیشد
مشخصاتش به بیرون درز کرده درم مارو که درآورد هرچی گشتم پیداش نکردم....
ممنون میشم پاسخگو باشید.
گیگابایت قدرتمندترین تراشه گرافیکی دنیا را به بازار ایران آورد. شرکت گیگابایت، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان مادربرد و کارت گرافیک و دیگر قطعات رایانه در دنیا، با استفاده از تراشه گرافیکی GTX ۵۸۰ شرکت Nvidia، قدرتمندترین کارت گرافیک دنیا را تولید کرد.
این کارت نسبت به نسل قبلی خود، یعنی GTX ۴۸۰ چندین برتری دارد که میتوان به توان بالاتر، دمای پایینتر، صدای کمتر و تعداد هستههای CUDA بیشتر اشاره کرد.
مدت زیادی از معرفی کارت های سری ۴۰۰ نگذشته بود که Nvidia به این فکر افتاد که سری ۵۰۰ را معرفی کند و اشکالات به وجود آمده در نسل قبل را برطرف کند. البته تا کنون فقط یک محصول Hi-End از سری ۵۰۰، یعنی همین GTX ۵۸۰، تولید و روانه بازار شده است و قرار نیست تا چند وقت آینده تراشه های دیگری از این سری عرضه شود.
کارتی که شرکت گیگابایت با استفاده از این تراشه قدرتمند تولید کرده است GV-N۵۸۰D۵-۱۵I-B نام دارد و از فناوری DirectX ۱۱ پشتیبانی میکند و مجهز به ۱۵۳۶ مگابایت حافظه GDDR۵ با رابط ۳۸۴ بیتی است.
این کارت گرافیکی توانایی فوقالعادهای در پردازش تصاویر سه بعدی دارد و استانداردهای جدیدی را در این زمینه معرفی کرده است. گیگابایت مثل همیشه جزو اولین شرکتهایی است که محصولی را مبتنی بر تراشههای جدید تولید و روانه بازار کرده است.
این محصول در حال حاضر قدرتمندترین کارت گرافیکی دنیا به شمار میرود و هسته آن قدرت پردازش گرافیکی بینظیری را دارد و برای اجرای جدیدترین بازیهای رایانهای بر روی بالاترین کیفیت ممکن کاملا مناسب است.
میگم یه زمانی این بازی های رایانه ای هم میان تو اینجور گرافیک ها ؟! یعنی باید برای انجام یک بازی چنین سیستم بالایی داشته باشیم... درست اینجا به این نتیجه میرسم که برای پول در آوردن باید یه کاری بکنن ...
![]()
قابلیت آنلاک شدن کارت گرافیک سافایر Radeon HD 6950 به ۶۹۷۰
با توجه به اینکه این دو کارت از سری تراشه های طراحی شده Cayman استفاده می نمایند سایت TechPowerUp طی یک بررسی توانست خصوصیات فنی Cayman XT (the 6970) را بر روی Cayman Pro (the 6950) آشکار سازدمطلب قابل توجه این است که هر دو پردازنده گرافیکی در اصل یکی است و AMD تنها باتغییرات نرم افزاری در بایوس مدلی سبکتر و نسخه ایی ارزان تر را ارایه کرده است
همانطور که مشاهده می نمایید پس از اعمال تغییرات و پروگرام کردن بایوسAMD با بایوس جدید ویرایش شده هیچ فرقی در نتایج بدست آمده مشاهده نمی شود.
شرکت AMD با قرار دادن تنظیمات ویژه ایی در بایوس تعدادی از قسمت های سایه زن را قفل کرده است ، که با استفاده از بایوس ویرایش شده که توسط TECHPOWERUP ارایه شده است و افزایش مقدار ولتاژ دقیقا همان کارکرد پردازنده گرافیکی ۶۹۷۰ بدست خواهد امد. همچنین بایستی در تنظیمات مر بوط به توان مصرف در بخش Catalyst Control Centerتغییراتی را اعمال نمود چون ۶۹۵۰ توان مصرفی حدود ۲۲۵دارد در صورتیکه در ۶۹۵۰ انلاک شده این مقدار به ۲۰۲ وات کاهش داده است که می بایست در قسمت کنترل PowerTune این مورد اعمال شود.برای درفت فایل و راهنمای کار به آدرس زیر مراجعه نمایید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یه چیزی که نظرم رو جلب کرده اینه که 6970 1 6 پین و 1 8 پین برای پاور میخوره 6950 2 تا 6 پین![]()
اینا هیچ 6990 کی میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)