تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 380 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

بفرمایید ، دوباره آپلودش کردم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خيلي خيلي ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

من الان روي مستر ليگ دارم بازي مي كنم كه خيلي عاليه چون روي High‌ قرار دادم فقط اومدم كه يه چند تا پچ يا اوپشن بردام و برم كه بازي منتظر منه
    گرافيكش عاليه ولي فقط توپ خيلي سنگين شده
    كاش ميشد گزارشگرش همون قبليه باشه؟؟!!

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من چند تا سوال دارم چون من زیاد اهل PES نیستم این چیزها رو نمی دونم .
    اول اینکه اصلا چرا اسم بازیکنها ایراد داره و تیم ملی ایران این مدلیه ؟ مگه نمی تون وقتی همه چیز رو درست می سازند این رو هم درست کنن ؟
    دوم اینکه من هر چی دنبال تیمهای معروف انگلیسی گشتم تو لیگ انگلیس چیزی پیدا نکردم . مثل منچستر ، چلسی و ... پس کجا هستند ؟
    سوم هم اینکه چرا وقتی یه سری تنظیمات انجام می دم و Save می کنم و وقتی از بازی خارج می شم و دوباره وارد می شم تنظیمات به حالت اول برگشته ؟

راستی این پچ اسامی هم نمی دونم چرا کار نمی کنه .
    Last edited by amirpers; 01-11-2007 at 20:21.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نميخوام پست الكي و پشت سر هم بدم ولي خودتون باعث ميشيد ديگه براي سومين بار عرض مينمايم ايا اين بازي بر روي سيستم زير در حالت مديوم يا هاي اجرا ميشه يا نه تورو خدا اگه كسي ميدونه دريغ نكنه:
    Ram 1gb
    Video cart 256 mb ,7100gs geforce
    cpu 2.4

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin-ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من با رزولویشن 1024 در 768 بازی میکنم و مد بازی رو هم روی High هست فقط وقتی تو بازی میرم صفحه کامل پر نمیشه یعنی گوشه های مانیتور سیاه هستش و تمام مانیتور رو در بر نمیگیره کسی میدونه مشکل کجاست ؟

سوال دوم که چندین و چند بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد اینه که کسی میدونه این Atach بازیکن رو تو این نسخه چجور میشه تنظیم کرد ( همون جهت دادن به بازیکن که تو نسخه های قبلی بود ) ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

من نميخوام پست الكي و پشت سر هم بدم ولي خودتون باعث ميشيد ديگه براي سومين بار عرض مينمايم ايا اين بازي بر روي سيستم زير در حالت مديوم يا هاي اجرا ميشه يا نه تورو خدا اگه كسي ميدونه دريغ نكنه:
    Ram 1gb
    Video cart 256 mb ,7100gs geforce
    cpu 2.4
    به نظر من میشه اما برای این جواب نمیدم چون علم غیب ندارم.اومدیم و نشد.اینو باید کسی که عین اینو داره بگهکه مثل اینکه نداریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه victorman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا من سیستمم توپه یعنی گنده ترین بازیهارو با گرافیک آخر اجرا میکنه اما تو این بازی مونده مشکل چیه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

میگم یه کارت گرافیک معرفی کنید که حدود80 قیمتش باشه!! و برای این بازی مناسب باشه
    بقیه فکر کنم خوب باشه:
    رم 2* 512
    سی پی یو 3 فول
    مین برد 945 گیگا
    فقط گرافیک اشغاله ATI X550
    با چی عوض کنم که بتونم high رو روان اجر کنم؟
    اگر رمتو 2 تا 1 کنی بهتره.یک 7300 هم بزار کنارش.با رم 1 گیگ فکر نکنم بشه

اول اینکه اصلا چرا اسم بازیکنها ایراد داره و تیم ملی ایران این مدلیه ؟ مگه نمی تون وقتی همه چیز رو درست می سازند این رو هم درست کنن ؟
    دوم اینکه من هر چی دنبال تیمهای معروف انگلیسی گشتم تو لیگ انگلیس چیزی پیدا نکردم . مثل منچستر ، چلسی و ... پس کجا هستند ؟
    سوم هم اینکه چرا وقتی یه سری تنظیمات انجام می دم و Save می کنم و وقتی از بازی خارج می شم و دوباره وارد می شم تنظیمات به حالت اول برگشته
    چون لیسانس ندارن.این شرکتا باید اجازه داشته باشن که کونامی نداره...
    همشون هستن اما با اسمای دیگه.مشخصه:
    man red>>manchester و...
    دستتو بزار رو کنترلر 1.نداری هم نمیتونی سیو کنی
    فقط امیدوارم کسی همزمان جواب نداده باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز شمایی که میخواهید کارت گرافیک بخرید که این بازی را بتونید روی high اجرا کنید ، جهت آگاهی میگم : سیسنم من بصورت زیر هست :

Cpu : 3.2 Intel Full Cache
    Ram : 2 Gig
    Vga : Geforce 6600 ( 512 ) PCI EXPRESS

روی همچین کارت گرافیکی که 512 هم هست و pci express هم هست بازی من روی گزینه high فریم فریم میشه ، پس اگر میخواهید کارت گرافیک انتخاب کنید باید یک کارت گرافیک بالایی را انتخاب کنید که اونم اگر مادربردتون قدیمی هست باید اونو هم عوض کنید ... ( من خودم تعجب هستم که چرا روی همچین کارت گرافیکی high به روانی اجرا نمیشه ) ..

موفق باشید

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به بر و بچه های گل P30world یکی از دوستان در مورد جایی که آمار بازی رو نشون میده پرسیده بود توی منوی اصلی به گالری میرید وبعد گزینه track record و اونجا ریز آمار بازی شما رو نشون میده که خیلی جالب و دقیقه در اون قسمت یک سری عنوان هست که من این طور استنباط می کنم که مربوط به خاصیت teamvision-accessو هوش مصنوعی بازی هست در یکی از زیر منوها نشون میده که شما در چه رنجی هستید -->منو rating
    این رنج بندی این گونه هست D --> C --> B--> A -->S
    S بالاترین درجه هست که با رنگ قرمز مشخص میشه در این قسمت چهار عنوان رو مشاهده می کنید
    توانایی گل زنی : که برای من S هست
    توانایی دفاع : که برای من B هست
    بازی جوانمردانه : که برای من A هست ( البته S بود توی بازی خیلی خطا کردم شد A )
    بازی سازی : که برای من A هست و دیگه داره پر میشه و تبدیل به S میشه
    ورزش دوستی ( منظورش اینه که فقط فوتبال بازی کنی نه ضد فوتبال و بازی رو ببندی مثلا وقتی جلویی تو زمین خودت حفظ توپ کنی یا پاس کاری اعصاب خورد کن یا وقت تلف کردن) : که برای من s هست
    خلاصه من فکر میکنم که بازی با توجه به این آمار جلوی شما بازی می کنه و تقویت میشه
    البته حواستون باشه که گیم پد رو به کامپیوتر وصل کنید و کنترل یک هم انتخابش کنید نه کنترل دو تا بازیتون save شه اگرنه هر موقع وارد بازی بشید کامپیوتر ضعهیفه و مثل قبل بازی می کنه چون آمار بازی شما ذخیره نشده
    شما در هر کدوم از این گزینه ها که پیشرفت کنید کامپیوتر هم در مقابل پیشرفت می کنه که همچین هوش مصنوعی برای یک بازی غیر قابل تصوره من امسال بعد از چندین سال فیفا رو خریدم از 2005 دیگه نه خریده بودم و نه بازی کرده بودم امسال بازی فیفا سخت شده بود به معنای واقعی و این نشون دهنده هوش مصنوعی بازی نیست اون ها فقط گل زدن رو برای گیمر سخت کرده بودند و بس
    اما pes بازی رو به فوتبال شبیه کرده در مستر لیگ تمام گزینه ها رو در سخت ترین حالت قرار بدید و فصل رو شروع کنید تیم ها شما رو آنالیز می کنند من طبق عادت و با توجه به مهره هام از جناحین خیلی حمله می کنم اما بعد از چند بازی تیم حریف جناحین رو بست و من با تغییر تاکتیک و بردن بازی به عمق دفاع حریف به گل رسیدم خودم باورم نمی شد دارم بازی می کنم بیشتر حس یک فوتبال واقعی رو داشتم تا بازی و در اون لحظه به تیم کونامی و سازنده بازی تبریک گفتم آخه من اوایلش از آسونی بازی و این که توی بازی 10 دقیقه ای میشد 8 گل زد ناراحت بودم اما دیدم باید صبر کرد مثلا در الکلاسیکو بین رئال و بارسا من 2 بر صفر جلو بودم تیم مقابل یعنی بارسا اتو - رونالدینیو و مسی رو در ترکیب داشت آنری و گودیانسن رو هم به زمین آورد و من از دقیه 75 فقط مجبور بودم زیر توپ بزنم و نهایتا بازی رو 2 بر 1 بردم در حالیکه بعد از صوت پایان بازی واقعا حس یک فوتبال واقعی بهم دست داده بود همین طور در بازی های آخر فصل که واقعا سخت بودن بازی PES2008 یک شاهکار از شرکت کونامی هست اما باید کمی حوصله کرد و باهاش بازی کرد تا هوش مصنوعی خودش رو نشون بده من بازی هایی رو در مسترلیگ تجربه کردم که فراتر از یک بازی بوده مثلا تیم های ضعیف میومدن و ضد فوتبال بازی می کردن بازی رو می بستن و ... اما با خوردن گل اول از هم می پاشیدن وبعد راحت میشد گل زد یا مثلا با یک تعویض به موقع جریان بازی به نفع یک تیم تغییر میکرد تیم حریف وقتی جلو میفتاد توپ رو به کنار نقطه کرنر من میاورد و سعی در اتلاف وقت داشت و واقعا حرص من رو درمیاورد شک نکنید که اگر یه مدت با آسونیش کنار بیاید راه میفته و بعد کار به جایی میرسه که بیاین بگین اه چه قدر این بازی سخت شده
    برای اینکه گزارش گر هم یکم بهتر و با انرژی تر گزارش کنه به قسمت sistem setting برین و بعد sound setting و بعد commentry ferequensy رو Near GA and MF انتخاب کنید این جوری گزارش گر یکم بهتر میشه البته این فقط نظر منه
    و در آخر مشکل این بازی گرافیکش هست بازی خیلی سنگین هست و اگر کسی روی high بازی کنه بازی فوق العاده به نظر میرسه و بی نقص اگر normal بازی کنه بازی قابل قبول هست اما خیلی دلچسب و جذاب نیست و اگر low بازی کنه یه جورایی بهتره بازی نکنه و بی خیالش بشه
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    حسابی سرتون رو درد آوردم ممنون از اینکه این پست طولانی رو وقت گذاشتید و خوندید

---------------------------------------------------------------------------------------------------
    یک نفر دیگه هم در مورد واید اسکرین پرسیده بود با رفتن به setting و تیک زدن گزینه 16:9 مشکل ایشون باید حل بشه
    ایول. کاملا عالی و خوب نوشتی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •