خيلي خيلي ممنون
خيلي خيلي ممنون
من الان روي مستر ليگ دارم بازي مي كنم كه خيلي عاليه چون روي High قرار دادم فقط اومدم كه يه چند تا پچ يا اوپشن بردام و برم كه بازي منتظر منه
گرافيكش عاليه ولي فقط توپ خيلي سنگين شده
كاش ميشد گزارشگرش همون قبليه باشه؟؟!!
دوستان من چند تا سوال دارم چون من زیاد اهل PES نیستم این چیزها رو نمی دونم .
اول اینکه اصلا چرا اسم بازیکنها ایراد داره و تیم ملی ایران این مدلیه ؟ مگه نمی تون وقتی همه چیز رو درست می سازند این رو هم درست کنن ؟
دوم اینکه من هر چی دنبال تیمهای معروف انگلیسی گشتم تو لیگ انگلیس چیزی پیدا نکردم . مثل منچستر ، چلسی و ... پس کجا هستند ؟
سوم هم اینکه چرا وقتی یه سری تنظیمات انجام می دم و Save می کنم و وقتی از بازی خارج می شم و دوباره وارد می شم تنظیمات به حالت اول برگشته ؟
راستی این پچ اسامی هم نمی دونم چرا کار نمی کنه .
Last edited by amirpers; 01-11-2007 at 20:21.
من نميخوام پست الكي و پشت سر هم بدم ولي خودتون باعث ميشيد ديگه براي سومين بار عرض مينمايم ايا اين بازي بر روي سيستم زير در حالت مديوم يا هاي اجرا ميشه يا نه تورو خدا اگه كسي ميدونه دريغ نكنه:
Ram 1gb
Video cart 256 mb ,7100gs geforce
cpu 2.4
دوستان من با رزولویشن 1024 در 768 بازی میکنم و مد بازی رو هم روی High هست فقط وقتی تو بازی میرم صفحه کامل پر نمیشه یعنی گوشه های مانیتور سیاه هستش و تمام مانیتور رو در بر نمیگیره کسی میدونه مشکل کجاست ؟
سوال دوم که چندین و چند بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد اینه که کسی میدونه این Atach بازیکن رو تو این نسخه چجور میشه تنظیم کرد ( همون جهت دادن به بازیکن که تو نسخه های قبلی بود ) ؟
به نظر من میشه اما برای این جواب نمیدم چون علم غیب ندارم.اومدیم و نشد.اینو باید کسی که عین اینو داره بگه
که مثل اینکه نداریم
آقا من سیستمم توپه یعنی گنده ترین بازیهارو با گرافیک آخر اجرا میکنه اما تو این بازی مونده مشکل چیه؟
اگر رمتو 2 تا 1 کنی بهتره.یک 7300 هم بزار کنارش.با رم 1 گیگ فکر نکنم بشه
چون لیسانس ندارن.این شرکتا باید اجازه داشته باشن که کونامی نداره...
اول اینکه اصلا چرا اسم بازیکنها ایراد داره و تیم ملی ایران این مدلیه ؟ مگه نمی تون وقتی همه چیز رو درست می سازند این رو هم درست کنن ؟
دوم اینکه من هر چی دنبال تیمهای معروف انگلیسی گشتم تو لیگ انگلیس چیزی پیدا نکردم . مثل منچستر ، چلسی و ... پس کجا هستند ؟
سوم هم اینکه چرا وقتی یه سری تنظیمات انجام می دم و Save می کنم و وقتی از بازی خارج می شم و دوباره وارد می شم تنظیمات به حالت اول برگشته
همشون هستن اما با اسمای دیگه.مشخصه:
man red>>manchester و...
دستتو بزار رو کنترلر 1.نداری هم نمیتونی سیو کنی
فقط امیدوارم کسی همزمان جواب نداده باشه![]()
دوست عزیز شمایی که میخواهید کارت گرافیک بخرید که این بازی را بتونید روی high اجرا کنید ، جهت آگاهی میگم : سیسنم من بصورت زیر هست :
Cpu : 3.2 Intel Full Cache
Ram : 2 Gig
Vga : Geforce 6600 ( 512 ) PCI EXPRESS
روی همچین کارت گرافیکی که 512 هم هست و pci express هم هست بازی من روی گزینه high فریم فریم میشه ، پس اگر میخواهید کارت گرافیک انتخاب کنید باید یک کارت گرافیک بالایی را انتخاب کنید که اونم اگر مادربردتون قدیمی هست باید اونو هم عوض کنید ... ( من خودم تعجب هستم که چرا روی همچین کارت گرافیکی high به روانی اجرا نمیشه ) ..
موفق باشید
ایول. کاملا عالی و خوب نوشتی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)