سلام،
اگه حجم دیتابیس زیاده میشه: اونو compact and repair کرد، یا زیپ کرد ، یا داده ها رو ازش حذف کرد ویا هر سه تاش.
برای همین درباره موارد 1 و 2 من کاملا توجیه و قانع ( با اجازه بزرگترا البته) نشدم ... .
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام،
اگه حجم دیتابیس زیاده میشه: اونو compact and repair کرد، یا زیپ کرد ، یا داده ها رو ازش حذف کرد ویا هر سه تاش.
برای همین درباره موارد 1 و 2 من کاملا توجیه و قانع ( با اجازه بزرگترا البته) نشدم ... .
سلام من اکثر صفحات این فرم خوندم اما به جواب سوال خودم نرسیدم
میخواستم بدونم:
1 چطوری میشه بر حسب یک سری از داده ها که از فلان تاریخ تا فلان تاریخن نمودار کشید
2. میخوام در تهیه ریپورت ازم سوال کنه از چه تاریخی تا چه تاریخی (البته من نوع تاریخم تو جدول date نیست numbere)
سلام،
خب برای ف ی ل ت ر کردن نتایج نشون داده شده توسط یک نمودار، chart ، میشه در مشخصه Row Source اون که یک کوئری هست، محدودیت رو اعمال کرد. مثلا در فیلد تاریخ و در قسمت criteria اون میشه نوشت: (با توجه به این که گفتید نوع این فیلد عدده)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بابت کمکتون ممنون
حالا یه سوال دیگه
من تو اکسس چندتا ایتم کلی دارم مثلا بیمه ، حقوق و... که هر کدوم از اینا یک جدول یک ریپورت یک نمودار و ... دارن حالا میخواستم یه قابلیت توی یه صفحه ی اصلی ایجاد کنم که مثلا فرد با اوردن موس یا کلیک روی اسم این ایتمای اصلی فرعیاتش ظاهر بشن و مثلا نمودارو انتخاب کنه
سلام،
شاید یه راهش این باشه که برای آیتم های فرعی دکمه های مخفی درست بشه و هنگام کلیک بر روی آیتم اصلی، دکمه های مربوط به اون ظاهر بشه (با استفاده از کد مثلا).
من خیلی وقته با اکسس کار نکردم یه کار سمپل ساده میتونین برام بزارین اخه این نورس ویند جدید حرفه ای چیزی سر در نمیارم
ممنون
اینم دیتا بیس من (winrar فایل 14.6 مگ را به 200 کیلو تبدیل کرد!!!!!)
گزارشی که من الآن نیاز دارم اینه که بر اساس اطلاعات شخصی و پرسنلی هر فرد جلسات حضور وی و همچنین نمرات کسب شده وی نمایش داده شود
نمی دونم! شاید دیتا بیس نیاز به تغییر اساسی داشته باشه. دیگه این شما و اینم دیتا بیس ما
با تشکر
Last edited by ahmad_r; 18-07-2009 at 09:09.
سلام،
مثلا یه نمونه :
با سلام،
این فایله پسورد هم میخواد؛ پسوردش چیه؟
می بخشید, فراموشینو...
Pass: zx
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)