همچین کاری نمیکنه وقتی وارد یک ورلد جدید میشی قانون اینه که از اول همه چی رو شروع کنی!
همچین کاری نمیکنه وقتی وارد یک ورلد جدید میشی قانون اینه که از اول همه چی رو شروع کنی!
پس اگه حامد و هادی نیومدن چی؟
بابا اونجام خارجی میاد
شما چرا همش فکر میکنین که یه جا برین دیگه هیشکی نمیاد؟؟
می آیند برادر عزیز ! می آیند !
هادی که چون مورد حمله واقع شده و هر روز هم بهش حمله می شود !!!
حامد هم وقتی ببیند همه می آیند او هم می آید و خود هادی یا حامد مثل دوباره ترایب را درست می کنند ...
مگه ما می گیم اونجا خارجی نمی آید ، ما می خواهیم ابر قدرت ورلد 11 باشیم نه مثل الان که مجبور باشیم اسم ترایب را از ترس حمله ی قدرت های دیگر عوض کنیم ...
کامل درسته
وقتی که ما فکر کنیم برایم ورد 11 کس های دیگرم میان ورد 11 و مثل ورد10 مشه!!!
حالا اگه خواستید برید به ماهم بگید.
یکی نیست به اینا بفهمه
بابا این حرفارو شما میگین کسای دیگه هم میگن
مثلا چند تا خارجی مثل شما تو فرومای دیگه میگن ما میخوایم بریم ورلد 11 ابرقدرتی شیم
و شما باز اونجا حمله قرار میگیرید
تازه اون جا امتیاز هممون کمه و راحت بهمون حمله می کنند و بدبخت می شیم نه راه پیش دارم نه راه پَست!!!
برادر عزیز ! مگه ما میگیم خارجی ها نیایند !!! خب حتما" باید بیایند و در ضمن 5 روز نمی توانند به شما حمله کنند و امتیاز همه کمه چون همه تازه شروع کردند !
منم دودلم.چون اینجا با زحمت رسیدم لول 15.ولی یه چیزی هم که هست اگر بریم ورلد 11 چون همه باید از 0 شروع کنن میتونیم سریع ساخت و ساز کنیم از بقیه جلو بیفتیم.چون به نظر من الان گرفتن گنده های ورلد 10 تقریبا غیر ممکنه.البته من توی فروم تریب بدون فکر مخالفت کردم.اگر واقعا میخوایم بریم مشخص کنید من تو این چند روز آرزو به دل نمونم یه چنتا حمله بکنم.اسم تریب رو هم ایران میزاریم.
من که لحظه شماری می کنم هر چه زودتر افتتاح بشه برم اونجا یه امپراطوری کبیر واسه خودم درست کنم ...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)