سلام به همگي اگر خواستيد فقط سريال نامبر مهم نيست كرك و ثبت سريال نامبر در پوشه ي APP هست راستي اگر ميتوانيد لطفا كرك را من ميخوام برا بفرسته تو ايدي parviz_sport يا اسم سايت به من بگه ممنون![]()
سلام به همگي اگر خواستيد فقط سريال نامبر مهم نيست كرك و ثبت سريال نامبر در پوشه ي APP هست راستي اگر ميتوانيد لطفا كرك را من ميخوام برا بفرسته تو ايدي parviz_sport يا اسم سايت به من بگه ممنون![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این company of heroes: opposite fronts را نصب کردم و با کرک و سریال opposite fronts تونستم فقط همین بخش بازی را بازی کنم ولی برای بخش company of heroes بعد از اینکه سریال نامبرش را وارد میکنم میگه سی دی اوریجینیال را بذار... حالا میخوام ببینم کرک یا سریالی هست که باهاش بشه هر دو قسمت opposite fronts و خود بازیه قدیمیشا باز کرد ؟
اصلش همونیه که گفتی ... متاسفانه Crack یا Serial خاصی وجود نداره که اون قسمت رو باز کنه.
بعد از اینکه Serial بازی اصلی رو وارد کردی باید همون DVD اصلی بازی رو بزاری که ازش بخونه تا قفل قسمت 3 باز بشه
سلام. من كرك بازي Nba08 رو ميخواستم وقتي دارم بازي ميكنم وسط بازي از بازي خارج ميشه تورو خدا كمكم كنيد.از سايت پرديس يه كرك بارش دانلود كردم ولي فايده اي نداشت![]()
لطفا کرک بازی تام رایدر 8 رو میشه بگین از کجا میشه دانلود کرد.
سلام.ایا کسی ترینروکدهای تقلب بازی مافیا را دارد؟
کدها وترینر بازی مافیا را میخواهم این لینکها کار نمیکند
[با تشكر از دوسته خوبم محمد آقا
ولي متاسفانه من موفق نشدم كرك " prince of persia 3" رو پيدا كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)