کسی نمیخواد جواب بده؛ من اواتارم متحرکه فرمتش هم gif تازه به png هم میخواستم تبدیلش کنم ولی منتظر جواب شما هستم الان
![]()
شیردل![]()
کسی نمیخواد جواب بده؛ من اواتارم متحرکه فرمتش هم gif تازه به png هم میخواستم تبدیلش کنم ولی منتظر جواب شما هستم الان
![]()
شیردل![]()
سلام
راهي وجود نداره تا فقط تاپيکهايي که جديد ايجاد شدند رو پيدا کنيم؛
آخه با سرچ کردن پستهاي جديد هم توي جستجو قرار مي گيرن.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
شیردل![]()
يكم بيشتر توضيح بدين يعني شما از دگمه پست ها جديد در منوي بالاي انجن استفاده مني كنين كارتون راه نميفته؟
يه چيزي هم بگم تو بخش لينكهاي سريع گزينهاي به نام تاپيك هاي خوانده شده را علامت بزن هست كه شما با زدن اين دگمه تمام تاپيك ها رو خوانده شده تعريف مي كنيند و بعد از اون با زدن دگمه پست هاي جديد فقط پست هاي كه بعد از زدن اون دگمه داده شدن براتون ليست مي شه!!
مشكلي تو قرار دادن فايل هاي متحرك گيف تو آواترا نيست و بسياري از دوستان در حال استفاده هستند احختمالا شما با محدوديت حجم و يا اندازه مواجه مي شين يكم بيشتر در اندازه و حجم فايل دفقت كنيد كه برابر استاندار علام شده در محل تغيي اواترا باشه (اگه تنيستي يه عكگس از اروري كه مي ده بزار تا راهناي كامل شي
![]()
با سلام
راستش من یک کاربر جدید هستم وهنوز با قوانین آشنا نیستم.مرا ببخشید که نمی دانم در چه مورد بحث می کردید .سوال من اینست که اگر یک فایل متنی ساخته شده در پاسکال را بخواهیم باASSIGNفراخوانی کنیم و برنامه ای بنویسیم که تعداد مجموع کاراکتر ها وتعداد تکرار هر کاراکتر را ازمابخواهد و در انتهای فایل اضافه نماید.باید چه کنم؟![]()
سلام دوست عزيز ... به فروم پي سي خوش آمدي ...![]()
سوالات برنامه نويسي رو بايد اينجا بپرسي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک نمیکنید سیت چند تا انجمن کم داره
مثلا
سیستمهای صوتی ماشین
لنجمن اوتومبیل
انجمن هر ماسین
و..............
سلام. من در مورد امضا مشکل دارم.
بیشتر از دو خط نمیتونم بنویسم یا عکس بذارم و با محدودیت مواجهم. چرا؟
محدودیت جدید امضا:
» خط نوشته + تگ کد
میشه بیشتر توضیح بدید یعنی چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)