[QUOTE=ebi66_boukan;3048285]p>اینقد شما تو انجمنهای سایتها از دوربینت ومخصوصا فلمبرداریش تعریف کردی دهن ما آب افتاد 1 فیلم با دوربینت بگیر تو روز و شب با زوم و بدون زروم بعد آپلود کن ماببینیم تو کفیما
[QUOTE=ebi66_boukan;3048285]p>اینقد شما تو انجمنهای سایتها از دوربینت ومخصوصا فلمبرداریش تعریف کردی دهن ما آب افتاد 1 فیلم با دوربینت بگیر تو روز و شب با زوم و بدون زروم بعد آپلود کن ماببینیم تو کفیما
نظر بنده برعکسه:وقتی که SX110 توی راهه،چرا باید S5IS یک سال پیش رو گرفت؟
اولا این دوربینی که شما میگی اومده تو ایران تو جمهوری هم دارن میفروشن وسایتهای اینترنتی ایرانی هم گشت بزنی میبینی
در ضمن چرا شما داری میگی ای دوربین s5is بهتره دلیل بیار شاید من اشتباه میکنم در ضمن این دوربین شما مدل جدید همون sx100 is خودمونه
چون جدید تره اینو میگی به نظر من فقط برتریش سنسور بزرگتر اون هست نسبت به s5is نه چیز دیگه
منظورت رو نفهمیدم.
من یه ماه S5IS داشتم فروختم 60 تومن ضرر دادم،H9 گرفتم.الان هم یه ساله دارمش.راضیم ازش.
دوست عزيز چه دليلي داره كه H9 رو توصيه نميكنيد . يعني نسبت به H50 قديميتره توصيه نميكنيد ؟ يا اينكه
كيفيت عكسها پايينه . فكر كنم شما اين دوربين رو داريد .
در ضمن از راهنمايي شما براي انتخاب و خريد دوربين ممنونم .
باسپاس
کیفیت دوربین عالیه .
میتونی یه نمونه از عکس رو که اینجا اپلود کردم برداری.وقتی میگم توصیه نمیکنم منظورم اینه که H50 بهتره و جدیدتر.
یه مطلب خیلی مهم بگم چون قبلا دنبال دوربین کمپکت بودی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لنز دوربین و سایز آن در کیفیت عکس گرفته شده خیلی موثر است(در واقع تعیین کننده ترین عامل هستش).یعنی عکسی که شما میتونی با H9 بگیری،با یه دوربین لنز کوچیک نمیشه.در واقع هر چی هم که خود دوربین قوی باشه،وقتی تصویر خوب از لنز تحویل نگیره،نمیتونه کیفیت خوب بده.
اختیار دارین بالاخره با هم تبادل نظر میکنیم دیگه.
از MPEG خان ممنونم که فرصت به من میدن اظهار نظر کنم.
l
Senator درست میگه وقتی h50 هست بهتره به h9 نکنی
راستی FAR_FA جان اینقد خودتو اذیت نکن و هر چی بیشتر فکر کنی بیشتر گیج میشه
اگه میخواستی دوربین حرفه ای بخری چی کار میکردی؟
به نظر من ببین آخرش چقد میخوای پول بزاری و بعد چند تا دوربین رو کاندید کن و بهترینش رو انتخاب کن و تا اونجا که میتونی سراغ دوربین کامپکت جیبی نرو حالا هر مارکی میخواد باشه
Last edited by mpeg; 09-10-2008 at 01:22.
باتشكر از Senator_F عزيز و mpeg عزيز . چشم ، حتما" . سعي ميكنم از راهنمايي شما دوستان
نهايت استفاده رو ببرم . درسته كمي وسواس دارم ولي سوال هايي كه ميكنم بيشتر مربوط به بدست
آوردن اطلاعات از دوربينهاي ديجيتالي هستش و كمكي هم استفاده از تجربيات شما دوستان .
باز هم ممنون
سلام دوستان
من دوربین فوجی s2000 hd رو از کجا میتونم بخرم/؟؟
پایتخت رو گشتم ولی گیر نیاوردم؟؟
برو جمهوری یا میتونی از سایت ایرانی خریداری کنی
اگه اسم سایت رو نمیدونی بگو اایملت رو برایت میل کنم
در ضمن دوست عزیز مون ebi66_boukan از همین سایتهای اینتزنتی ایرانی این دوربین رو گرفتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)