لینک PC Suite نسخه 7 ویندوز XP و ویستا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک PC Suite نسخه 7 ویندوز XP و ویستا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدجور پایتم.یه امضا مشترک بزاریم تا همه بفهمند.
بگید امضامون چی بزاریم؟
سلام دوستان.من وقتی که بعضی تمها روش میندازم دکمه های پلیرش کوچیک میشه.ماله شما هم همینطوره؟
یه عکس خوشگل از گوشی + یه سری شعار مربوط به گوشی + یه سری تعریف از فعالیت های کلوپمونبدجور پایتم.یه امضا مشترک بزاریم تا همه بفهمند.
بگید امضامون چی بزاریم؟
![]()
بستگی به تم داره ربطی به گوشی نداره. این یه موردیه که از توی تم مشخص میشه.سلام دوستان.من وقتی که بعضی تمها روش میندازم دکمه های پلیرش کوچیک میشه.ماله شما هم همینطوره؟![]()
این مشکل برای شما هم پیش اومده؟بستگی به تم داره ربطی به گوشی نداره. این یه موردیه که از توی تم مشخص میشه.![]()
سلام به دوستان من چندتا عکس گرفتم باید روش کار کنم یه مقداری یکی از عکس ها هم مخلوط دو تا عکس هست اگه دوست داشتین روی اون عکس کار کنم ببینم چی میشه عکس ها را با کیفیت میذارم بعدا از سایزش کم میکنم فعلا برای اینکه خوب باشه این جوری میذارم
*اولی
*دومی
*سومی
***و اینم چهارمی که نظر من اینه
اینه که میگه این گوشی چه ابوهتی داره چه غولی هستاین یعنی عظمت حتی تو جمع نوکیا
دوست داشتین رو این کار کنیم البته بدونه عکس گوشی بود که عکس گوشی هم گذاشتم کنارش
ااااااا یادم رفت عکس چهارمی را با گوشی مشکی هم میشه گذاشت ولی سفیدش فکر کنم جالب تر باشه بازم بهم بگین تا زودتر یه عکسی را واسه امضا انتخاب کنیم
دومی و سومی به نظر من خوبه!!
همینطوری امضام رو عوض کردم تا موقعی که یه امضا خوب پیدا کنیم.
Last edited by goldenmasoud; 24-09-2008 at 13:21.
درایور این گوشی رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟ هرچی گشتم پیدا نکردم !
چرا این گوشی سی دی نداره ؟!
PC Suite 7 رو بگیر. عالیه. کلا گوشی های جدید بدون CD عرضه می شن. (معمولا)درایور این گوشی رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟ هرچی گشتم پیدا نکردم !
چرا این گوشی سی دی نداره ؟!
در مورد عکس باید بیشتر روش کار کنیم. ترکیب مموری هشت گیگ با یه 6120 که بازی خفن ان.گیج روش به صورت افقی اجراست فکر کنم خوب باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)