تاريخ دقيقي نداره ، فعلا گفتن ربع دوم سال 2009
به اين پست ها مراجعه بشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهنوز اعلام نكردن كه براي PC ميدن پس سيستمش هم هنوز مشخص نيستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تاريخ دقيقي نداره ، فعلا گفتن ربع دوم سال 2009
به اين پست ها مراجعه بشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهنوز اعلام نكردن كه براي PC ميدن پس سيستمش هم هنوز مشخص نيستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
لطفا بحث در مورد رزيدنت 4 رو تموم كنيد ، اينجا جاش نيست
هر گونه بحث در مورد اي بازي در تاپيك زير
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من همین الان این خبر رو برای اد لیست های یاهو مسنجرم s2a کردم و دارم اینجا هم میزارم تا شما هم بخونین :
توجه توجه : شرکتي به نام سياه و سفيد که غير قانوني هم هستش شروع کرده و بازي رزيدنت اويل 5 ميفروشه منم که اول شنيدم تعجب کردم !! ولي واقعا ميفروشه فعلا در مشهد نسخه هاش موجود هستش من براي اين خبرو به شما دادم که نسخه تقلبي گير شما نيادش چون هنوز کپکام ساخت اويل 5 رو براي کامپيوتر اعلا م نکرده چه برسه به اين که بسازه . در ضمن من فکر کنم اين شرکت دمو هاي بازي رو يه جا جمع کرده و داره همرو خر ميکنه و ميفروشه و سود کلاني ميبره . البته اینم بگم که دی وی دی هستش و پارت اخرش خرابه( طبق گفته های بچه ها ) . هرکي رو ميشناسين بهش بگين . چند روز ديگه بازي دستم ميرسه ميگم از چه قرار S2a
عجب....چه ادمایی پیدا میشن
مملکتمون خیلی بی در و پیکر شده که هر کی هر کاری بخواد میکنه
راستی مگه دمو re 5 منتشر شده؟؟
بعد از مدتی باز هم اومدم.
تاریخ بازی فکر کنم تو اسفند هست.تو همین e3 اعلام کردن.![]()
هنوز اعلام نشده برا پی سی میاد یا نه؟
تاريخ انتشار : 13-Mar-2009
تاريخ شمسي : ميشه 23 اسفند 87
خير
هنوز چيزي گفته نشده![]()
خوب من تاریخ انتشار رو می دونم به این خاطر گفتم که شما گفته بودی:تاريخ انتشار : 13-Mar-2009
تاريخ شمسي : ميشه 23 اسفند 87
به همین خاطر.تاريخ دقيقي نداره ، فعلا گفتن ربع دوم سال 2009
نمی دونم تو این تاپیک اشاره کردین یا نه اما تاکوچی گفته که قراره تغییرات اساسی در گیم پلی RE5 ایجاد بشه و قراره در TGS امسال به نمایش در بیاد.
برخی می گند که ممکنه سیستم Run & Gun به گیم پلی اضافه بشه که به شما این اجازه رو می ده که هنگام دویدن شلیک کنید.
برخی دیگه هم می گند که ممکنه سیستم کاور گیری مانند بازی Geow به بازی اضافه بشه.
به هر حال باید منتظر ماند و دید.
براي ساپورت كردن Res5 در حد ايده ال چه سيستمي مورد نيازه?
توی همین تاپیک نوشته که برای pc میاد
بعد از یه طرف میگید نمیاد..!!
بالاخره جریان چیه؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)