تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 80 از 1174 اولاول ... 3070767778798081828384901301805801080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 روبن: مي توانم نقش مهمي در رئال داشته باشم

خبرگزاري فارس: بازيكن هلندي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: توانايي درخشش در رئال را دارم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، آرين روبن هلندي اظهار داشت: دوران مصدوميت من به پايان رسيده است. اكنون احساس مي‌كنم كه مي‌توانم نقش مهمي در تيم داشته باشم.
    وي ادامه داد: بي ترديد گلزني من در تركيب رئال مادريد ادامه خواهد داشت و از اعتماد مربي خود بسيار ممنونم.
    روبن هنوز از ناحيه زانو احساس درد مي كند؛ اما آسيب ديدگي خود را كهنه و قابل فراموشي مي داند.
    رئال مادريد در شب دوم هفته بيست و سوم لاليگا موفق شد با گل‌هاي رائول، گوتي، باپتيستا، درنته و روبن مقابل وايادوليد به پيروزي 7 بر صفر دست پيدا كرد.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

یوفا: ديدار نهايي مسابقه‌هاي فوتبال جام قهرمانان اروپا در سال ‪ ۲۰۱۰‬در ورزشگاه اختصاصي تيم رئال مادريد (سانتياگو برنابئو) برگزار خواهد شد.

به گزارش یوفا: روزنامه ورزشي آس چاپ مادريد امروز /پنجشنبه/ گزارش داد : اين براي چهارمين بار است كه ديدار نهايي جام اروپا در ورزشگاه رئال مادريد برگزار مي‌شود.

اولين ديدار فينال اين جام در اين ورزشگاه در سال ‪ ۱۹۵۷‬يعني ‪ ۵۰‬سال پيش و آخرين ديدار در سال ‪ ۱۹۸۰‬يعني ‪ ۲۸‬سال پيش انجام شد.

براي برگزاري اين ديدار ، ورزشگاه جديد "ويمبلي" شهر لندن رقيب ورزشگاه رئال مادريد بود.

خاطرنشان مي‌شود ، ورزشگاه سانتياگو برنابئو در روز ‪ ۱۴‬ماه دسامبر سال گذشته ‪ ۶۰‬ساله شد و پس از سرمايه‌گذاري ‪ ۱۰۵‬ميليون يورويي در رده بهترين ورزشگاههاي جهان قرار گرفت.

ورزشگاه سانتياگو برنابئو در روز ‪ ۱۴‬دسامبر سال ‪ ۱۹۴۷‬افتتاح شد و اخيرا در كنار ورزشگاههاي باشگاه‌هاي "بارسلونا" ، "اسپانيول" ، "آتلتيكو مادريد" و "بتيس" در اسپانيا ، "پراتر" در وين ، "سانت دنيس" در پاريس و "كلن" ، "برلين" و "مونيخ" در آلمان قرار دارد.

اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) در روز ‪ ۲۸‬ماه مارس سال جاري ميلادي به صورت رسمي ، برگزاري فينال جام قهرمانان اروپا را براي سال ‪ ۲۰۱۰‬در اين ورزشگاه اعلام خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چمن مارو خراب نکنن یه موقع

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

روبن : خوشحالم که در پيروزی ۷ --- ۰ سهيم بودم

بعد از بازی چه احساسی داشتید ؟

روز مهمی برایم بود و خوشحال بودم که می توانم دوباره بازی کنم همه ما بعد از بازی خوشحال بودیم و من نیز به خاطر اینکه در ان پیروزی سهیم بودم احساس خوشحالی می کردم.

در کدام پست راحت ترید بال راست یا چپ ؟

مسلما بال چپ اما قبلا در بال راست نیز بازی کرده ام و فکر می کنم تغییرات نیز خوب باشند که باعث می شود برای مدافعان مشکل ایجاد شود.

ایا فکر می کنید تیم توانایی این را دارد که پیش از اتمام فصل قهرمان شود ؟

مهم این است که در هر بازی فقط به ان فکر کنیم و بر روی خودمان تمرکز داشته باشیم نه به سایر تیمها و باید تا خود قهرمانی تمرکزمان را حفظ کنیم ما خیلی انگیزه داریم.

برنابئو می خواست که حرکت و فعالیت شما را ببیند بعد از گل چه احساسی داشتید ؟

بازی مهمی برای من بود چون بعد از مدتها که به خاطر مصدومیت از فوتبال دور بودم دوباره شانس بازی کردن را پیدا کرده بودم. فرصت خوبی بود که نشان دهم بازیکن خوبی هستم و چرا به رئال امدم و فقط به سخت کار کردن و بازی بیشتر فکر می کنم و می خواهم ثابت کنم که بازیکن مهمی برای این تیم هستم.

بعد از گل شما خیلی تشویق شدید ...

همه بعد از پیروزی خوشحال بودند چون خیلی مهم بود و برای من نیز ویژه بود چون گل زده بودم که می توانست معنای زیادی داشته باشد و حمایت هم تیمی هایم را حس کردم این تیم واقعا بزرگ است و بازیکنان بزرگی نیز دارد همه ما از پیروزی خوشحال بودیم.

ایا بازی بارسلونا را دید ؟ فکر می کنید خیلی با ما فاصله دارند ؟

بازی انها را ندیدم چون ان روز عصر در کنار خانواده ام گذراندم برای همین نمی توانم نظری بدهم همان طور که قبلا گفتم ما فقط باید به خودمان فکر کنیم و تمام بازیهایمان را ببریم.

شوستر گفت که شما بازیکنی مهم در تیم او هستید این حرف چه حسی به شما داد ؟

برای یک بازیکن همیشه شنیدن همچنین حرفهایی از زبان مربیش برایش مهم است و من نیز برایم مهم است که ارزش خودم را در بازی ها نشان دهم و فقط می خواهم نشان دهم برای این تیم مهم هستم.

تیم اس رم مثل سایر تیمهای ایتالیایی دفاعی بازی نمی کند ایا این می تواند برای رئال خوب باشد ؟

انها تیمی خوب و تهاجمی هستند که در حمله توانایی های زیادی دارند همان طور که در دفاع نیز خوب هستند و این درست است که انها بازیشان به سبک ایتالیایی ها نیست و هر دو بازی رفت و برگشت می توانند جالب باشند و باید امیدوار باشیم که ما صعود کنیم.

همیشه دوست دارید برای گل زدن توپ را نزدیک تیر بزنید ؟

این بستگی دارد به اوضاع. من دیدم دروازه بان جلو امده و فضای بازی در دروازه ایجاد شده و شوتم را زدم ولی این چنین گلهایی سبک من نیست.

بازی پریروز چه مقدار از توانایی های شما بود ؟

از عملکردم راضی بودم اما می دانم که می توانم از این هم بهتر شوم من هنوز خیلی بازی نکردم و سخت است که خیلی سریع بعد از مصدومیت روی فرم قرار بگیرید و فکر می کنم کم کم بهتر شوم.

خیلی از هواداران نگران وضعیت شما بودند مصدومیتتان دوباره برمی گردد ؟

من نمی دانم در اینده چه پیش خواهد امد اما تمرینات خود را با قدرت انجام می دهم و سعی می کنم بازی به بازی بهتر شوم و تمریناتی که من انجام می دهم با تمرینات سایر بازیکنان فرق می کند.

نظرتان در مورد چلسی چیست ؟ فکر می کردید بعد از رفتن شما خیلی زود مورینیو نیز چلسی را ترک کند ؟

انها در لیگی سخت با داشتن رقیبانی بزرگ مثل ارسنال و منچستر خوب عمل کرده اند و ۹ پیروزی پشت سر هم نشان می دهد انها بدون مورینیو نیز خوب کار می کنند من به رئال امدم چون فکر می کنم میدان رقابت جدیدی برایم است و از اینکه به رئال امده ام خیلی خوشحالم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

کاسياس : اگر دست من بود رائول و گوتی را به تيم ملی می اوردم

ایکر کاسیاس با قاطعیت گفت که اگر انتخاب بازیکنان تیم ملی اسپانیا دست من بود رائول و گوتی را به تیم ملی می اوردم.

کاپیتان تیم ملی اسپانیا گفت :

من حتما رائول را انتخاب می کردم من همیشه همراه او هستم و می بینم که چه طور تمرین می کند و چگونه بازی می کند.

من می توانم با مربی تیم ملی همراه شوم و یا بر ضد او حرف بزنم اما هرگز نمی توانم باعث ناراحتی هم تیمی هایم در رئال مادرید شوم. ( ای ول به غیرت و تعصب کاسیاس )

او همچنین بیان کرد که احترام زیادی برای گوتی قائل است و خوشحال است که گوتی در ۲ سال اخیر اینقدر پیشرفت کرده است و در واقع به بلوغ رسیده است :

در مورد گوتی نیز من همان نظری که در مورد رائول دارم در مورد او نیز دارم و معتقدم او نیز باید به تیم ملی دعوت شود و اگر رائول را به تیم ملی دعوت می کردم مطمئنا گوتی را هم دعوت می کردم.

از او پرسیدند به نظر شما امکان دارد اراگونس قبل از مسابقات یورو ۲۰۰۸ از تیم ملی کنار برود جواب داد :

من خودم شخصا با او صحبت کردم و او هرگز به ترک تیم فکر نمی کند چون از وی پرسیدم امکان دارد شما از تیم بروید و او جواب داد خیر.

کاسیاس همچنین خوشحال بود که امسال رئال بازیهای خوبی را انجام داده است و هواداران از این تیم راضی هستند :

فکر می کنم در بعضی از بازیها بد عمل کردیم اما معتقدم در برنابئو همیشه هواداران لحظات خوشی را پشت سر گذاشته اند و انها از سبک بازی رئال راضی هستند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض بيوگرافي رئال مادريد

رئال مادرید بهترین و پرافتخارترين باشگاه فوتبال اروپا و جهان در قرن بیستم

در تاریخ 6 مارچ سال 1902 تاسیس شد.

سانتیاگو برنابئو، استادیوم 80354 نفری مادرید افتخارات بسیاری را تاکنون به خود دیده است.

در کلکسیون افتخارات کهکشانهای مادرید 9 قهرمانی جام باشگاه های اروپا، 1 سوپر جام اروپا، 3 جام کنفدراسیون ها، 2 جام یوفا، 29 قهرمانی لالیگا، 17 جام حذفی اسپانیا و 7 سوپر جام اسپانیا خودنمایی می کند.

سران رئال در سال های اخیر با صرف هزینه های کلان در خرید بزرگترین ستارگان جهان، بارها

رکورد شکنی کرده اند.

از آن جمله می توان به خرید لوییس فیگوی پرتغالی با 60 میلیون یورو و زین الدین زیدان فرانسوی با 71 میلیون یورو اشاره کرد.

این تیم پر افتخار اسپانیایی، فصل 06-2005 را در سایه رقیب قدیمی بارسلونا گذراند و به مقام دومی لا لیگا اکتفا کرد، اما فصل 07-2006 را با عنوان قهرمانی به پایان برد.

نام باشگاه : رئال مادرید

لقب باشگاه : Los Galácticos,Los Merengues,Los Blancos,کهکشانی ها.سفید ها

سال تاسيس : 1902

رئيس باشگاه : رامو کالدرون

آدرس:

Avda. Concha Espina 1 ES - 28036 Madrid

+34-913-984-300 : تلفن

+34-913-984-382 : فكس

سايت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ايميل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لباس : سفید

اسپانسر : bwin

اسپانسر ورزشي : Adidas

ورزشگاه : Santiago Bernabeu

آدرس ورزشگاه :

Concha Espina 1, 28036, Madrid(Spain)

ظرفيت ورزشگاه : 72116

ابعاد زمين : 107m x 72m

منشي باشگاه : مارتا سیلوا دی لاپوئرتا

مدير مطبوعاتي : مارتا سنتیستبان

كاپيتان اصلي : رائول گونزالز

محبوب ترين بازيكن : رائول گونزالز - گوتي - ايكر كاسياس

افتخارات
    1955,1956,1957,1958,1959,
    1965,1997,1999,2001

1960,1998,2002
    2002
    1984,1985

1932,1933,1954,1955,1957,
    1958,1961,1962,1963,1964,
    1965,1967,1968,1969,1972,
    1975,1976,1978,1979,1980,
    1986,1987,1988,1989,1990,
    1995,1997,2001,2003,2007
    1905,1906,1907,1908,1917,
    1934,1936,1946,1947,1962,
    1970,1974,1975,1980,1982,
    1989,1993
    1988,1989,1990,1993,1997,
    2001,2003

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بیوگرافی دروازبان محبوب و محجوب رئال مادرید
    ایکر کاسیاس فرناندز در 20 می 1981 در منطقه ی موستولس شهر مادرید (منطقه یی در حومه ی شهر مادرید) به دنیا آمد. والدین ایکر کمی پیش از تولد او در منطقه ی باسکوی شهر بیلباوو (منطقه ای واقع در دامنه ی رشته کوه های پیرنهدر مرز فرانسه و اسپانیا) مشغول به کار بودند. آنها آنقدر به اسم ایکر (اسم اصیل باسکویی) علاقه مند بودند که بلافاصله پس از غسل تعمید فرزندشان آن را بر وی نهادند. نام برادر کوچکتر ایکر اونی نیز نامی باسکویی ست (به معنی چوپان). بر طبق قوانین گرامری انگلیسی نام ایکِر به صورت Íker و با حروف صدادار تلفظ می شود. اما در زبان اسپانیایی این نام بدون حروف صدادار خوانده می شود (Ikr ).
    در حال حاضر کاسیاس اولین انتخاب برای پست دروازه بانی در تیم رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا می باشد. ایکر کاپیتان تیم ملی اسپانیاست. وی همچنین جانشین کاپیتان تیم رئال مادرید نیز محسوب می شود.
    رئال مادرید
    روز تولد کاسیاس با یک سال اختلاف بیشتر با روز تولد دروازبان چلسی انگلیس پیتر چک است. او در سال 1991 کار خود را در تیم نوجوانان رئال مادرید آغاز نمود ولی تا پیش از شروع سال 1998 به تیم بزرگسالان رئال پیوست و در ترکیب تازه ی تیم رئال در فصل بعدی قرار گرفت. در سال 2000 و در پی شکست 3-0 والنسیا در مقابل رئال مادرید، ایکر جوانترین دروازبانی بود که تا آن زمان در فینال لیگ برتر حضور یافته بود. این پیروزی دلنشین 4 روز پس از تولد 19 سالگی ایکر به وقوع پیوست.
    در مسابقات فصلی 2001/02 کاسیاس به علت عملکرد ضعیف جایگاه خود را به سزار سانچس ((Cesar Sanchez واگذار نمود اما پس از مصدومیت سانچس در آخرین دقایق بازی تیم های رئال و بایرن لورکوزن در فصل 2001 لیگ برتر قهرمانان (که با پیروزی 2-1 رئال بر بایرن به پایان رسید) جایگزین سانچس شده، جایگاه خود را بار دیگر به دست آورده و آنرا تا کنون حفظ نموده است.
    تیم ملی اسپانیا
    ایکر در طول مسابقات قهرمانی فوتبال نوجوانان UEFA-CAF و جام جهانی نوجوانان فیفا در سال 1999 یکی از اعضای تیم ملی اسپانیا بود. در پی عملکرد بسیار حرفه ای ایکر در بازی اسپانیا مقابل سوئد، وی در جام ملت های 2000 از داشتن جانشین در تیم ملی کاملا بی نیاز بود.
    جام جهانی 2002
    یکسال بعد و در سال 2001، ایکر کاسیاس انتخاب اول دروازبانی برای تیم ملی اسپانیا در جام جهانی 2002 کره ی جنوبی – ژاپن بود. در جریان بازی یک چهارم نهایی بین اسپانیا و جمهوری ایرلند (که با پیروزی اسپانیا بر ایرلند در ضربات پنالتی خاتمه یافت) ایکر عملا به یک قهرمان ملی تبدیل شد. پس از جام جهانی 2002 و در نتیجه ی عملکرد حیرت آور ایکر در مقابل تیم ایرلند و کره ی جنوبی، جایگاهش به عنوان دروازبان اول تیم ملی بزرگسالان اسپانیا به طور قطعی تثبیت شد.
    یورو 2004
    ایکر در مسابقات برگزار شده در همه ی گروه های ششگانه ی حضور یافته در یورو 2004 تنها 4 بار گل دریافت کرد و پس از آن در هر دو نیمه ی بازی مقابل تیم نروژ در اولسو دروازه اسپانیا را بسته نگه داشت و موجب راهیابی تیم خود به فینال جام ملت های اروپای سال 2004 شد.
    جام جهانی 2006
    ایکر انتخاب اول تیم ملی کشورش در جام جهانی 2006 بود. در پایان آن رقابت ها اسپانیا با شکست 3-1 درمقابل فرانسه از رسیدن به قهرمانی بازماند. در طول این مسابقات ایکر دو بار به عنوان کاپیتان تیم اسپانیا به زمین رفت.
    افتخارات و جوایز
    داخلی:
    لیگ اسپانیا: 2001، 2003 و 2007
    سوپر کاپ اسپانیا: 2003
    در سطح قاره اروپا:
    لیگ قهرمانان UEFA: 2000 و 2002
    سوپر کاپ اروپا: 2002
    کاپ بین الملل (اینترنشنال): 2002
    در سطح جهانی:
    جام جهانی نوجوانان فیفا: 1999
    ترجه شده از فرهنگ ویکیپدیا. ایرادهای ترجه رو به بزرگواری خودتون ببخشید!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

دوستان عزيز
    ميدونيد بهترين بازيكن تاريخ باشگاه رئال مادريد كي بوده ؟
    اگه گفتيد ...

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

*رائول*؟
    احتمالا یکی از این قدیمی هاست
    ولی به نظر من رائوله
    هیچ کس هم مثل رائول نمیشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 كالدرون معاون امور باشگاه‌هاي اسپانيا شد

خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه رئال مادريد با حكم رئيس فدراسيون اسپانيا، به نايب رئيسي امور باشگاهي اين فدراسيون منصوب شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، رامون كالدرون به عنوان نماينده باشگاه هاي اسپانيا در يوفا شناخته شد. وي از اين پس تا پايان دوره 4 ساله حكم خود، در جلسات يوفا شركت خواهد كرد.
    كارشناسان اين لطف پلاتيني و حكم رئيس فدراسيون اسپانيا را بي ارتباط با پشتيباني كالدرون از انحلال G14 و كمك‌هاي مالي وي به يوفا نمي دانند.
    در هر حال، منطقي به نظر مي رسيد كه پس از سال‌ها، اين سمت از رياست باشگاه بدون تاثير و كم درآمد والنسيا به رئال مادريد، مدعي قهرماني در ليگ قهرمانان و صدرنشين و مدافع عنوان قهرماني در لاليگا برسد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •