به خاطر پدر و مادرم،سرود آلمان را نميخوانم
سردار تاسكي كه يكي از معدود بازيكنان مسلمان تيم ملي فوتبال آلمان با پدر و مادري مسلمان است ، گفت : اگر امشب/چهارشنبه/ در تركيب اصلي تيم ملي فوتبال آلمان در ديدار دوستانه با تيم ملي بلژيك وارد زمين شوم ، سرود آلمان را به خاطر احترام به پدر و مادرم نميخوانم. اين بازيكن تركيهاي الاصل تيم فوتبال باشگاه اشتوتگارت از سوي يوآخيم لاو سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان براي ديدار دوستانه با تيم ملي فوتبال بلژيك دعوت شده است.
شماره روز چهارشنبه نشريه اسپورت بيلد چاپ آلمان در صفحه اول خود با چاپ عكسي از سردار تاسكي نوشته است : سردار تاسكي بازيكن مسلمان تيم ملي فوتبال آلمان همانند فرانك ريبري كاپيتان مسلمان تيم ملي فوتبال فرانسه ، هميشه قبل از مسابقه دعا ميخواند.
تاسكي در گفت و گو با اين نشريه گفته است : من معمولا دو دقيقه قبل از بازي مثل همه دعا ميكنم و يك گردنبند كه نوشتهاي از قرآن بر آن درج شده است ، به همراه دارم. وي با اشاره به اينكه هميشه روزه ميگيرد ، افزود : براي يك بازيكن در روزهاي مسابقه و تمرين ، روزه گرفتن سخت است ولي من حتما در روزهاي غير از بازي و تمرين ، روزه ميگيرم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا احساس نميكنيد روزه باعث ضعف بدني ميشود ، گفت : نه من با روزه گرفتن احساس خوبي دارم. اين بازيكن ۲۱ساله متولد آلمان كه پدر و مادرش مهاجر اهل تركيه هستند ، افزود : من در شهر اشتوتگارت بزرگ شدم و پدرم يك كارگر ساختماني است.
وي افزود : پدرم به رغم درخواست من براي كمك مالي حاضر به رها كردن كارش نشد و او با اين كار خود يك الگوي بزرگ براي من است.
اين بازيكن فوتبال با بيان اينكه به دليل زحمت زياد پدرش در هر تمرين و مسابقه فشار زيادي به خود وارد ميكند ، افزود : تلاش ميكنم تا رفتار و تلاش پدرم را الگو براي خود قرار دهم.
وي درباره دعوت شدنش به تيم ملي فوتبال آلمان گفت : اگر در تركيب اوليه تيم ملي وارد زمين شدم ، سرود آلمان را نخواهم خواند. البته اين به آن معني نيست كه قلبا متعلق به تيم ملي آلمان نباشم ، بلكه به خاطر احترام به پدر و مادرم كه وطن و كشور خودشان را تركيه ميدانند ، اين كار را نخواهم كرد.
بازيكن تيم فوتبال اشتوتگارت با اشاره به اينكه به همراه خانواده خود در جشنهاي بزرگ اسلامي همانند عيد سعيد فطر شركت ميكند ، گفت : اميدوارم امشب مقابل تيم بلژيك بازي كرده و بازي خوبي ارائه دهم تا براي هميشه در تركيب ثابت تيم ملي فوتبال آلمان قرار گيرم.
در بين نفراتي كه از شانس زيادي براي حضور و دعوت به تيم ملي فوتبال آلمان برخوردارند ، سامي خديرا ، ميروسلاو كلوزه ، لوكاس پودولسكي ، كوين كوراني ، ماريو گومز ، اوليور نويول ،داويد اودونكور ، ارون هانت ، جرمين جونز ، ماركو مارين و پيوتره ترخوفسكي ، كساني هستند كه يكي از والدين آنها و يا هر دو آنها خارجي هستند.