توضیح میدی برم CMD چکار کنم ؟
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
شهاب تو بیکاری هم میخندی ؟![]()
توضیح میدی برم CMD چکار کنم ؟
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
شهاب تو بیکاری هم میخندی ؟![]()
پینگ فکر نمی کنم ربطی به لگ داشته باشه و 95% مربوط به delay هست
برای این کار برو توی run و cmd رو تایپ کن و ok رو بزن بعد در صفحه ای که باز می شه تایپ کن :
ping 4.2.2.4
Lag, Delay, Timeout همه ی اینا به پینگ ربط داره و کمـــی هم به سرعت.
الان این پینگ واقعی هست ؟
لگ مربوط به وقفه بین رسیدن اطلاعات هست و اگه پینگ ثابت باشه با پینگ 2000 هم لگی نخواهد بود.
پینگ در واقع یک عدد مشخص نیست که بگیم مثلا پینگ شما 330 هست.پینگ نسبت به یک جای خاصی هست و برای همین توی بازی ممکنه پینگ شما از زیر 200 تا 500 و بالاتر هم متغیر باشه.
Last edited by Alex merccer; 30-04-2011 at 19:59.
پینگ اصلا وجو خارجی نداره عزیز ! پینگ یه دستور هست برای محاسبه مدت زمان رفت و برگشت که یه پسته مثلا 32 بیتی یا Datagram به آدرس مورد نظر شما! که خوب قطعا هرچه این مدت زمان کمتر باشه خوب سرعت این داد و ستد بهتره!
در بازی آنلاین هم همینطوره! Lag و Delay و... هم معنیاش همش یکی هست و بر میگرده به سرعت پینگ.
البته کیفیت سرور های آنلاین یه بازی هم خیلی در این امر دخیله!
دوستان دستور Ping تو CMD اینه :
ping 4.2.2.4 -t
کسی جواب مارو نمیده؟![]()
آقا یه سوال :
با اینترنت GPRS ایرانسل که با PC Suite کانکت میشم میشه به لایو 360 وصل شد؟سرعتش بد نیست هامیشه مستقیم از گوشی به 360 کانکت شد؟
بله درسته
میشه ولی نمیتونی بازی کنی . من با Dialup هم کنسول رو Update کردم ولی نمیشه باهاش بازی کرد.
چون Latency یا همون Ping تو بازی ها باید خیلی پایین باشه.که فکر میکنم تو GPRS بالای 1000-1500 باشه.
Last edited by SamGun; 30-04-2011 at 10:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)