نه من كه فكر نمي كنم اميدي باشه .
تو روزانه غير بومي نمي شه حساب باز كرد چه برسه به شبانه كه 90 درصد ماله بومي هست .
موفق باشي
نه من كه فكر نمي كنم اميدي باشه .
تو روزانه غير بومي نمي شه حساب باز كرد چه برسه به شبانه كه 90 درصد ماله بومي هست .
موفق باشي
اینجا جای بحثش نیست ولی بد ندیدم یه جواب مختصری بدم ، اینکار هم به نظر من مثل همه ی کارهای دیگه که اینجا انجام میشه غیر اصولیه ، اولا چه دلیلی داره یه نفر صرف نداشتن استطاعت مالی امتیاز برای ادامه ی تحصیلش به حساب بیاد ، چه تضمینی وجود داره اون فرد در صورتی که شرایط زندگی خیلی بهتری داشت وضعیت علمیش هم بهتر از این میشد ، ثانیا اینکه تو همین تهران ما و تبریز شما و اصفهان هم کم نیستن خانواده هایی که از نظر در آمد و وضع زندگی در سطح بسیار پایینی هستن و در همون مناطق اسما محروم هم کم نیستن افرادی که از تمکن مالی خوبی برخوردارن
============
هر چی از دیروز به سازمان سنجش زنگ میزنم موفق نمیشم![]()
درستهمنظور منم همه ی افراد نبودن فقط مثال زدم
مثل اینکه این شماره سنجش ظاهر سازیه فکر نمی کنم این همه زنگ به اونجا بزنن
اگه اونجوری باشه از 118 هم بیشتر بهش زنگ میزنن
1.ميخواستم قبل از انتخاب رشته حتماً نظر دوستاني رو كه الان دانشجو هستن و يا تجربه كافي دارن در مورد تفاوت نوع مدارك هر يك از دوره ها جويا بشم.به طور كلي اگر مطلبي غير از مطالب دفترچه جزو تجربه هاي شخصي شماست خوشحال ميشم بشنوم.
2.اگر بنا باشه بين نيمه حضوري و پيام نور و در رده بعدي غيرانتفاعي انتخابي صورت بگيره كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
kheyli namardid javab mana nemidid
khob farsi nemitonam benevisam
har ki javab mana bede enshaalah har ja dos dare ghabol beshe.....................
رشته: تجربی مناطق:2 مجاز در:روزانه,شبانه,نیمه حضوری,پیام نور,غیر انتفاعی,بین الملل بومی:مازندراننمره کل:6615 رتبه کل:43935 آخرين رتبه مجاز در سهميه:62345 رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه):101119نمره کل در زیر گروه1 :6287 رتبه کل:48511نمره کل در زیر گروه2 :6317 رتبه کل:46871نمره کل در زیر گروه3 :6618 رتبه کل:36335نمره کل در زیر گروه4 :6396 رتبه کل:42174نمره کل در زیر گروه5 :6341 رتبه کل:43999برای اطلاعات بالا انتخاب رشته در محدودهء شبانه و پیام نور کنید. (از انتخاب رشتهء مجازی سنجش,کانون,شریف هم استفاده کردم) - ممنون
entekhab reshte manplz nazar bedid
1.IT sharif
2.sanaye sharif
3.omran sharif
4.hava faza shari
f
5.naft sharif
6.shimi sharif
7.sanaye amir kabir
8.naft amir kabir
9.omran amirkabir
10.omran sanati esf
11.IT sanati esf
12.sanaye sanati esf
13.pezeshki/bia mekanik amir kabir
14.pezeshki/bio elektirik amir kabir
15.pazeshki/biomaterial amirkabir
16.hava faza amir kabir
17.IT esf
18.memari daneshga honar esf
19.omran esf
20.mohandesi pezeshki esf
21.mohandesi shimi sanati esf
22.mohandezi narm afzar sanati esf
23.mohandesi plimer amir kabir
24.mohandesi shimi esf
25.mohandesi narm afzar esf
26.mohandesi mavad sanati esf
27.mohandesi memari kashan
28.fizik sharif
29.shimi karbordi sharif
30.shimi sanatiu
31.mohandesi shahrsazi daneshga honar esf
man rotbam 3900 mantaghe 2 shodbe zor in 4ta daneshga ra az babam ejaze gereftamsahmiyeentekhab reshte ham darambabam 40%
از نظر من تویه شریف قبولی, ولی تو شریف باید فوق العاده درس بخونی. رتبهء 9 ریاضی امسال پسرعمویه زن پسر داییمه و مخه یا مثلا رتبه 24 ریاضی پارسال (سینا اکبری) پسرخالهء دختر داییمه که اونم فوق العاده درس می خوند مثلا تویه اول دبیرستان درس های پیش دانشگاهیرو می خوند و برادرش هم که دو سال پیش تو المپیاد نجوم ایران اول شد اما امسال 1200 ریاضی رو آورد.
Last edited by Js0ner; 03-08-2008 at 10:53.
R_Mina_R جان یادگار ماندگار 86 رو بگیر بخون حتما خودت جواب میگیری
میدونی چرا میگم اینجا جواب نمی گیری چون که اگه همه اینجا انتخاب رشته هاشونو بذارن و با توجه به وجود سهمیه و ...
کار انتخاب مشکله چون ما هم مثل شما هیچ تجربه ای در انتخاب رشته نداریم پس خوندن یادگار ماندگار 86 رو بهتون توصیه میکنم
موفق باشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بگو تو بمیری.یعنی این رویا به واقعیت می پیونده.من که میگم داری با من شوخی میکنی.یعنی واقعا به جز شهر های بزرگ که گفتی و گفتم روزانه قبول می شه.بابا اند(end) روحیه هستی دمت گرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)