میشه بپرسم چی شده همه نظرشون داره دربارش مثبت میشه
میشه بپرسم چی شده همه نظرشون داره دربارش مثبت میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی تا اینجا فهمیدم
ولی باز همون مرحله ای که کم امتیاز گرفتم رو از اول بازی میکنم امتیاز تغییر نمیکنه
2. خوب الان ایمیل بزار اینجا تا دعوت نامه بفرستم
بعدشم قضیه دمو چیه ؟بحثش تو بالا هست مال من دمو هست یا کامل ؟
واسه اينكه يه سري نشستن دارن بازي رو انجام مي دن و الكي مثل يه سري ديگه هنوز هيچي بازي نكرده نگفتن اخ تف !میشه بپرسم چی شده همه نظرشون داره دربارش مثبت میشه
بازي دمو ناقصه حجمشم يكو نيم گيگ بود !بعدشم قضیه دمو چیه ؟بحثش تو بالا هست مال من دمو هست یا کامل ؟
خوب پرسيدي دمو چيه توضيح دادم ديگه !javid کامل خوندی بالا رو ؟
aryan.kh
اگه دعوت نامه میخوای (پرشین گیگ ) هر چقدر بخوای میفرستم
هر کسی از دوستان نیاز دارن بگن
اقا دو جور دمو داریم یکی کلا دمو میکنن یک جور دیگه فیلماش دمو میکنن چون یکی ازم پرسیده بود
میخوام منم بدونم مال من از کدام نوع دمو هست (2 dvd )
اينجا اگه دوستان كمكي هم مي كنن توقعي ندارن . شما اگه دعوتنامه اضافي داريد يه تاپيك داريم دوستاني كه نياز دارن اونجا در خواست دعوتنامه مي كنن و دوستاني كه دارن براشون مي فرستن ...aryan.kh
اگه دعوت نامه میخوای (پرشین گیگ ) هر چقدر بخوای میفرستم
هر کسی از دوستان نیاز دارن بگن
مال شما اگه دو دي وي ديه كامله ! راست مي گيد دو نوع دمو داريم يكي به بازي هاي ناقص مي گن كه قبل از ارائه ورژن اصلي بازي تو سايت ها براي تبليغ عرضه مي شه و يكي هم اون دمويي كه منظور فيلم هاي داخل بازي كه به بازي هايي كه فاقد آهنگ و فيلم داخل خودشون هستن اصطلاحا ريپ مي گن !اقا دو جور دمو داریم یکی کلا دمو میکنن یک جور دیگه فیلماش دمو میکنن چون یکی ازم پرسیده بود
میخوام منم بدونم مال من از کدام نوع دمو هست (2 dvd )
تو این نظرسنجی شرکت کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)