سلام من اومدمسه شنبه هفته پيش گفتم كه سه شنبه هفته بعد ميام ولي الان اومدم ( يكشنبه 20 آبان).gif)
.gif)
تا اونجا كه من ديدم بيشتر مطالب در مورد آزمون هاي كانون و كارنامه ها بود ولي ما كه شركت نكرديم و نظري هم نداريم.gif)
ولي امروز يه داستان براتون ميگم كه خيلي ميتونين ازش درس بگيرين مخصوصا حالا كه هنوز تا كنكور 87 مونده و برو بچ زيادي هنوز افسرده هستند و شروع نكردن اميد ندارن .اگه دقت كنيد يه كم مثه داستان كنكوره ماست فقط ميخوام كه اين داستانو با حوصله بخونين يا اينكه كپي كنيد بعدا بخونين و به دستاوردش خيلي توجه كنيد.gif)
تا دير نشده
تو آمريكا يه جنگلي بود كه هر درخت اون بيش از يك ميليون مي ارزيد دانشمندان امريكايي اومدن
به يكي از ما ايرانيا گفتن كه بهت يه ساعت فقط يه ساعت وقت ميديم به ازاي هر درختي كه با تبرت
( كه از ايران برده بود) بندازي ما يه مليون ميديم بهت ولي فقط يه ساعت نه يه ساعت ويه ثانيه فقط
وفقط يه ساعت وقت دارياون يارو ميگه آخجون يه ميلون به ازاي هر درخت چي ميشه؟ اگه صدتا
بندازم صد مليون ميدن و من تا آخر عمر ( گوش كن ، تا آخر عمر) راحتم سريع آستيناشو ميزنه
بالا و تو همين حين تبرشو ميگره بالا تا وقتش هدر نره همين كه ميخواد شروع كنه به زدن يه
انسان هوشيار مثه شما كنكوريهاي عزير دلم ( خودمم هستم ها) بهش ميگه نزن! صبر كن نزن و
بشين، يارو ميگه چي مگي يه مليون به ازاي هر درخت ميدن، تمام زندگي من به اين يه ساعت
بستگي داره اون وقت تو ميگي نزن و بشينم ، بشينم كه چي بشه ، بشينم كه چي كار كنم انسان
هوشيار ميگه : ها سوال عاليي كردي اره بشين ، بشين و تبرتو تيز كن ،يارو ميگه چند دقيقه اين كارو بكنم انسان هوشيار
ميگه 40 دقيقه يعني دو سوم وقت كل. اگه بخواي با اين تبره كــــُند تا يه ساعت از فرط خستگي
ميميري و فقط شايد بتوني سه تا درخت و بندازي ولي اگه بشيني و دو سومه وفتتو به تيز كردنه
تبرت بپردازي تو بيست دقيقه آخر با هر ضربه ميتوني يه درخت رو بندازي پس بشين و تبرتو تيز كن
دستاورد: اره بچه ها بشينين و تبر عملتونو تيز كنيد ، تبر شما عمل و دانش و دقت و انگيزه و حوصله و باور شماست و درختان شما تست هاي شما كه هر چه بيشتر از اين درخت ها بندازين تو كنكور تا آخر زندگي راحتين و حالشو مبيرين..gif)
پس از الان بيشتر سعي كنين مطالب درسي رو خوب بخونين و بفمهمين نه اينكه فقط تست بزنين بدونه اطلاعات كافي اين فقط وفتتونو ميگيره پس بعد از تيز كردنه تبرتون( مسلط شدن كامل به مطلب درسي) بريد و درختارو يكي يكي بندازين( تست ها رو بزنين)
بعضي ها اينجورين كه فكر ميكنن برا كنكو فقط بايد تست بزني نه اول تسلط ( اونم كامل) بعد تست
اميدوارم لذت برده باشيد يا علي تا هفته بعد.gif)
.gif)