برگهای شمعدونی من دارن از پایین باهم زرد میشن عکسشون رو صفحه قبلی گذاشتم اگه کسی میدونه بهم بگه مشکلش چیه
برگهای شمعدونی من دارن از پایین باهم زرد میشن عکسشون رو صفحه قبلی گذاشتم اگه کسی میدونه بهم بگه مشکلش چیه
شبیه به حالت سوختگی هست. روی برگها اب اسپری میکنید؟
نه اینو چند روز پیش خریدم به آبیاری هم نرسید 2 تا گرفتم که وقتی اوردم خونه دیدم یکیشون چندتا برگش اینطوریه , ولی این چندروز برگاش سریع دارن زرد میشن ,رفتم یکیشونو پس دادم یه شمعدونی دیگه جاش برداشتم, اون یکی هم امروز دیدم داره برگاش زرد میشه ,طبیعیه یا قارچ دارن ؟ بعضی برگاش همینطوری یه دفه زرد میشه بعضی هاش حالت سوختگی پیدا میکنه و یه چیزی مثل پودر رو قسمت سوختگیش هست تو عکس تقریبا معلومه
میشه زاهنماییم کنید چیکارشون کنم
فرقی نمیکنه چه شنی . فقط مطمئن بشید الوده نیست . یا از گلفروشی ها بگیرید
در اینکه گلدون بعد جابجایی بزگاش زرد میشه . پژمرده میشه و رشدی نداره شک نکنید و این طبیعیه تا چند هفته که به جای جدیدش عادت کنه
اما اینی که میگین روش چیزی شبیه پودر سفید هست طبیعی نیست .
حالت تار هم رو برگها بخصوص پشت برگها دیده میشه؟
زیر این سفیدی ها موجودات خیلی گوچیک دیده میشه ؟
فروشنده که گفت طبیعیه ولی اخه یکی دوتا برگ ؛این هر شب 4-5 تا برگش زرذ میشد, البته اونو که پس دادم و این یکی اوضاعش بهتره
اون که حالت پودر داره خاکستری رنگه و روی چندتااز برگهابود , تار هم روش نیست, زیر برگ رو نگاه کردم چیزی نیست البته یه سری از برگاشم که زرد میشن چیزی روشون نیست ولی یه روزه کل برگش زرد میشه , گلدونش هم کوچیکه نمی دونم صبر کنم به اینجا عادت کنه بعد گلدونش رو عوض کنم یا همین چندروزه میشه گلدونشو عوض کرد
میتونی از پرلیت یا ماسه استفاده کنید ولی پیشنهاد من کود پوسیده هستش.
سلام
از گلفروشی که تهیه میکنید باید تمام شرایط پرورش گل وهمچنین مواد غذایی رو بپرسید چون مطمئنا با شرایط به خوبی اشنا هست.من فکر میکنم محیطی که گلها هستند کوچیکه رطوبت بالاست وتهویه ضعیف.این نقطه ها افت نیست فکر کنم قطره اب رو برگ بوده وافتاب مستقیم به برگ خورده که در این صورت قطره اب مثل ذره بین عمل میکنه وبرگ رو میسوزونه.بازم پیگیری کنید حتما دلیلش مشخص میشه.موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون بابت راهنماییتون
اگه گلفروشه بلد بود که ازش میپرسیدم , همش میگن عادیه ,بعدم که میگن ما فروشنده ایم اطلاع نداریم
حالا باز صبر کنم ببینم چند روز دیگه چطور میشن
به نظر من گلدونش رو عوض کنیید
شاید تو ریشه هاش جونوری چیزی باشه
خاک کمپوسیت بگیرید و خاکش رو عوض کنید.
جای پر نور باشه شمعدونیتون
و هر روز وقطی که هوا گرم میشه روش اب اسپری کنید و بعد برگهارو تکون بدید تا قطره های درشت اب از رو برگا بریزه و باعث سوختن برگا نشه
مطمئن بشین انتهای گلدون سوراخها باز هستن و اب اضافه خارج میشه
و زیر گلدونی رو بعد از اب دهی تخلیه کنید .
خاک گلدون رو که عوض میکنید اول زیر گلدون سنگریزه بریزید و بعد خاک و گل رو قرار بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)