فرمولي كه بشه بطور اتوماتيك حالت سورت رو خود بخود انجام بده قبلاً همچين چيزي به چشمم خورد نمي دونم هست يا نه
فرمولي كه بشه بطور اتوماتيك حالت سورت رو خود بخود انجام بده قبلاً همچين چيزي به چشمم خورد نمي دونم هست يا نه
من كه همچين فرمول مستقلي سراغ ندارم
ممكنه بشه با تركيب چندين فرمول اينكارو كرد
اما بايد سخت باشه
البته با برنامه نويسي هم بايد بشه
سلام
يك سوال: چطور مي توانم add-ins را برايتان ارسال كنم؟؟ :43:
سلام به ملت
اینجانب هنگام چاپ کاغذ در اکسل ، فقط محدوده خاصی از کاغذ رو میتونم چاپ کنم . یعنی همه ی ستونایی که ساختم نشون داده نمیشه و میره تو صفحه بعد.
حال چطور ی میشه مانند word که خط کش داره و میشه کناره ها و یا حاشیه های چاپ کاغذ رو به دلخواه تنظیم کرد توی اکسل هم همین کار رو کرد؟
خوب شما همانطور که توی عکس میبینید من بجز این ستونها دو تا ستون دیگه دارم که متاسفانه توی ورقه جا نشدند. ولی میشه با تنظیم حاشیه ها جاشون داد.
شما همون تابع رو كه نوشتي رو در قالب يه فايل متني آپلود كن و آدرسش رو بذار
add-ins با پسوند xla. ذخيره ميشه
ميتوني اون فايل رو هم بفرستي
شما از طريق منوي file گزينه Page setup رو انتخاب كن و از اونجا Margin يا همون حاشيه ها رو تنظيم كن
من كه امكان آپاود كردن فايل را در اينجا پيدا نكردم!!!
براي همين كد را همينطوري مي فرستم
اين كد در يك ماژول نوشته شده و تنها همين كد وجود دارد!
Public Function intersec(row, column1, column2) As IntegerDim count As Integercount = 0i = rowcol1 = column1col2 = column2If Cells(i, col1).Value > Cells(i, col2).Value ThenCells(i, col1).Font.Color = RGB(0, 255, 0)Cells(i, col2).Font.Color = RGB(0, 255, 0)End IfEnd Functionاين برنامه براي تشخيص كوچك تر بودن داده هاي ستون دوم از اول است.
دوستان حرفه ایی اگر لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم
من میخوام اعدادی که توی یه ستون وارد شده رو بصورت فیکس از لحاظ طول دربیارم مثلا اعداد میخوام دقیقا دارای طول 8 باشند و اگر یه عدد کوچکتر از 8 رقمی وارد شد توی یه ستون دیگه تعداد مورد نیاز 0 پشت عدد بزاره
مثلا اگر کاربر وارد کرد 12345 در ستون مورد نظر بخوره 00012345
خب اين قابليت تشخيص كه توي خود اكسل هست و نيازي به برنامه نويسي نداره عزيز
سلام
و اگه بزرگتر از 8 رقم بود ؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)