دوستان میخوام سیستممو ارتقاء بدم . به من مادربورد ASUS P5B پیشنهاد دادند . به نظر شما خوبه یا نه . برای گیم میخوام سیستم جمع کنم . گیمهایی مثل Need For Speed Pro و از این قبیل ... لطفا" بیشتر راهنمایی کنید . ممنون
دوستان میخوام سیستممو ارتقاء بدم . به من مادربورد ASUS P5B پیشنهاد دادند . به نظر شما خوبه یا نه . برای گیم میخوام سیستم جمع کنم . گیمهایی مثل Need For Speed Pro و از این قبیل ... لطفا" بیشتر راهنمایی کنید . ممنون
كي گفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
حرفت را ثابت كن .
فكر كنم حرفت را برعكس زدي ؟!
شما چه مدل هايي از گيگابايت و ايسوس رو امتحان كردي و به اين نتيجه رسيدي؟ ادعا مي كني كه متخصص سخت افزار هستي در حالي كه اسم برند هاي رو هم درست نمي دوني... اين مواردي هم كه نوشتي برندهاي ديگه غير از ABIT هم دارند و بهترشم دارند اينها دليل نميشه.
cpu شما چیه
اگه به p35 مشکلی نداره
giga p35 ds3l
اساتید این فروم کجا تشریف دارند که جواب ما رو ندادند.....؟!
Actrosجان Mezzoجان Virgilجان و بقیه اساتید...
خواهشا سریع کمکم کنید بدجوری گیج شدم
Last edited by k3mx; 15-01-2008 at 20:01.
بهتره يك تاپيك جداگانه بازكنيد و بودجه و همچنين قطعاتي كه مد نظرتون هست رو ذكر كنيد و بحث رو ادامه بديد !
با تشكر .
k3mx جان یه تایپیک جدا باز کن
عجيبه اين سايت Corsair مثل اينكه با M2A-VM هيچ ميونه اي نداره ولي تو QVL اين مادربرد CM2X1024-6400C4 رو تو ليست آورده. گمون نمي كنم با كورسير مشكلي داشته باشه.بنده با توجه به پیشنهاد دوستان قصد به خرید سیستم زیر کردم
cpu : am2 4000
ram : corsair 2gb(kit) 800
power: green 430
چندتا سوال دارم:
1.نظر اساتید راجع به این سیستم چیه ؟ آیا مچ هست؟
2. اگر در مورد هرکدام از قطعات پیشنهاد دیگه ای دارید لطفا بفرمایید
3.مین m2a-vm با سی پی یو های phenom سازگاره؟
4.قیمت این قطعات حدودا 270 هست اگر با همین مبلغ میشه سیستم بهتری بست چه intel چه amd لطفا برام بنویسید 5.این مین m2a-vm که اینقدر تعریف می کنن ازش نه تنها داخل مینهای سازگار با این رم کورس ایر یعنی 2gb(kit)800 mb : asus m2a-vmTWIN2X2048-6400C4 نبود بلکه اصلا در هیچ یک از لیست مینهای سازگار دیگر با رم کورس ایر هم نیست حتی با مدل های رم پاتریوت نیز به همچنین در صورتی که خیلی از مین های معمولی وحتی پایینتر از این مین در لیستها یافت میشه .دلیل چیه ؟ این مین عیبی داره یا نبودن این مین معروف در بین مینهای سازگار با این رمها اهمیتی نداره؟یا....؟
همچنین مین GIGABYTE - MA69G-S3H هم توی لیست مین های سازگار با این دو مدل رم معروف نیست...
در مورد سوالت هم بايد بگم با آپديت بايوس پردازنده هاي Phenom رو هم ساپورت مي كنه. بقيه سوالات هم در يك تاپيك جداگانه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطاعت ... بفرمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا وقتی که امتحان نکردی یک جانبه قضاوت نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)