داداش من این کرک رو دانلود کردم
چجوری به کار بندازمش؟
داداش من این کرک رو دانلود کردم
چجوری به کار بندازمش؟
بازی به این زیبایی چرا خاک میخوره؟یعنی همه نتونستن اینو بازی کنن و مثل ما تو خماری هستند!
نه دوست من خیلی ها تمومش کردند!
خود من یه مشکل دارم: کرک جدیدی نیومده از این بازی؟
بعد سریال خالی این بازی چنده و از کجا می شه تهیه کرد؟ بدم نمی آد مولتی پلیر بزنم
تنوع خوبه ! اما اگه زیاده روی نشه توش ! در اون صورت رو اعصابه !هر چی فکر کردم نفهمیدم این جمله یعنی چیبالاخره تنوع خوبه یا بده ؟ بد که نمی تونه باشه چه برسه روی اعصاب بودن
اگه RUSE رو بازی کرده باشی تازه می فهمی تنوع داشتن چقدر چیز خوبیه
اتفاقا RUSE رو هم بازی کردم
شاهکارداستان شاهکار بود دوست من
همین بس که شخصیت پردازی و داستان سرایی این قسمت باعث شد کریگان ، دارث ویدر رو شکست بده ! (به سایت گیم اسپات سر بزن، نظر سنجی گذاشته بود برای آدم بد های بازی ها، که فینال بین کریگان و دارث ویدر بود و کریگان با اختلاف 60 به 40 اول شد)
خیلی از خفن ترین بازی های امروزی هم نمی تونن در این حد داستان بگن، تازه این یه بازیه استراتژیهمن موندم چجوری این سارا کریگان تونست دارث رو شکست بده
البته شاید چون ما یکم سطح داستان سرایی رو پایین گرفتیم شاهکار به نظر برسه !
تو دی بازی یه جوری از این صحبت ها تعریف کرده بود ، فک کردم شاید تاثیر خاصی داره ! بهر حال من هر کی رو میدیدم باهاش حرف میزدمشخصیت ها با همین دیالوگ ها پرداخت میشن دیگه، این طوری بهتره که می تونی باهاشون صحبت کنی یا این که مثلا این همه آدم توی سفینه بود ولی با هیچکدوم نمیشد حرف زد ؟
قسمت اول جمله = البتههیچ چیز بی نقص نیست توی این دنیا، ولی استارکرفت 2 بدون شک بهترین استراتژی تاریخه که تا حالا عرضه شده، در این شک نکن دوست من
قسمت دوم جمله =بهترین استراتژی تاریخ ؟
![]()
فایل sc2_copy.exe را اجرا کن منتظر باش تا کامل بشه
من از کرک razor 1911 استفاده کردم و تا اخرش هم رفتم
بعد از مرحله نجات شهروندان از دست هيولاها، وارد كافه اي ميشيم كه يك كنسول بازي كنارشه.آيا بازي با اين كنسول(last viking) براي عبور از اين مرحله لازمه؟
نه عزیزم نیازی نیست .
پس چه جوري به مرحله بعد برم؟ كجا بايد كليك كنم؟
میرین به سمت عرشه (BRIDGE)... یه نقشه روی میزه.
الان این کرک های صفحه قبل بخش versus AI رو هم فعال میکنه؟حجمشون چقده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)