من اصلا دعوایی نیستم ولی اگه دعوا شد من طرف توام !نوشته شده توسط metal_militia
![]()
اینقد کتک می خوریم تا از رو برن![]()
من اصلا دعوایی نیستم ولی اگه دعوا شد من طرف توام !نوشته شده توسط metal_militia
![]()
اینقد کتک می خوریم تا از رو برن![]()
من ميخوام اندفعه براي مافيا زير مجسمه ابوريحان تله بزارم خودش ميدونه چرا
متال جان اگر كتكي در كار بود بدونين منم با شماهام هرچي باشه همگي از يك انجمن(موبايل) هستيم فقط كمربند با سگك يادتون نره
آقا لطف كنيد تكليف اين ماه را مشخص كنيد تا ماا هم بدونيم بايد چكار كنيم. هر كاري ميخواهيد بكنيد لطف كنيد هر چه سريعتر.
مصطفي جانآقا لطف كنيد تكليف اين ماه را مشخص كنيد تا ماا هم بدونيم بايد چكار كنيم. هر كاري ميخواهيد بكنيد لطف كنيد هر چه سريعتر.
تكليف مشخصه!
امضاي من!
مصطفي جان قرار هفته آينده رو اينجانب ميخوام به طرز نادخي به هم بريزم و از دماغ بعضيها در بيارم تا شاخ نشن!پس عزيزم بهتره كسي تو اين قرار شركت نكنه....البته شماكه عزيز مني...نوشته شده توسط mostafaeshghi
نوشته شده توسط sourena
ببينيم و تعريف كني. اوندفعه كه گفتي شيريني ميارم نياوردي اين دفعه كه اينو گفتي تا ببينيم چي ميشه
الفين جان چرا ساعت 4 ميندازين خب بندازين 2 و نيم كه بيايم سر قرار بعدش هم بريم خونه بگيريم بخوابيم اندفعه ديگه ميخوام بيام سر قرار
سورنا جان حالا اندفعه رو بيخيال شو بزار به ما خوش بگذره منم كه اعصاب درست حسابي ندارم
اخه ميدونين چيه ما ساعت كارمون 2 تموم ميشه خونمون هم پاسدارانه محل كار هم هفت تير ديگه حال ندارم برم خونه دوباره بيام اونجا هم بمونم الاف ميشم خفن بايد 2 ساعت الكي غاز بچرونم
اين دفعه با يه پنجه بوكس ميامنوشته شده توسط mostafaeshghi
البته اونو باسه يكي ديگه ميارم...عزيز دلم.
آقا به شما هم خوش ميگذره.....خيال همه راحت.
![]()
سلام
قرار اين ماه پنج شنبه هفته آينده يعني روز 23 شهريورماه رأس ساعت 16 در مكان هميشگي برقرار مي باشد.
همه دوستان تشريف بياورند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)