تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 312 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

علیرضا جان از اینکه تجربه هاتون را نوشتید ممنون
    یه چیزی را بگم شما که تو خوا بیدار میشید مساما به جاهی دور هم سفر خواهید کرد از اونجایی که اینکار را هم با بدن اختری انجام میدید و واقعی هست و توهم نیست بهتره که وقت خواب جای مناسبی خوابیده باشید چون اگه یکی اطرافیان که بیدار هست بخواد شما را بیدار کنه و یک تکان ناگهانی به شما بده با کار دیگه که منجر به بیداری بشه اگه ایجاد شک برای شما کنه یعنی نسافت سفر کرده را بخاهید به سرعت طی کنید و به بدن برگردید میتونه باعث پاره شدن طنابهای نقرهای بین بدن فیزیکی و روحتون بشه و بسته به مسافت طی شده و شک وارده میتونه باعث دیوانگی مرگ و امراض دیگه بشه
    حتی وقتی در حالت بیداری بصورت ارادی برونفکنی کالبد اختری را انجام میدید این نکته را فراموش نکنید
    بقیه اساتید اگه نظری دارند حتما ذکر کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام به همه
    مثل اینکه قرار نیست ما تو این سایت مطلب بزاریم چند روز پیش که کارتم حک شد حالا هم کامپیوترم ویروسی شده نمیدونم چیه
    ویروسه گزینه فولدر آپشن تو منوی تولز اون بالی صفحه را خورده با اینکار نمیشه فایلهای هیدن اونهایی که مخفی شدن را آشکار کرد بعدش هم حودش مخفی میشه و تموم هارد را میخوره
    اگه کسی از این ویروس اطلاعی داره و ویروسکش مورد نیازش را میشناسه کمکم کنه ممنون

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

خیلی جالبه.من فکر میکردم اینها مربوط به فیلم و سینما هست.کسی موفق به انجامش شده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

5

نقل قول نوشته شده توسط Aurachakra
    با اجازه اساتید محترم : سوشیانت - مرسدس - ذوالقرنین - و...
    Deer جان فکر میکنم چیزهایی که شما میبینید پرانا نام داره
    که همون انرژی حیاته و چاکرا ها اونو جذب میکنن
    در طبیعت و صبحها بسیار بیشتر دیده میشن
    ولی در شهر های شلوغ و اماکن آلوده خیلی کمتر یافت میشه

سلام به Aurachakra عزيز از اينكه براي اعضا جواب نوشتي ممنون

راستي اختيار دارين من كه فقط مطالب متافيزيكي توي سايتهايي اينترنتي را مي خونم و من كجا استاد كجا ولي بقيه بچه هاي تاپيك و خود شما را استاد هاي عزيز خودم ميدونم
    از اينكه نميذاريد تاپيك خاك بخوره ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

راستي آقاي سوشيانت عزيز هم كه نيستند
    سلام به جناب حامد آقا ديدم رو خطي گفتم يه سلامي بكنم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

14

نقل قول نوشته شده توسط hamed1297
    خیلی جالبه.من فکر میکردم اینها مربوط به فیلم و سینما هست.کسی موفق به انجامش شده؟

منظورتون از اينها چيه مطالب متفیزیک را میگین

داره خودمونی میشه yaghish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

سلام دوستان. امید وارم که حالتون خوب باشه.
    اون روز یه اتفاق خیلی عجیب برام افتاد.بعد از ظهر بود و من حالم خوب نبود.نمی دونستم باید چیکار کنم.با اینکه اصلا خوابم نمی اومد اما تو اتاقم دراز کشیدم. چشمامو بسته بودم و داشتم به خودم بد و بیراه می گفتم که یه اتفاق خیلی عجیب افتاد.که فقط آخراش یادمه.مطمئنم خواب نبود.احساس کردم تو یکی از اتاقهای خونه ی مادر بزرگم هستم. جلوی یه آینه ی بزرگ ایستاده بودمو داشتم به خودم با عصبانیت یه چیزائی می گفتم که دقیقا یادم نیست. بعد قیافه ام تو آینه خیلی زشت و وحشتناک شد .انگار کنترلمو از دست دادم. محکم سرمو کوبوندم به اون آینه بعد احساس کردم دارم با سرعت خیلی خیلی زیاد می چرخم. سرگیجه نبود طوری بود که انگار کل تنم داره می چرخه.تو این حال فکرمو به راحتی کنترل می کردم .حتی یادمه سعی می کردم یه بار ماجرا رو مرور کنم تا یادم نره. اما تا خواستم مرور کنم احساس کردم از یه جای خیلی بلند پرت شدم.بعد همینا که گفتم یادم بود اما تو اون لحظه یادمه مطمئن بودم یه چیزائی یادم رفته.
    به نظر شما این چه اتفاقی بود که برام افتاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

باسلام به همه نميخوام نااميد بشيد ولي تمرينات تله كينزي به اين راحتي يا هم نيست شايد دو سه سال وقت لازم باشه تا بشه با قدرت روحي يه تيكه كاه رو جابجا كنيم شايدم بيشتر
    بعضي افراد به دليل بعضي حوادث مثل تصادف يا شوك الكتريكي قدرت روحي شون يهو فعال ميشه
    عده اي هم ازدوران كودكي قدرت روحي بالايي دارن
    حالا يه سوال
    ميدونين واسه چی چاكراهاي ما از كودكي باز نيست مثلا چشم سوم؟
    علتش اينه كه ما ادما مثل يه ضرفي ميمونيم كه در كودكي گنجايش محدودي داره
    اگه از حجمش بيشتر بريزيم سر ريز ميكنه مثلا يه كودك ازسوسك يا موش ميترسه چه برسه به اينكه يه روح بخواد جلوش حاضر بشه
    با تمرينات معنوي مثل نماز(البته با توجه)يواش يواش حجم اين ضرف رو به افزايش ميره
    شجاعت انسان افزايش پيدا ميكنه و ترسش ميريزه در مرحله يقين دي گه نميترسه واسه اينكه بالاترين قدرت همراهشه
    واسه همين ا گه چشم سوم ما باز بشه قبل از اينكه ضرفيت پيدا كنيم خودتون بگين چی ميشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من يواش يواش دارم به اين نتيجه ميرسم تمام قدرت هاييكه در وجود ما هست واسه تكاملمون كاملا لازمه وهيجكدوم بي هدف خلق نشده من قبلا ادما رو به شكل معموليشون ( پوست و گوشت و استخون)مىديدم و هي با خودم مي گفتم منضور خدا از أيه
    فتبارك الله احسن الخالقين در باره انسان و برتري اون به بقيه موجودات باهوش مثل جن چيه؟ و يا واسه چي خدا به ملايكه عرض كرد كه من درباره انسان چيزي ميدونم كه شما نميدونيد
    ولي از وقتي تحقيقاتمو در اين باره شروع كردم فهميدم همه جهان در خود انسان پيچيده شده
    پس سعي كنيد خودتونو بشناسيد تا خدا را بشناسيد
    چقدر با كلاس حرف زدم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از عليرضاي عزيز هم ميخوام اگه تجربه جديدي داشتن حتما بزارن حال كنيم
    ببينيم يكيمون ميتونه برونفكني كامل داشته باشه يا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •