اگه میتونی یه عکس از مموریت بزار تا یه نظری بدیم.
من شیراز پرسیدم دوربینو میگفتند 60تا 70 تومان.میگن کیفیتشم خوبه.
اگه میتونی یه عکس از مموریت بزار تا یه نظری بدیم.
من شیراز پرسیدم دوربینو میگفتند 60تا 70 تومان.میگن کیفیتشم خوبه.
خوب جاويد جان من اینجا چيکار کنم از کجا بگيرم؟ دارم ديوونه ميشم. پی اس پيم داره خاک ميخوره!!!
خوب يه جارو بكش روش !!! آقا من عكس مموري خودم رو مي ذارم هر كي دوست داشت بره بخره من اين مموري دارم مشكلي هم با هاش ندارم .خوب جاويد جان من اینجا چيکار کنم از کجا بگيرم؟ دارم ديوونه ميشم. پی اس پيم داره خاک ميخوره!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
جاوید جون شماهم که مموریت تقلبیه چند خریدی من یه بار از این مموری گرفتم دادم پس 20تومان گرفته بودم.
یه سایت معرفی کنید که کد تقلب بازیهای pspرو داشته باشه.ممنون
خوب منم نمي گم اصله ولي اينا دو مدل داره كه جفتش شكل همه كاورشو قيافش رو هر دو شونم نوشته هاي اسپيد ! ولي يكشون هاي اسپيد نيست و الكي نوشته ! من جفت مدل هاشو تست كردم از نظر سرعتي ... به هر حال من با اين مموري مشكلي ندارم .جاوید جون شماهم که مموریت تقلبیه چند خریدی من یه بار از این مموری گرفتم دادم پس 20تومان گرفته بودم.
پيدا كردن رمز بازي خيلي آسونه كافيه تو گول اسم بازي رو با كلمه cheat سرچ كني تا به نتيجه برسي !یه سایت معرفی کنید که کد تقلب بازیهای pspرو داشته باشه.ممنون
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام
کسی شبیه ساز Psp برای کامپیوتر رو داره؟
سلام دوستان به دادم برسید که بیچاره شدم.من از توی منوی سیستم ستینگ ، Restore to defaults کردم و اون وقت صفحه پی اس پی سیاه شد و مجبور شدم باتری رو در بیارم و دوباره بندازم سر جاش ولی دیگه منوی اولیه که پس از روشن کردن می یومد دیگه نمی یاد و صفحه سیاه می شه و دیگه خاموش نمی شه
و باید باتری رو روشن روشن بکشی بیرون تا خاموش بشه ولی خوشبختانه به منوی Recovery می شه وارد شد(فک کنم بریک شده) آيا با USB می شه دوباره به وضعیت اولش برگردوند یا نه . شنیده بودم که می شه ، فایل فلش رو دوباره به حافظه دوباره برگردوند. حالا از شما کمک می خوام(مخصوصا آقا جاوید) لطفا بطور کامل مراحل رو برام بنویسید لطفا.
چون اطلاعات من در مورد فلش و این چیزا زیاد نیست لطفاً همه رو با حوصله جواب بدین متشکرم.
در ضمن فیرمور دستگاه 3.1oe2 هستش.
نداريم يعني داريم ولي من نديدم بتونن بازي اجرا كن !!!!سلام
کسی شبیه ساز Psp برای کامپیوتر رو داره؟
من شرمنده هيچ اطلاعي از نحوه بر گردوندن PSP هاي سيمي بريك شده ندارم ! ولي مي شه برشون گردوند پيغام خصوصيتون رو چك كنيد .سلام دوستان به دادم برسید که بیچاره شدم. من از توی منوی سیستم ستینگ ، Restore to defaults کردم و اون وقت صفحه پی اس پی سیاه شد و مجبور شدم باتری رو در بیارم و دوباره بندازم سر جاش ولی دیگه منوی اولیه که پس از روشن کردن می یومد دیگه نمی یاد و صفحه سیاه می شه و دیگه خاموش نمی شه و باید باتری رو روشن روشن بکشی بیرون تا خاموش بشه ولی خوشبختانه به منوی Recovery می شه وارد شد(فک کنم بریک شده) آيا با USB می شه دوباره به وضعیت اولش برگردوند یا نه . شنیده بودم که می شه ، فایل فلش رو دوباره به حافظه دوباره برگردوند. حالا از شما کمک می خوام(مخصوصا آقا جاوید) لطفا بطور کامل مراحل رو برام بنویسید لطفا.
چون اطلاعات من در مورد فلش و این چیزا زیاد نیست لطفاً همه رو با حوصله جواب بدین متشکرم
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ممنونم دوست عزیز![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)