دوستان عزیز اولا من اصلا قصد فر وش نداشتم ولی قبو ل کنید که من بیش از سه ماه شبا نه روز روی این کار کار کردم
و دو ما از طر یق اینتر نت اصلا امکان نداره حجم این پک حدود 2.04 گیگ شده و امکان آپلود ندارم .
ضمنا خدمتتون عرض کنم دوست عزیز اگه قصد دارید از محصو لا ت کشورمان حمایت کنید فکر نکنم قیمت 1500 تو مان قیمت بالا ی بر ای تهیه راحت و بی دردسر این مود باشه اگه شما از اینتر نت هم دانلود می خواستید بکنید با قیمت اینتر نت در ایر ان بسیار بیش از این قیمت بر اتون تمو م می شد .
سو ما : دوست عزیز شما که هنوز پک رو ندیدی چرا قضا وت می کنی مطمئن باش و با اصمینان خاطر بهتون قول می دم شما با یکی از بهتر ین مود های سا خته شده روبر و هستید و اصلا هم درب و داغون نیست و باید متذکر بشم تمام چیز های که شما در جنر ال زرو می دیدید عوض شده
تکسچیر بازی 50% تعقییر کرده بافت درختها آب محیط و حدود ده مدل درخت جدید و بافت مناطق گر مسیر ی و معتدل به بازی اضا فه شده حدود 150 نقشه جدید به بازی اضافه شده که بیش از 15 نقشه مناطق گر مسیری و سر سبز داریم ...
تکسچیر آب شبیه باز ی ر د آلر د سه هستش آب در نقشه های بارانی گل آلوده ودر هوای آفتابی صاف و شفاف هستش
یکی از پر زحمتر ین قسمتهای بازی هوش مصنوعی بازیه که کاملا ارتقا ء پیدا کرده و شما با حملات هوشمندانه رایانه و شدیدی مواجه خواهید بود به صورتی که جنگ دو به دو هم بسیار بسیار سخت شده و من خودم قبلا با یک تم با شش هفت تیم همزمان مبارزه می کگردم ولی حالا با دو تیم مشکل دارم
تمام دفاعی ات بازی عوض و قوی شدند شما با واحد های جدیدی در دفا ع تیمها مواجه هستید که هر تیم مختص خودش سا خته شده و متفا وت با تیم دیگه ....
تمام صداهای بازی دوبله شده است
تمام موزیکهای بازی عوض شدند ....
تمام صداهای انفجار ها و اسلحه ها تعقییر پیدا کرده
تمام تانکها عوض شدند با گرافیک بسیار بالاتر
اکثر سر با زها عوض شدند با گرا فیک بسیار بالاتر ...
تمام تکسچیر و لبا سهای سر باز ها عوض شدند ...
تمام تانکها تکسچیر جدید دارند ...
تمام سا ختمانهای 13 ژنرال جدید همه و همه جدید ند ...
واحد های جدید تانمکهای جدید نیروی دریایی هواپیما های جدید سر باز های جدید به بازی اضا فه شدند ...
امکانات بازی اضا فه شدند شما در قسمت ستار ه ها با امکانات بیشتری مواجه خواهید بود .........
صدای محیط 50% تعقییر کرده ...
تمام انفجار ها ، تمام تکسچیر دود ،شلیکها همه و همه بسیار بهتر و گرافیک شلیکها و انفجار ها تعقییر پیدا کرد ند
اثر گذاری بر محیط کملا تعقییر کرده شما با شلیک بر نقطهای می توانید اثر شلیک و انفجار رو بر روی زمین مشا هده کنید در صورتی که در بازی این خاصیت نیست ......
شما با بیش از 25 مدل هواپیما و هلی کوپتر جدید روبرو خواهید شد ... البته با گرافیک و طر احی بسیار طبیعی تر
فر و دگاه های جدید :مثلا نیر وی هوائی امر یکا در فر و د گا هش قا بلیت سا خت هشت هواپیما در یک فر و دگاه بزر گ با هشت آشیانه رو داراست .....
اینها تنها گوشه های از این کار ها و تلاشهای من بر ای این مد است حالا قضا وت با خودتون ....
در آخر باید متذکر بشم این مدهای رو هم که در اینتر نت می بینید به تشخیص و میل سا زنده و بعد از اینکه در بازار ار ائه شد در اینتر نت ارائه شده ولی متاسفانه من نمی تونم به علت حجم بالا توی اینتر نت آپلودش کنم ولی قول بهتون می دم من در بازی قابلیتهای آپدیت فر اوانی گذاشتم که از طر یق اینتر نت رایگان با حجم کم ارائه خواهد شد ....