تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 136 اولاول ... 307076777879808182838490130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1354

نام تاپيک: كلوپ v3i,v3x

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزيز به هيچ وجه گوشي رو واسه تعمير بيرون نديد. اين يك مشكل شايع و ساده هست كه موقع خطا در كپي كردن و يا تنظيمات جديد ظاهر ميشه و ربطي به ic نداره شما اين كار ها رو براي فلش كردن دوباره انجام بديد.

اين مشكل فقط و فقط يك راه حل داره اون هم اينه: (ترتيب كار ها به شدت مهم هست)
    1 -ابتدا دكمه * رو به مدت 2 يا 3 ثانيه نگه داريد
    2- سپس دكمه # رو به مدت 3 ثانيه نگه داريد
    3- در حالي كه دكمه هاي # و * رو نگه داشتيد دكمه پاور رو نگه داريد. صفحه بوت كه ظاهر شد ابتدا دكمه پاور و بعد دكمه هاي # و * رو ول كنيد.
    4- دقت كنيد كه بايد گوشيتون به كامپيوتر وصل باشه و برنامه RSD LITE هم در حال اجرا باشه.
    اگه جواب نده يعني درايور ها تو كامپيوتر ايراد داره( كه البته بعيده ). شما در اين صورت ميتونيد روي يك كامپيوتر ديگه داريور ها رو نصب كنيد ( به صورت دستي: يعني بريد به بخش دايور ها تو ويندوز و فايل داريور رو تو اين بخش كپي كنيد ) و بعد كارهاي بالا رو شروع كنيد.

دوستمون تا حالا چند باری رفته تعمیر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست من ممنون که سریع پاسخ منو دادین.راستش من دو هفته پیش گوشی رو خریدمو چون فورا فلش+تقویت صدا+پک فارسی رو روش ریختم نمیدونم که آیا این مشکل از اول توی گوشی بوده یا به خاطر این موارد پیش اومده
    بعد از این مشکل هم مستر ریست و مستر کلیر رو امتحان کردم و بعد فلاش قبلی رو که بک آپ کرده بودم ریختم بازم مشکل حل نشد. حتی وقتی هم با هندز فری صحبت میکنم این مشکل پیش میاد پس فکر میکنم عیب از دهنی هم نباشه؟شما فکر میکنین ایراد این گوشی نرم افزاریه یا سخت افزاری؟در ضمن اگه کسی توی اصفهان تعمیرکار خوب واسه موتو میشناسه لطف کنه معرفی کنه.ببخشید پستم طولانی شد آخه فکر میکنم توی پست اول به حد کافی توضیح نداده بودم.بازم از راهنمایی ها تون ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزيز شما بعد از ريختن بك اپ فايل تقويت صدا رو ريختي؟ اگه نريختي بريز و با نرم افزار leader GL يكبار گوشي رو ريست كن چون در حال حاضر نرم افزار رو pc نصب نيست يادم رفته ادرسه ريست كردنو اما فكر كنم
    phon> reastart phon
    باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست من ممنون که سریع پاسخ منو دادین.راستش من دو هفته پیش گوشی رو خریدمو چون فورا فلش+تقویت صدا+پک فارسی رو روش ریختم نمیدونم که آیا این مشکل از اول توی گوشی بوده یا به خاطر این موارد پیش اومده
    بعد از این مشکل هم مستر ریست و مستر کلیر رو امتحان کردم و بعد فلاش قبلی رو که بک آپ کرده بودم ریختم بازم مشکل حل نشد. حتی وقتی هم با هندز فری صحبت میکنم این مشکل پیش میاد پس فکر میکنم عیب از دهنی هم نباشه؟شما فکر میکنین ایراد این گوشی نرم افزاریه یا سخت افزاری؟در ضمن اگه کسی توی اصفهان تعمیرکار خوب واسه موتو میشناسه لطف کنه معرفی کنه.ببخشید پستم طولانی شد آخه فکر میکنم توی پست اول به حد کافی توضیح نداده بودم.بازم از راهنمایی ها تون ممنون.
    در ادامه ی حرفهایه تورج جان....

خاهش عزیز. ببین دوسته من اگر شما بک آپ رو قبل از همه ی این کارها که گفتی گرفتی که هیچی اما اگر

نه شما این فایله اورجیناله صدا رو هماننده قبل در آدرسه صحیح رو گوشیتون بریزید. جوابرو بگین. دسته تعمیر

کارم ندین فعلا.. چون یه ریسکه!! به نظره من نرم افزاریه...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

ok.ببخشید فکر کردم مدله گوشیتون v3x هست. گفتم آخه v3x همچین بوت لودری نداره!!!

ممنون تورج جان لطف داری. حالا برایه v3i راهی هست یا نه . اطلاعه کاملی ندارم. فعلا شما این فایل رو

بگیر و در این مسیر کپی کن'a/mobile/certs/root/x509/kjava' ببین جواب چیه؟؟ در صورته نیاز بک آپ یادت نره.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من اين كار را كردم ولي نتيجه نگرفتم
    البته اين مسير بدون برنامه هم ميشه توش رفت و فايل اونجا كپي كرد اما چون شما گفتين a واسه همين منو كمي منو به شك انداختين
    لطفا كمكم كنيد
    چيكار كنم كه موقع بسته شدن درب گوشي پخش موزيك قطع نشه ؟
    يعني كسي نبلده ؟
    v3i همه اينجوريه ؟
    Last edited by golmohammadi; 10-12-2007 at 23:52.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من اين كار را كردم ولي نتيجه نگرفتم
    البته اين مسير بدون برنامه هم ميشه توش رفت و فايل اونجا كپي كرد اما چون شما گفتين a واسه همين منو كمي منو به شك انداختين
    لطفا كمكم كنيد
    يعني كسي نبلده ؟
    v3i همه اينجوريه ؟
    دوسته من اون مسیر رو من مخصوصا نوشتم a. چون راهه دیگری نیست!! و جوره دیگه غیر از اونی که گفتم

قابله دسترس نیست..

ما سه تا درایو داریم

A : که مربوط میشه به حافظه ی داخلی مختصه سیستم فایل ها

E : حافظه ی داخلی که گوشی در اختیارت میزاره (مثلا در v3x.... 64mb یا در v3i... 10mb )

B : مموری کارت(حافظه ی جانبی)

توجه کن که ممکنه با برداشتنه این تیک ......hide protected operatin بتونی مسیره مشابه رو در B درایوت

پیدا کنی ولی اون مسیر اشتباه هستش!!!.

شما این کارو لنجام بده اگر بعد برای هر نرم افزاره جاوا

این مسیر رو برو

option>premissions>user data related>never ask

تا اجازه ی خوندنه مموری رو بش بدی.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی مگه iTunes نداری؟؟؟ من v3i ندارم اما فکر کنم وقتی گوشیرو ببندی موزیک باز هم توسطه این نرم

افزار پخش میشه ؟؟ نه؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزيز تا اون جايي كه من ميدونم v3i يه پلير داره در قسمت game كه در هنگام بسته بدن درب گوشي هم ميتونه بخونه به اونجا يه سر بزن

داره خودمونی میشه omid_ezraeil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

salam anti azia mishe link download motorola phone tools v(v3x) baram bezari

داره خودمونی میشه srmsrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام من با برنامه p2ktools با گوشی ور رفتم. icon هاحذف شده menu دیگر به صورت ماتریس نمی شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •