can you help me for writing an essay? 3 line
i can not write anything
tnx
can you help me for writing an essay? 3 line
i can not write anything
tnx
Yo!I didnt get what you mean.please explain more.what essay are ya goin to write about??can you help me for writing an essay? 3 line
i can not write anything
Oh man I got you.
you can talk about the balances between'em.
for example,about the upwords.what would happen if we reduce the number of old cars and and how much does it cost for haveing nice and clear weather and even breakin bad habits.
I thing its TACTICS FOR LISTENIG
IS IT RIGHT?
سلام دوستان.من خیلی دنبال ترجمه این داستان گشتم(young goodman brown) ولی هیچ جا پیدا نکردم.فیلمشم نبود.اگه کسی آدرسی داره لطف کنه برام بذاره.خیلی لنگشم.فردا باید به استادم تحویل بدم.مرسی
![]()
سلام دوست عزیز !
اگه میتونی داستانش رو به صورت انگلیسی قرار بده تا با کمک دوستان برات ترجمه کنیم !
![]()
سلام به همه دوستان
نمیدونم اینجا محل مناسبی برای مطرح کردن این سوال هست یا نه، چون جای بهتری در فروم پیدا نکردم.
من میخواهم که زبان اسپانیایی رو یاد بگیرم
دوستان چه پیشنهادی برای شروع دارند؟
اول از کتاب و سی دی های خودآموز استفاده کنم یا به کلاس بروم؟
لطفآ در هر صورت، کتاب و یا سی دی و یا آموزشگاه خوبی رو اگر میشناسید معرفی کنید.
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید من رو هم راهنمایی کنید.
Last edited by samdeath; 21-04-2009 at 23:09.
سلام دوست عزیز شما می توانید از بسته نرم افزاری Learn to speak spanish استفاده کنید که به جرات می توان گفت یکی از قوی ترین ابزار برای آموزش زبان اسپانیایی می باشد.
این بسته شامل 4 سی دی و قابل اجرا در کامپیوتر می باشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگر از کاربران عزيز کسي دسترسي به ترجمه کتاب an introduction to database systems دارد لطفاً يه حالي هم به ما بده خداييش خيلي گيرم مهم نيست چقدرش باشه مش يا قسمتي از کتاب راستي يادم رفت بگم نوشته c.j.date است
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)