تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 722 اولاول ... 307076777879808182838490130180580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

مسعود جان اعصاب خودتو خورد نکن.این سایته که به هرکس که بخواد اجازه میده آهنگاشو توش آپلود کنه!یعنی منم الان میتونم بشم خواننده!(خیلیم دلتون بخواد!)

بعدم اینکه نمی دونم آهنگ جدید خود هاکان رو گوش کردی یا نه؟ولی خدایی من که یه ربع می خندیدم.اصلآ این هاکان در حدی نیست که بخوای در موردش صحبت کنی اون یاوری هم که دیگه شاگرده هاکان!!!

بی خیال.ایشاالله تا چند وقت دیگه آلبوم جدید و بی مجوز چاووشی میاد بیرون،هم ما کلی استفاده میکنیم و دعا به جونش هم خودش دوباره تا یه مدت میشه سوژه همه روزنامه ها و مردم و پیش از پیش محبوب تر و مشهور تر میشه!(البته میدونم خودش علاقه ای نداره!)
    اره ميدونم سايت مسخره تر تر از اين گنجا2 موزيك نديدم...
    اره اهنگ جديد حامد هاكان هم شنيدم...دل صاب مرده!!اسمش داد ميزنه كه خوانندش چه شعور بالايي داره!ولي باز نسبت به اهنگاي ديگش بهتر بود!بدون اهنگاي ديگش چي بوده!
    چرا گفتي بي مجوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by masoud908; 05-08-2007 at 10:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hepco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اره ميدونم سايت مسخره تر تر از اين گنجا2 موزيك نديدم...
    اره اهنگ جديد حامد هاكان هم شنيدم...دل صاب مرده!!اسمش داد ميزنه كه خوانندش چه شعور بالايي داره!ولي باز نسبت به اهنگاي ديگش بهتر بود!بدون اهنگاي ديگش چي بوده!
    چرا گفتي بي مجوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
    آی گفتی!من که کشته مرده آهنگ دشمن دخترای هاکان هستم!

بی مجوز؟ها؟حالا چرا میزنی؟مسعود جان، محسن به نظرت تا الان موفق بوده یا نه؟خودت بهتر از هرکس میدونی که الان محبوب ترین خواننده ایرانه(حتی بین خواننده های ایرانی خارج از کشور!).گواه حرف منم ده ها سایت معتبری که نظر سنجی کردن و همشونم ماشاالله چاووشی اول!چه دلیلی داره چاووشی راهی رو که تا الان فوق العاده موفق بوده رو عوض کنه؟آره منم قبول دارم عقل حکم میکنه که اسمشو از خواننده های زیر زمینی بیاره بیرون چون هم صنفاش اصلآ در حد و اندازه های اون نیستن!اما مجوز به چه قیمتی؟تا حالا فکر کرده با گرفتن مجوز و پشتیبانی این نظام و تبلیغات حزبی چقدر میتونه از طرفداراش رو از دست بده؟به نظر من با گرفتن مجوز کارش خیلی سخت میشه!خوندن بدون وابستگی و طرفداری با مجوزی که رایگان و بدون چشم داشت بهت داده نشده چقدر سخت میشه؟!
    (ببخشید یکم حرفام سیاسی شد!)

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

آی گفتی!من که کشته مرده آهنگ دشمن دخترای هاکان هستم!

بی مجوز؟ها؟حالا چرا میزنی؟مسعود جان، محسن به نظرت تا الان موفق بوده یا نه؟خودت بهتر از هرکس میدونی که الان محبوب ترین خواننده ایرانه(حتی بین خواننده های ایرانی خارج از کشور!).گواه حرف منم ده ها سایت معتبری که نظر سنجی کردن و همشونم ماشاالله چاووشی اول!چه دلیلی داره چاووشی راهی رو که تا الان فوق العاده موفق بوده رو عوض کنه؟آره منم قبول دارم عقل حکم میکنه که اسمشو از خواننده های زیر زمینی بیاره بیرون چون هم صنفاش اصلآ در حد و اندازه های اون نیستن!اما مجوز به چه قیمتی؟تا حالا فکر کرده با گرفتن مجوز و پشتیبانی این نظام و تبلیغات حزبی چقدر میتونه از طرفداراش رو از دست بده؟به نظر من با گرفتن مجوز کارش خیلی سخت میشه!خوندن بدون وابستگی و طرفداری با مجوزی که رایگان و بدون چشم داشت بهت داده نشده چقدر سخت میشه؟!
    (ببخشید یکم حرفام سیاسی شد!)
    با همه حرفات كاملا موافقم...
    ولي خوب اگر مجاز شه خيلي اوضاع فرق ميكنه...100 % هم به نفع lمحسن و هم به نفع طرفداراش هست...و به نظر من برعكس نظر تو طرفداراش هم بيشتر ميشه « ديگه فكر نميكنم كسي باشه كه طرفدارش نباشه » و تو مجلات و تلويزيون راحتتر ميشه راجع بش صحبت كرد...مثلا پرفروش ترين البوم سال ميشه و ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    از جایی که من انسان فوق العاده فراخی هستم( عین لفظش خیلی زشته) فقط یک قسمت از اون فایل پی دی اف رو تایپ کردم که الان میزارم، اگه خوشتون اومد سعی میکنم همش رو بزارم اگرم نه که ....
    البته این قسمتش خیلی سیاسیه.... امیدوارم برام گرون تموم نشه

بنام خداوند تعالی که کوچکترین اعمال تک تک ما از نظر وی پوشیده نیست

این جمله برای کسانی است که همین چند صباح عمر را مد نظر قرار داده و خوشخدمتی برای مسئولان بلند پایه را افتخاری بزرگ برای خود میپندارند.
    با پیروزی انقلاب اسلامی که بالحق بزرگترین رویداد تاریخ ایران و حتی جهان است پیر مرد ساده ای به عالم شناسانده شد که تنها توانست سد رژیم شاهنشاهی را بشکند، یعنی نگذاشتند تا کار دیگری بکند!!!. بله با پیروزی انقلاب اسلامی عده ای مزدور دور او جمع شدند که به دلیل مصلحت زمان امام راحل این موضوعات را بیان نکردند، این آشفته بازار پس از انقلاب اسلامی آنقدر به کثافت کشیده شده بود که امام دستور اکید به فرزند خود دادند که مبادا در پستی که افراد دیگری هم میتوانند در آن انجام وظیفه کنند مداخله ای از سوی ایشان صورت گیرد، کما اینکه به صورت کاملا علنی در برنامه فوق العاده بمناسبت سالگرد رحلت حضرت امام مجری تعویض شده برنامه( که همه میدانیم چرا فرزاد حسنی در آن برنامه نبود) سعی در به اصطلاح آتو گرفتن از نوه ی امام داشت ولی ناباورانه مغلوب فن سخنوری ایشان شد. سیر مدیران نا مسئول در ادامه حرکت انقلاب اسلامی همچنان ادامه داشته و دارد تا آنکه مدتی است بصورت کاملا علنی تشکیلاتی بوجود آمده که هدف و مقصود آنها از بین بردن تمامی اسوها و اسوره هایی است که جوانان را بسوی خود جلب میکنند. نظریه این گروه بسیار جالب است:(تا زمانی که ما امامان معصوم را برای الگویی مناسب برای جوانان داریم، نباید رو به الگوهایی غیر باشیم). سطح فکری این افراد آنقدر پایین است که زبان انسان از بیان آن کوتاه است. آخر مدیران کوته نظر ، شما ای که کمبود های زندگی بر شما همچون اهرم فشاری است تا زور خود را بر مردم وارد کنید، خود شما به چه رتبه ای از عصمت رسیده اید که حال میخواهید جوانی را که در این قرن ارتباطات با زدن یک دکمه آخرین حربه های فرهنگی غرب را بدست می آورد را به مدارج عالی زهد و پارسایی ببرید؟؟؟

مدتهاست که در زمینه موسیقی سنتی و غربی (اعم از پاپ، راک، متال و ...) تحقیق میکنم فارغ از اینکه سوژه ای جالب تر در کنار گوش ما هر روز اتفاق می افتد و کمتر کسی است که به آن توجهی داشته باشد ...

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    از جایی که من انسان فوق العاده فراخی هستم( عین لفظش خیلی زشته) فقط یک قسمت از اون فایل پی دی اف رو تایپ کردم که الان میزارم، اگه خوشتون اومد سعی میکنم همش رو بزارم اگرم نه که ....
    البته این قسمتش خیلی سیاسیه.... امیدوارم برام گرون تموم نشه

بنام خداوند تعالی که کوچکترین اعمال تک تک ما از نظر وی پوشیده نیست

این جمله برای کسانی است که همین چند صباح عمر را مد نظر قرار داده و خوشخدمتی برای مسئولان بلند پایه را افتخاری بزرگ برای خود میپندارند.
    با پیروزی انقلاب اسلامی که بالحق بزرگترین رویداد تاریخ ایران و حتی جهان است پیر مرد ساده ای به عالم شناسانده شد که تنها توانست سد رژیم شاهنشاهی را بشکند، یعنی نگذاشتند تا کار دیگری بکند!!!. بله با پیروزی انقلاب اسلامی عده ای مزدور دور او جمع شدند که به دلیل مصلحت زمان امام راحل این موضوعات را بیان نکردند، این آشفته بازار پس از انقلاب اسلامی آنقدر به کثافت کشیده شده بود که امام دستور اکید به فرزند خود دادند که مبادا در پستی که افراد دیگری هم میتوانند در آن انجام وظیفه کنند مداخله ای از سوی ایشان صورت گیرد، کما اینکه به صورت کاملا علنی در برنامه فوق العاده بمناسبت سالگرد رحلت حضرت امام مجری تعویض شده برنامه( که همه میدانیم چرا فرزاد حسنی در آن برنامه نبود) سعی در به اصطلاح آتو گرفتن از نوه ی امام داشت ولی ناباورانه مغلوب فن سخنوری ایشان شد. سیر مدیران نا مسئول در ادامه حرکت انقلاب اسلامی همچنان ادامه داشته و دارد تا آنکه مدتی است بصورت کاملا علنی تشکیلاتی بوجود آمده که هدف و مقصود آنها از بین بردن تمامی اسوها و اسوره هایی است که جوانان را بسوی خود جلب میکنند. نظریه این گروه بسیار جالب است:(تا زمانی که ما امامان معصوم را برای الگویی مناسب برای جوانان داریم، نباید رو به الگوهایی غیر باشیم). سطح فکری این افراد آنقدر پایین است که زبان انسان از بیان آن کوتاه است. آخر مدیران کوته نظر ، شما ای که کمبود های زندگی بر شما همچون اهرم فشاری است تا زور خود را بر مردم وارد کنید، خود شما به چه رتبه ای از عصمت رسیده اید که حال میخواهید جوانی را که در این قرن ارتباطات با زدن یک دکمه آخرین حربه های فرهنگی غرب را بدست می آورد را به مدارج عالی زهد و پارسایی ببرید؟؟؟

مدتهاست که در زمینه موسیقی سنتی و غربی (اعم از پاپ، راک، متال و ...) تحقیق میکنم فارغ از اینکه سوژه ای جالب تر در کنار گوش ما هر روز اتفاق می افتد و کمتر کسی است که به آن توجهی داشته باشد ...
    حالا نميخوام ناراحتت كنما...
    ولي فكر نميكنم ربطش به اين تاپيك چي بود!
    نكنه ميخواستي قضيه كتاب و تلافي كني؟ !«چشمك»

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

اتفاقا ربط داشت.خوبم ربط داشت(چشمک)

پ.ن:ظاهرا برات گرون تموم شد!
    Last edited by silent-assassin; 06-08-2007 at 14:27.

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بچه ها چاووشی قرار نیست آلبوم جدید بده ؟

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

آهای تو که اینهمه دوری از من
    این روزها در حال عبوری از من
    آهای تو که فکر می کنی سوزوندی
    دار و ندارمو با دوری از من
    طاقت نداری ببینی می دونم
    این همه طاقت و صبوری از من
    ستاره ها می گن پشیمون شدی
    می خوای بگی که غرق نوری از من
    فکر نکنم بشه با صدتا دریا
    این همه نفرتو بشوری از من
    این همه نفرتو بشوری

نمی دونم با می خوای با قلب سنگی
    دل ببری بازم چه جوری از من
    دل ببری بازم چه جوری از من

پشیمونی فایده نداره دیگه
    چشات باید بارون بباره دیگه

صبوری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tEhRaN

پيش فرض

مسافر غریبه
    یکی از بهترین آهنگهای محسن چاوشی

ای مسافر غریبه چرا قلبم و شکستی
    رفتی و تنهام گذاشتی دل به ناباوری بستی

ای که بی تو تک و تنهام توی این غربت سنگی
    می دونم بر نمیگردی شدی هم رنگ دو رنگی

همه زندگی من اون نگاه عاشقت بود
    چرا فکر کردی به جر من یکی دیگه لایقت بود

رفتی و ازم گرفتی اون نگاه آشنات و
    واسه من باقی گذاشتی التهاب لحظه هات و

حالا من تنها نشستم با نوای بی نوایی
    چه غریبم بی تو اینجا ای غریبه بی وفایی

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

اتفاقا ربط داشت.خوبم ربط داشت(چشمک)

پ.ن:ظاهرا برات گرون تموم شد!
    اداي منو در نيارا! «چشمك»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •