آقا من در جلوی p990 (فیلیپ ) رو باز کردم گوشی خیلی خوشگل تر شد... شما هم امتحان کنید... تازه همه امکانات روی اون رو میشه قلمش ردیف کرد...
آقا من در جلوی p990 (فیلیپ ) رو باز کردم گوشی خیلی خوشگل تر شد... شما هم امتحان کنید... تازه همه امکانات روی اون رو میشه قلمش ردیف کرد...
1- بله، تا اینجا درست اومدی. فلش رو با فلش کردن گوشی اشتباه نگیر، منظور برنامه فلش پلیر هست. اگه برنامه در این مورد چیزی نگفته پس مشکلی از این بابت نیست.
2- در این آخرین ورژن، صدای گوشی خیلی بلند شده. به طور کلی آپدیت باعث بهینه سازی عملکرد گوشی میشه و باگهای احمالی رو از بین میبره.
3- اگه چنج باشه، رجیسترش از بین میره و با mci کار نمیکنه.
4- اگه درست نصب نشه باید با همین آپدیت سرویس از اول شروع کرد به آپدیت کردن، یعنی فرقی نمیکنه گوشی در چه وضعی باشه، حتی اگه ویروس گرفته باشه یا هر خرابی دیگه، واصلا نیازی به فلش نیست. اگه گوشی درست آپدیت شده باشه وقتی بالا میاد، باید زبان رو انتخاب کنی و 2-3 دقیقه طول میکشه.
و یه سوال هم من دارم و اینکه ADSL از کجا گرفتی و هزینه ماهانه اش چقدره؟ من خودم 256k شاتل دارم، ماهی 45 تومن میدم...![]()
Master Reset کن درست میشه.
کسی قیمت جدید نداره؟
رفته بالا اومده پایین؟
چطور مستر ریست میکنن؟
(من از طرف اون پرسیدم)
ضمن اینکه جواب سایرین تایید میشه، با این حال در آخرین ورژن FirmWare، صدای گوشی به طور کاملا محسوس بلندتر شده، ولی کیفیت سری واکمن رو نداره.
جدید ترین فایرم ور:
World 1
Generic
CXC162037 R9G007
CXC162058 R5A01
CXC162036 R6D23
R6D23
15.06.2007
کردم نشد!!!!!![]()
نکن نیست!!!!![]()
میشه درباره ی این فایرم ور که گفتی بیشتر توضیح بدی؟
که اصلا چی هست و چه میکنـه؟!!!
Menu>Control Panel>Other>Master Reset
فقط قبلش اطلاعات روی گوشی رو بک آپ بگیرین، چون همه پاک میشن. اگه در قسمت Delete User Application تیک بزنید، تمام برنامه ها از جمله بازیهای خود گوشی هم پاک میشه. Contact هاتون رو روی مموری بک آپ بگیرین و مسیج ها رو روی سیمکارت. عکس و آهنگ و غیره هم روی مموری یا کامپیوتر بریزین، البته میتونید با BackUp Manager خود PC Suite هم بک آپ بگیرید، ولی چون ممکنه در اثر نصب یه برنامه گوشی اونجوری شده باشه، خیلی جالب نیست، چون بک آپ همه رو برمیگردونه، مگر اینکه دقیقا انتخاب کنید که از چی بک آپ بگیره. ولی من ذخیره دستی رو ترجیح میدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)