داستان بازی میراث کین رو میخوام لطفا
داستان بازی میراث کین رو میخوام لطفا
يه سر به اخرين شماره ي بازينما بزن البته اگه حالشو نداري بگو تا برات بنويسمداستان بازی میراث کین رو میخوام لطف
تو صفحههای دو و سه و چهار رو نگاه کن من دیدما
سلام
بچه ها من م خواستم ببینم کسی بازی شاهزاده ایرانی رو تا آخرش رفته ؟
شاهزاده ایرانی 2 دو پایان متفاوت داره که من به پایان اولیش یعنی مرگ کالینا رسیدم !!!
من فقط تونستم 8 تا از مکان های طول عمر رو پیدا کنم و فقط یکی رو پیدا نکردم
به نظر شما چی کار میشه کرد ؟؟![]()
این که میگن این بازی استالکر، 8 تا پایان مختلف داره درسته؟ من که تمومش کردم رفت یه جایی آرزو کرد این منطقه نابود بشه و تبدیل بشه به جنگل و فضای سبز!
اگه می شد فهمید کجا ها رو رفتی می شد از یه Save که اون قسمتا باشه Load کرد.اگر خواستی بگو تا جای همه طول عمر هارو بنویسم برات.
------------------------------------------داستان بازی میراث کین رو میخوام لطفا
رازيل يكي از جنگجويان سارافان كه پس از مرگ توسط كين امپراطور خون آشامان دوباره به زندگي باز ميگردد ،
بعنوان يكي از پسر خوانده هاي اين امپراطوري شرور به خدمت گرفته ميشود .
ولي از آنجايي كه قدرت او روز به روز افزايش مي يابد ، كين از ترس شورش او را به قعر مرداب مرگ مي افكند .
اما خوش شانسي او باعث ميشود تا توسط خداي الدر نجات يافته و زندگي دوباره اي را آغاز كند خداي الدر به او
قدرتي ميدهد تا قادر شود روح دشمنان مغلوب خود را تسخير كند و او به يك روح رباي كامل بدل ميسازد .
رازيل به دنبال كين از دروازه زمان عبور ميكند و به گذشته تاريك حكومت كين رفته و به تعقيب او ميپردازد و در طي
اين سفر با گذشته فراموش شده خود و رازهاي پوشيده آن روبرو ميشود .
آيا او قادر خواهد بود تا از پيشروي اين خون آشام و امپراطوري مخوف او جلوگيري كند ؟؟
![]()
![]()
-------------------------------------------------
من تقريبا همه بازيهاي جديد انجام دادم همه هم با گرافيك بالا اما اين بازي هميشه جلو چشمم بوده .
ميبينيد كه آواتارم عكسه رازيل . واقعا شخصيتشو دوست دارم .![]()
![]()
دوست من.این داستان Legacy of Kain Soul Reaver که گفتی.با این سری که بازی کردیم یعنی Soul Reaver 2 و Defiance (البته به جز Blood Omen 2)دیدیم که همش زیر سر همین Elder God و Mobius بود و raziel هم زندگی قبل از خون آشام شدنش فرمانده کل Sarafan های عوضی!(ببخشید من همیشه تو جو و عاشق این سری بازی Legacy of Kain هستم!)بوده و خودش خود را به قتل می رساند.(با عبور از یکی از ماشین های زمان Mobius به زمان قبل از وقایع Blood Omen می رسد و خود و برادرانش را می کشد.)می فهمیم که با تفاسیری که همه افراد اطراف Raziel حتی خود Kain می کردند که اوست که Freewill یعنی اختیار دارد و اوست که نجات دهنده دنیاست اشتباه بوده و این Kain است که می تواند دشمن حقیقی یعنی همان Elder God را شکست دهد(در آخر Defiance متوجه ای موصوع می شویم)و همه اینها نله بوده که Elder God و Hylden ها (دشمنان قدیمی Vampire ها که Pillars of Nosgoth برای دور نگه داشتن و زندانی کردن آنها بنا شده بود)که از Raziel استفاده کنند که Kain را که تنها دشمن دارای اختیار است که می تواند آنها را از بین ببرد را بکشد.که باز هم به خاطر قدرت Balance Gaurdian بودن کین وی نمرد و توانست بدون قلب یانوس که مورتانیوس هنگام زنده کردن دوباره کین در Blood Omen استفاده کرده بود به حیات ادامه دهد و تمام نقشه های Elder God را از بین ببرد.که ما در Blood Omen 2 می بینیم کین جوان توانست رییس Hylden ها و Sarafan ها را که در Defiance توانسته بود توسط یانوس رازیل را شکست دهدرا نابود کند.یعنی شما می تواینید Blood Omen 2 را آخرین شماره Legacy of Kain به حساب بیاورید از نظر ادامه داستان.طبق اخبار حداقل یک بازی از Legacy of Kain در سال 2005 در حال ساخت بود(مراحل اولیه داستان نویسی)که به علت فروش نکردن خوب Defiance شرکت Eidos ادامه این پروژه را Cancel کرد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)