[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمامي درخواست هاي خود براي کرک ، سريال و پچ براي نرم افزار هاي مختلف را در اين انجمن مطرح کنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمامي درخواست هاي خود براي کرک ، سريال و پچ براي نرم افزار هاي مختلف را در اين انجمن مطرح کنيد
باشه خوب فک کردم وقتی اینجا این نرم افزار هست سریالشم باید باشه
اونجام پست می دم
این برنامه همه ی فرمت ها اعم از آهنگ و کلیپ و عکس رو بر می گردونه یا فقط مخصوص یکی از اونهاست؟
چون من تا حالا بيش از ده تا برنامه ريكاوري را استفاده كردم فقط نام فايلها را مياره اندازشم درسته ولي همشون خرابند و وقتي روش دابل كليك ميكنه يا باز نميشن يا به صورت درهم برهم يه چيزي باز مي كنه
حالا اين نرم افزار واقعا هر نوع فايلي را به طور كامل و سالم برمي گردونه؟؟
سلام
لینکت ارور می ده
Recover My Files v3.9.8 Build 6430 | 7,90 Mb
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rasouli58; 05-12-2009 at 13:43.
من امتحان کردم. فقط عکس های کوچیک و یا اون عکس هایی که نمیخواستم.
در کل فقط فایل های کم حجم مثل تکست یا عکس های کم حجم یا لوگوها رو میتونه برگردونه.
GetData Recover My Files Professional Edition v4.4.8.578 20.94 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یه سری فایل با فرمت flv رو اول از درایو f و بعدش از توی recycle bin حدودا 5 ماه پیش پاک کردم و الان میخوام برگردونم
ورژن 3.98 این برنامه رو دانلود و فعال سازی کردم اما با complete search هم خیلی فایل ها از جمله اینا پیدا نشد
حالا format recovery رو فقط امتحان نکردم که خیلی طول می کشه نمیدونم نیاز هست یا نه
رو مموری گوشیم هم که micro sd هست همین فایل ها بود که همون موقع پاک کردم و واسه مموریم حتی format recovery رو هم امتحان کردم ولی اونجا که پیدا نشد
حالا کار با فیلتر برنامه رو هم نمیدونم چجوریه وقتی روش کلیک کردی بعد اسم کامل فایل رو نوشتی و اوکی رو میزنی تغییری نمی کنه !
اصلا اگه بخوام فقط تمام فایل های flv که از هر درایوی که بوده پاک شده بیاد باید چیکار کنم که زودتر انجام شه؟!
بعضیا میگن اگه از برنامه های دیگه واسه ریکاوری استفاده کنم شاید اونا جواب بدن ایا فرقی داره یا نه؟!
مرسی !
سلام دوستان
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان . من یه فایل زیپ تو کامپیوتر و گوشیم داشتم که چند وقت قبل پاک شد . و رم گوشی و هارد سیستم از اون موقع تا الان فرمت نشده . با برنامه های ریکاوری امتحان کردم فابل زیپ و بر میگردونه و حجمش درسته ولی فایلش باز نمشه اگه میشه یه کمکی کنید که کارم گیره یه نرم افزاری معرفی کنید یا اگه راهی داره . ممنون از همگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)