تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 20 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 194

نام تاپيک: Readiris | تبدیل نوشته فارسی تو عکس به متن

آخر فروم باز AHT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    قم
    Last edited by AHT; 12-02-2007 at 18:54.

داره خودمونی میشه raico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    FaraCD.com

پيش فرض

من هم نتوستم از این برنامه جواب بگیرم.
    خروجی عکس میده به جای متن!!!!

داره خودمونی میشه fathi67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

12 اینم برنامه ی تغییر Dpi

دوستان عزیز سلام
    بسیاری پرسیده بودند که چگونه باید DPI رو افزایش داد یا بهتر بگم تغییر داد با توجه به این که فکر می کنم باید در بخش بهتری گفته بشه ولی چون بیشتر در اینجا پرسیده شده می گم
    من بهترین برنامه ای که در این مورد سراغ دارم که جالب هستش بگم مجانیه و امتیاز های عالی رو هم گرفته برنامه ای به نام FastStone Image Viewer 2.9 است در سایت رسمی Download.Com و از طریق لینک زیر می تونید اونو دانلود کنید البته حجمش هم کمه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پس از نصب عکس مورد نظرتون رو در این نرم افزار بیارید و اونو انتخاب کنید و در منوی Edit و بخش Canvas Size و نیز در قسمت Print Size به راحتی آب خوردن DPI عکستون رو تغییر بدید و در نهایت عکس رو هم ذخیره کنید.
    دوستان موفق باشید.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

والا من با این برنامه هیچ مشکلی ندارم نمی دونم چرا خیلی از دوستان نمی تونن باهاش کار کنن به هر حال این همون نسخه از برنامه س که با قیمت فضایی به فروش می رفت البته با کرک شدنش و پخش شدنش صد در صد به زودی شاهد پخش اون تو بازار با همون قیمت یکی دو تومن هستیم ....

در مورد بالا بردن دی پی ای هم به هر حال اگه عکسی با دی پی ای پایین رو دی پی ای ش رو بالا ببرید تو خروجی هیچ تفاوتی نمی بینید در واقع انگار خودتون رو گول زدید !!!!
    برای بالا بردن دی پی ای از فتو شاپ هم می شه استفاده کرد ....

موفق و پیروز باشد

جاوید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Omran_MB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تو برقه چشات

پيش فرض

خوب عزيزم پس چرا اين همه آدم با اين برنامه مشكل دارند....
    خودم به شخصه تمامه منوهاشو زيرو رو كردم حروف د - ر - ن- ف رو اكثرا اشتباه مي زنه.
    اگه ميشه خوب بگو چه كار مي كني...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ببین دوست من هیچ برنامه ocr ری صد در صد کار نمی کنه وای به حال اینکه ایرانی باشه اینو ایرانی ها که نساختن خارجی ها ساختن تعداد فونت هایی هم که ساپورت می کنه محدوده مثلا شما اگه یه نوشته با یه فونت غیر معمول بهش بدی خروجی که نمی ده . منم نگفتم برنامه صد در صد کار می کنه ولی من با اسکنرم با 300 دی پی ای وقتی اسکن می کنم یه متنو بهش می دم تا نود درصد خروجی مناسبی می ده ولی بازم نیاز به ویرایش داره ... شما اگه متن خارجی هم بهش بدی بازم نیاز به ویرایش داره ولی کمتر .

دوستان می گن اصلا کار نمی کنه یا خروجی عکس می ده من فقط یه بار ازش خروجی عکس گرفتم اونم مستقیم می خواستم پی دی اف تبدیل کنم خروجی تصویری داد جای متنی ولی دیگه این مشکل پیش نیومد من نمی دونم چرا با هاش مشکل دارین اگه با اسکنر یه عکس بهش بدین مطمئن باشید در حد توانایی خروجی مناسبی می ده ولی بازم می گم نیاز به ویرایش داره بعضی حروف رو اشتباه می زنه ولی اینطور نیست که همیشه رو یه حروف خاصی اشتباه کنه .

در ضمن خیلی از دوستان هم با این برنامه مشکلی ندارن ولی مسئله اینجاست وقتی یکی با یه چیزی مشکل نداشته باشه نمی آد بگه ولی اونایی که مشکل دارن می آن می گن واسه همین به نظر می آد اونایی که مشکل دارن خیلی بیشتر از اونایی هستن که مشکل ندارن

منم کار خاصی انجام ندادم حتی تنظیمات دیفالت برنامه هم دستکاری نکردم تنها کاری که کردم زبونش رو فارسی کردم زبان دومش هم اینگیلیسی و دارم با هاش کار می کنم

موفق و پیروز باشید

جاوید

آخر فروم باز AHT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من هم از اون لینکی که گذاشتم دانلود کردم
    مشکلی نداشت و به صورت عکس هم نبود
    فقط یه کم ریز بود که باید فاصله خط ها رو زیاد میکردم و فونت رو بزرگ و گرنه تو هم میره

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اقا یکی به من کمک کنه
    من این فایل های 10 مگی که 12 قسمت بود دانلود کردم ولی همشون مثل همن من فقط پارت یک رو که اکسترکت کردم (از حالت زیپ خارج کردم) حجمش 106 مگابایت بود و بقیه هم مثل هم بودن و من فقط اولی رو نصب کردم قضیه چیه یعنی بقیه الکی دانلود کردم
    من میخوام یه فایل پی دی اف که توش متن فارسی هست رو به ورد تبدیل کنم ولی من هر کاری می کنم وقتی تبدیل به ورد میشه به صورت عکس در میاد و فارسیش هم به هم ریخته است اگه ممکنه منو راهنمایی کنید؟تنظیماتش چی باشه؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

10

اقا یکی به من کمک کنه
    من این فایل های 10 مگی که 12 قسمت بود دانلود کردم ولی همشون مثل همن من فقط پارت یک رو که اکسترکت کردم (از حالت زیپ خارج کردم) حجمش 106 مگابایت بود و بقیه هم مثل هم بودن و من فقط اولی رو نصب کردم قضیه چیه یعنی بقیه الکی دانلود کردم
    من میخوام یه فایل پی دی اف که توش متن فارسی هست رو به ورد تبدیل کنم ولی من هر کاری می کنم وقتی تبدیل به ورد میشه به صورت عکس در میاد و فارسیش هم به هم ریخته است اگه ممکنه منو راهنمایی کنید؟تنظیماتش چی باشه؟
    دوست عزیز تیکه تیکه کردن فایل واسه اینه که راحت تر دانلود کنید شما اگه همه قسمت ها رو نمی گیرفتید فایل اکسترکت نمی شد و ارور می داد .....

بعدش برای تبدیل پی دی اف نیازی نیست از این برنامه استفاده کنید برنامه اکروبات پرفشنال هفت نسخه ام ای رو بگیرید به راحتی این کارو انجام می ده این برنامه هم تنظیمات خاصی نیاز نداره فقط زبانش رو باید فارسی کنید همین ...

پروفشنال m_h_hadavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان میشه یکی فایل ocr فارسی اون رو آپلود کنه من نسخه انگلیسیش رو دارم یه فایلیه توی پوشه نرم افزار با پسوندytr.* اسمشم باید تو مایه های far و اینا باشه حجمشم فکرکنم کمتر از یه مگه ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •