کاملا تایید میشه !!!!!!!!
farzad48: فری جون عزیزم سلام . این سارا خانم اینقدر تاپیک زد . من دیگه غاطی کردم .میرم توی اون تاپیکه با کا800 مقایسه میکنم . میام توی این تاپیک قیمتهارا مقایسه میکنم. خلا صه ماهر جا اسم این ساراگل رامیبینیم. مستقیم میریم توی تاپیکه . دیگه شرطی شدیم . کاشکی من اصلا n73 نمیخریدم. می رفتم موتورولا میخریدم. دیگه مجبورم بیام اینجا . خیلی کنجکاو شدم ببینم چندسال دیگه این ساراخانم n73 میخره. جالب اینجاست که n73 نخره . یک گوشی دیگه بخره اونوقت مجبور بشه بره توی تاپیک اونها . دیگه اونوقت نمیدونیم به کی کمک کنیم!!!
ساراخانم تورا خدا ازمایکی هم ناراحت نشو. ما فقط قصد کمک بشماراداریم.
چه ربطی داره بابا ؟؟
من از دست شماها دارم دیوونه میشم.
هواستون باشه من بادی گارد دارم.
صداش کنم بیاد بد میشه ها !!!![]()
بسه دیگه.![]()
Last edited by saragol; 02-02-2007 at 15:49.
با نظر شما موافقم دوست خوبم![]()
در صورت موافقت مدیر انجمن در اسرع وقت منتقل خواهد شد ...
برو بابا بادیگاردتم دیوونه میکنیم این که چیزی نیست از این خفن تر چیزی داری بیار
دوستان عزیز یه سوال می پرسم لطفا ک800 یا ن73 یا جوابشو تو تایپیک بزاده ممنون میشم دوربینتون رو روشن کنید دستتون رو جلوی لنزش محکم بگذارید تا به نظر خودتون نوری توش نره بعد ال سی دی (صفحه موبایل) رو نگاه کنید ببینید چیزی دیده میشه انگار که مثلا تو لنزش نوره و یا اینکه صفحه سیاه سیاهه هیچ نقطه ای هم توش نیست
احمد جان سلام. من امتحان کردم. صفحه سیاهه . انگار مرکز صفحه بگی نگی یخورده سیاهتره . مگه باید چجوری باشه؟ بیشترتوضیح بده. مرسی اجمد جان.
بنا به تقاضای دوستان محترم
این تاپیک توسط مدیریت محترم انجمن MaFia به کلوپ گوشی ها منتقل شد.
الان دیگه فکر کنم که نظر سنجی بی طرفانه و کاملاً آزاد برای همه هستش.
از همه دوستان خواهش میکنم که بیان و نظر بدن![]()
تا بالاخره ببینیم که نتیجه چه خواهد شد !!!
ساراگل عزیز سلام . اولین نظر رامن میدم. از وقتی که این تاپیک رازدی ماراهم به شک انداختی . واین امر باعث شد که با چند نفر از دوستانم که k800 داشتند مقایسه کنم . همه شون به اتفاق اقرار نمودند که کاشکی n73 میخریدند. شاید دوستانی که k800 دارند ازاین حرف من ناراحت بشن اما تاوقتی که در کنار گوشی n73مقایسه نکنند شایددرک نکنند که من چی میگم . حتی یکی ازدوستانم به من پیشنهاد داد که 100 هزار تومان میده که تازه 3 روز خریده بود بامن عوض کنه. دیگه خود دانی
فرزاد عزیز، از اینکه نظر دادی ممنون
اما تا آدم در چیزی تردید نکنه، سبک سنگین نمیکنه و به انتخاب خودش اونقدرا مطمئن نیست.
من نه تعصب بی جا دارم و نه چیز دیگه، اما مطمئنم که اگه بررسی نکرده بخرم پشیمون میشم بعداً. دیگران رو نمیدونم. اینجا بحث ها دوستانس. چه اشکالی داره اگه کسی بدونه که انتخابش درست بوده یا غلط؟
نوکیا یا سونی فرقی نداره، مهم اینه که برند مناسب تر چیه ؟
حالا میشه بگی چرا دوستات همگی اقرار کردند که نوکیا n73 بهتره ؟ شما که کنارشون بودی و تفاوت ها رو دیدی
پس میتونی برای من و بقیه دوستان هم توضیح بدی ....
مرسی![]()
دوست عزیزم حتما تا حالا مشخصات دو تاگوشی رامطالعه کردی . تمام دوستانی که k800 دارند بگن صدای کدومشون بهتره اونایی که k800 دارن بگن کدومشون فیلمبرداریش بهتره . اونایی که k800 دارند بگن کدومشون از نرم افزار بیشتری ساپورت میکنه . اونایی که k800 دارند بگن کدومشون مقاوتره. اونایی که k800 دارن بگن عکس کدومشون بهتره . خوب این یکی رادیگه من میگم . فرقی نداره چون خودم مقایسه کردم . دیگه اگه چیزی به ذهنت میرسه بگو تا من بگم
Last edited by farzad48; 03-02-2007 at 19:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)