کسی میتونه راهنمای سایلنت هیل 2 رو به ایمیلم بفرسته؟
sabaparnia atsite yahoo.com![]()
کسی میتونه راهنمای سایلنت هیل 2 رو به ایمیلم بفرسته؟
sabaparnia atsite yahoo.com![]()
راهنماي بازي هم كه همه جا ريخته ديگه![/quote]
پس چرا من نمیتونم پیدا کنمآدرس بده لطفا
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من تازه عضو اين سايت شدم .3 ارديبهشت
كسي ميتونه در مورد بازي penumbra black plague همون مرحله اول در قسمت فريزر كه از يه لوله اي گاز بيرون مياد چطوري ميشه گاز رو قطع كرد ؟
با سلام
من الان دارم Silent Hill :Origins رو بازی میکنم البته روی PS2 خیلی باحاله حتما تونستید بازی کنید برای 2008 هستش
پسر اومد این سایلنت هیل..!!!....برای کامپیوتر هم اومده؟؟؟
اونكه مال psp بودش نه ps2
آخ جون از بيكاري دراومديم
سلام كسي ميدونه توي بازي crimes of war يه جايي هست كه يكي چيزي شبيه طوفان درست ميكنه ونميشه كشتش اونجا رو چطوري بايد رد كرد
ارام مگه برای کامپیوتر نمیادش...!!!!!!!
بچس سلام
من نمیدونم شما چرا الان یاد این بازی افتادین ؟؟
من نسخه 4 این بازیو (The Room) دو سال پیش تموم کردم
البته این نوع بازیا رو هر وقت بازی کنی جذابن
من هر 4 نسخه Silent Hill رو تموم کردم و بنظر من شماره 3 این بازی از بقیش قشنگتره
اونایی که مثل من دیوونه بازیهای فکرین اینا رو حتما بازی کنن :
Syberia 1,2
Silent Hill 1,2,3,4
Still Life
اینا قشنگترین بازیهای فکری عمرم بودن
اینم بگم من اصن دوست ندارم با راهنمایی بازی کنم ( یادم میاد سر یه صحنه تو بازی Syberia2 یه ماه علاف بودم و وقتی اون صحنه رو رد کردم کلی خندیدم آخه میدونین باید با تیرکمون یه تیکه یخو مینداختم پایین , اون تیکه یخه هم تو تصویر مشخص نبود در واقع کارگردان با زیرکی یه گوشه جاش داده بود !!)
بین این بازیهایی که گفتم من و رفیقم شخصا دیوونه Syberia2 هستیم و اونم دقیقا مثل من همون صحنه رو مونده بود تا اینکه من ردش کردم و کلی افه اومدم وقتی بهش گفتم
شرکت Microids بنظر من خدای بازیهای فکریه بعدشم Konami
اینم سایتشون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی در مورد راهنمای این بازیا اگه انگلیسی بلدین برین این سایت : gamespot.com اینجا از شیر شترمرغ تا جون آدمیزاد پیدا میشه
اگرم فارسی میخواین برین تو گوگل بزنین راهنمای فارسی Silent Hill
-----------
راستی تو یکی از وبلاگای بازی خوندم Silent Hill 5 داره ساخته میشه که اگه بشه چی میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)