خیلی عالیه. cpu , cash,vga شما واقعا توپ امتیاز گرفتن که این به معنی عالی مچ شدن سیستمت هست.![]()
فقط اگه یه رم 512 دیگه بزاری تنگ سیستمت . اون وقت میبینی که این dual chanel چه میکنه.![]()
بهت قول میدم یه 400 تا بیاد رو این امتیاز.
خیلی عالیه. cpu , cash,vga شما واقعا توپ امتیاز گرفتن که این به معنی عالی مچ شدن سیستمت هست.![]()
فقط اگه یه رم 512 دیگه بزاری تنگ سیستمت . اون وقت میبینی که این dual chanel چه میکنه.![]()
بهت قول میدم یه 400 تا بیاد رو این امتیاز.
دوستانی که فرمت پارتیشن هاردشون ntfs هست . به properties تک تک درایوهاشون برن و طبق عکس زیر
گزینه compress drive to save disk spase رو تیک بزنن . در مرحله ی بعد از بین دو گزینه گزینه پایینی رو تیک بزنن
بعد از 10 تا 20 دقیقه که کار نموم شد دوباره با همین برنامه pc wizard امتیاز بگیرید میبینید امتیاز هاردتون 5 برابر
شده .اینم بگم که سرعت copy , cut و image گرفتنتون هم خیلی بهتر میشه چون فایلهاتون یه جورایی compress شدن .
![]()
Last edited by Mahdi_Moosavi; 27-03-2007 at 18:35.
اينهم ماله من هست بدون اوركلاك 2400 تا امتياز مي دهد با اور 2800 تا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چجوريه امتيازمون چند بايد بشه كه بفهميم خوبه يا بده ميشه راهنمايي كنين اين امتياز كه ميده يعني چي ميشه منو راهنمايي كنين ؟؟؟
خب یه عکسی یا حداقل بگو سیستمت چیه و امتیازت چیه تا راهنماییت کنم دوست عزیز .![]()
خوب از كجا بفهمم من اون برنامه رو دانلود كردم وقتي نصبش ميكنم شروع ميكنه به سرچ كردن يه همچين چيزي و خيلي طول كشيد جوابي نداد منم كنسلش كردم
صفحه اول ،پست اول رو بخونید
مگه میشه من برنامه رو حداقل رو 20 تا سیستم مختلف تست کردم. تازه خیلی ها هم همین جا امتحان کردن. دیگه اون مرحله ای که شما میگی بیشتر از
5 دقیقه طول نمیکشه . بعد از اون تازه برنامه سخت افزارت رو شناسایی کرده و آماده کار میشه .
ببینم تمام درایورهای سخت افزاریت رو نصب کردی .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)