سلام آقا مگه ميشه سرويس پك دو رو بدونه سرويس پك يك نصب كرد
سلام آقا مگه ميشه سرويس پك دو رو بدونه سرويس پك يك نصب كرد
دوست عزيز سلام. سرويس پك 2 اصلا ربطي به سرويس پك 1 نداره. يعني اگه ويندوزي كه مي خواهي نصب كني حاوي سرويس پك 2 باشه كه اين وسط ديگه سرويس پك 1 معنا نداره. به نظر من هم بهترين كار براي استفاده از سرويس پك 2 ، استفاده از همين ويندوزهايي است كه به طور خودكار سرويس پك 2 رو هم نصب مي كنند.
فقط ويندوز xp media center 2005
من تا حالا ويندوز كه پك يك رو نداره ولي دو رو داره نديدم
baby جان يك سر به مركز كامپيوتر ايران يا بازار رضا يا ديگر مراكز كامپيوتري بزن و بگو ويندوز ايكس پي سرويس پك 2 مي خوام. ببين چند رقم سي دي بهت مي دن!نوشته شده توسط baby
الان اكثر سي دي هاي ويندوز كه توليد ميشه به همراه سرويس پك 2 نصب مي شه و همون اول كه نصب مي كني سرويس پك 2 هست و اصلا نيازي به سرويس پك 1 نداره.
دوستان من فكر ميكنم كه ما بايد تا امدن لانگر هون به مديا سنتر تكيه كنيم
بعد از ان ديگه باگ نداريم و ديگه اينكه انسان جايز الخطاست
زير سوال ميره!
وقتي پسر 16ساله دوست داشتني يا همونlovelyboy16s
خودمان میگه مدیا سنتر یعنی توی دورتزین شهرستان ها و مکانهایی که تازه از عصر حجر در امده اند هم از این ویندوز استفاده میکنند
چونکه این دوستمون هر ویندوز را که من با دلیل و مدرک بهش معرفی میکنم را فقط نصب میکنه
پس از مدیا سنتر خیالتان تخت باشد
media center خيلي باحاله فقط مشكلش اينه كه حجيم هست
سلام دوستانی که فکر میکنن با آمدن Longhorn خیلی همه چیز خوب میشه و دیگه باگ نداریم و کلی حال میکنیم باید بگم که سخت در اشتباهید چرا؟
چون که اینم یک ویندوز هست مثل همه ویندوز های میکرسافت که همشونم مشگل دارن و همشونم باید روش update and sp نصب بشه و اگه شما نگاه کنید هنوز بد از 3-4 سال که اکس پی اومده هنوز میکرسافت داره مدل به مدل تغیر میده و هنوز یک دونه فینال درست و حسابی معرفی نکرده هر کی میگه کرده باید بگم که بازم اگه بری تو خود سایت میگه بیا Update باز اومده پس این longhorn هم وقتی میاد همه میگن به به بد که 5 ماه میگذره .میگیم بابا اینم که فلان جاش اینطوری هست بازم مجبور میشه از فایر و اپرا استفاده کنی باز مجبور میشی از سیستم مکانیک و clean registery استفاده کنی حالا الان میگید که اونا که برای بهتر شدن سیستم و بالا بردن سرعت کامپیوتر هست چه ربطی داره ؟
ربطش به این هست که اگه خود میکرسافت یک پک تو خود ویندوز بده که 5 تا از این محصولات معتبر مثل advanced system optimize or tuneup or system mechanic بده که همش رو توش بگذره یعنی بخره و 4 تا دانلد منجر یا 2 تا از این معروف هاش رو تو خودش قرار بده و و و و و////
دیگه آیا لازم هست ما به دنبال این همه برنامه بگردیم و همرو تست کنیم و یا دنبال نسخه جدیدش باشیم خود با Update ویندوز دیگه همه اینا باید جدید بشه .ولی ما همون ها رو میبینیم فقط کمی کمی بهتر و بسیار خوشگل تر .
سلام با اومدن لانگهورن قطعا باگ خواهيم داشت .من با نسخه ازمايشيه لانگهورن كار كردم به نظر من همون نسخه ازمايشي گرافيكش از مديا سنتر بهتر بود ظاهرشم كه خيلي خوشگلتر بود امكانات جالب و بيشتر نسبت به بقيه ويندوزها هم داشت . نظر من مشكلش سرعتش بود كه به نسبت كم بود اگه مشكله سرعتش حل بشه به نظر من لانگ هورن يه ويندوز فوق العاده خواهد بود تا 2006
منم میگم XP 200 media venter
واقعاً عالیه...:roll:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)