سلام...سرویس عدم نمایشگر شماره فعال یا نه ؟؟؟؟؟![]()
سلام...سرویس عدم نمایشگر شماره فعال یا نه ؟؟؟؟؟![]()
سلام دوست من، فکر می کنم منظورتو اشتباه می گی!
فکر کنم منظور شما عدم نمایش شماره تلفن نه عدم نمایشگر درسته؟
عدم نمایشگر یعنی اگه کسی تماس بگیره شمارش نیفته ولی عدم نمایش شماره تلفن چپشه، من منظورتونو درست فهمیدم یا نه منظورتون همون عدم نمایشگره؟!
دوستان من یک سوال دارم، امروز قبض تلفنم اومده بعد هزینه اشتراک 900 تومان زده!
مگه نگفته بودن 750!
من اشتباه یادمه یا این یک چیز دیگه است!
نه دوست من هنوز کار نمی کنه، هنوز هیچ کدوم از اون کدا کار نمی کنه!
من خودم تماس گرفتم گفتن معلوم نیست کی راه بیفته ، تو دفترچه هم نوشتن به خاطر این که بعداً که راه افتاد بدونید چطور باید باهاش کار کرد.
در ضمن فکر نکنم بیشتر از آخر سال طول بکشه!
یعنی همین چند وقته باید اینارو فعال کنند، البته این نظر شخصی منه!
آقا واقعا که ایرانسل گل کاشته ها
من تا حالا 2دل بودم اما حالا با خوندن کل پستهای این تاپیک به ایرانسل اعتماد پیدا کردم
حالا یه سوال
من جایی خوندم از ایرانسل اگه به سیمکارتهای دولتی sms بفرستی به مشکل بر می خوره
یا 2 ساعت بعد میر سه یا خیلی دیر تر از این
حلا اگه بخایم با سیمکارتهای دولتی تماس بگیریم مشکلی پیش می آد؟
اصلا این حرف صحت داره؟
و این قضیه تا آخر سال حل می شه؟
یعنی سال 86 دیگه هیچ مشکلی در بر قراری تماس با سیمکارتهای دولتی چه sms و چه مکالمه وجود نداره؟
لطفا بدون تعصب جوابمو بدین برام خیلی مهمه
با تشکر از همه دوستانی که به ما آگاهی می دن
موفق باشید
دوست من برای برقراری تماس هیچ مشکلی نداره، شاید چند ثانیه طول بکشه ولی همیشه می گیره، صداشم عالیه!
در مورد sms هم درسته یک مقدار مشکل داره بعضی وقتها دیر می رسه بعضی اوقات برای من اصلاً نمی رسه، باید دوباره بفرستم، ولی 2 ساعت طول نمی کشه! چند دقیقه!
در مورد این که درست می شه، و کی درست می شه باید بگم فکر نکنم کسی بتونه بهت جواب بده و باید فقط دعا کنی بهتر بشه، ولی باید بگم قابل تحمله!
تا پایان بهمن ۳۲ شهر تحت پوشش ایرانسل قرار میگیرد
مدیرعامل شرکت ایرانسل گفت: 32 شهر از مجموع 70 شهر وعده داده شده، تا پایان بهمن ماه، تحت پوشش شبکه ایرانسل قرار میگیرند.
علیرضا قلمبر دزفولی، در گفتوگو با سیتنا، اظهار داشت: شبکه در 32 شهر از 70 شهر در نظر گرفته شده، آماده است و با اتصال آنها به شبکه سوئیچ در بهمن ماه زیر بار میروند.
مدیرعامل شرکت ایرانسل، قم، اردبیل، کرمانشاه، مشکینشهر، همدان، خرمآباد، زنجان، سنندج، سراب، گرمی، سقز، شیراز، بروجرد، علیگودرز، بابل، جویبار، نیشابور، بجنورد، تربتجام، تربتحیدریه، بیرجند، تایباد، آمل، قائمشهر، بهشهر، شیروان، گرگان، گنبد کاووس، بندر ترکمن، فریدونکنار، محمودآباد و امیرکلا را از شهرهایی عنوان کرد که با اتصال به شبکه سوئیچ در ماه جاری تحت پوشش اپراتور دوم تلفن همراه قرار میگیرند.
وی، همچنین تاکید کرد: با انجام تغییرات نرمافزاری، تعرفهها در ماه جاری بر اساس ثانیه تعیین و محاسبه خواهند شد.
دزفولی، در خصوص سیمکارتهای اعتباری نیز به خبرنگار سیتنا اظهار داشت: این سیمکارتها همانند سیمکارتهای دائمی بوده و با خصوصیت پیشپرداختی خود باعث مدیریت و کنترل هزینههای مشترک میشود.
وی، تصریح کرد: پیشبینی میکنیم که بیش از حد از سیمکارتهای اعتباری استقبال شود، چراکه با توجه به قیمت مناسب، عموم مردم توانایی خرید آن را دارند.
دزفولی یادآور شد: سیمکارتها و کارتهای شارژ ایرانسل دارای محدودیت زمانی نیست و تعرفه هردقیقه آن 62 تومان و کمتر از سایر سیمکارتهای اعتباری موجود در بازار با مبلغ 67 تومان است.
وی افزود: تاکنون بیش از 400 هزار سیمکارت ایرانسل توزیع شده و استقبال با افزایش شهرهای تحت پوشش سیر نزولی خواهد داشت.
دزفولی در خصوص سرویس Gprs خاطرنشان کرد: از نیمه دوم بهمن ماه و تا پایان سال جاری، به مرور برخی سرویسهای Gprs به مشترکان اپراتور دوم ارائه میشود.
وی، همچنین در خصوص تشکیل شرکت سایتشرینگ نیز گفت: مذاکرات همچنان ادامه دارد و شکلگیری حقوقی "شرکت" هنوز نهایی نشده است. البته 15 سایت با شهرداری نهایی شده است که با راهاندازی آنها، اگر ضعف پوششی هم در سطح شهر تهران باشد، مرتفع میشود.
مدیرعامل اپراتور دوم، در پایان تصریح کرد: ایرانسل، کاملا با ایجاد سایتهای مشترک جهت اپراتورهای اول و دوم و تالیا موافق است.
جدی؟
این خبرت موثقه؟
یعنی تا آخر بهمن بابل تحت پوششه
یعنی 2 هفته دیگه
بابا ای ول ایرانسل
دوستان کسی می دونه هزینه هر دقیقه مکالمه سیمکارتهای دولتی چنده؟ مال ایرانسل که 499 ریاله درسته؟
سیمکرتهای اعتباری صرفنظر از هزینه مکالمه فرقی هم با سیمکارتهای دایمی دارن؟
انشا الله که مشکل sms هر چه زودتر حل بشه
با تشکر از همه دوستان
سلام به همه.
سرویس عدم نمایش شماره فعال بود.یعنی همون سری اولی که ایرانسل اومد فعال بود اما به دلیل شکایات مردم
به خاطر مزاحمتهایی که ایجاد شده بود ایرانسل این سرویسو کلا حذف کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)