تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 15 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 150

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی فایروال Comodo (کلیه مباحث در اینجا)

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

ممنون از توضیح شما . من هم یه بار کمودو رو کاملا پاک کردم و دوباره نصب کردم . توی این 1 ماهه اخیر این چندمین باره که کمودو رو هی پاک می کن و هی نصب می کنم. امیدوارم این بار دیگه مشکلی پیش نیاد چون اگه دوباره این دفعه هم ایراد بگیره دیگه کلا میذارمش کنار.

داره خودمونی میشه mass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشکل با آپدیت کردن

سلام به دوستان

من تازه کومودو ورژن 3.0.21.329 رو نصب کردم، وقتی میخام آپدیتش کنم بعد از مراحل اول و موقع آپدیت شدن ارور 106 میده. چند بار امتحان کردم هر بار همین ارور رو میده. چیکارش کنم؟

با تشکر

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام به دوستان

من تازه کومودو ورژن 3.0.21.329 رو نصب کردم، وقتی میخام آپدیتش کنم بعد از مراحل اول و موقع آپدیت شدن ارور 106 میده. چند بار امتحان کردم هر بار همین ارور رو میده. چیکارش کنم؟

با تشکر

کارهای زیر رو برای رفع این مشکل انجام بدید.

1. اگر بعد از نصب این فایروال هنوز سیستم خود رو رستارت نکردید برید و رستارت کنید.

2. بعضی مواقع سرور های کمودو مشغولند و ممکنه این پیغام براتون نمایش داده بشه. پس سعی کنید چند ساعت
    بعد از مشاهده پیغام خطا دوباره آپدیت کنید.

3. اگر با کار های بالا مشکل رفع نشد وارد تنظیمات این فایروال بشید و برید به قسمت Applications Monitor و در
    اونجا هر چی svchost.exe وجود داره رو پیدا کنید... انتخاب کنید... و بعد تنظیمات روبروی آنها را روی ASK قرار بدید و
    بعد دوباره آپدیت کنید. کمودو در این حالت ازتون میپرسه که این پروسه به اینترنت وصل بشه یا نه شما هم اجازه
    این کار رو برای این پروسه میدید و قسمت Remember رو هم تیک میزنید تا دفعه دیگه بخاطر وصل شدن این
    پروسه ازتون سوال نکنه.

4. در همان قسمت تنظیمات Application Monitor اگر پروسه ای به اسم WGATray.exe وجود داشت و بر روی
    حالت Block قرار داشت اون رو هم روی حالت ASK قرار بدید و مثل پروسه Svchost عمل کنید.

5. آیا شما برای بازدید از صفحات اینترنتی از مرورگر IE استفاده میکنید یا نه؟ اگر نه کارهای زیر رو بکنید.

internet explorer را باز کنید و بر روی File کلیک کنید و بعد تیک
    'Work Offline' را بردارید. حالا مرورگر را ببندید و
    دوباره باز کنید و دوباره ببندید. حالا میتونید برای آپدیت شدن کمودو دوباره سعی کنید.

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و ممنون از راهنماییت،

در مورد قسمت 3 اگه ممکنه میشه بگید Application Monitor در کجای پنجره برنامه قرار داره و چطوری میتونم به svchost.exe و WGATray.exe دسترسی پیدا کنم.( چون تازه کار با این برنامه رو شروع کردم، نمیدونم چی به چیه )
    درضمن من از AvantBrowser استفاده میکنم. ولی قسمت work offline IE تیک نداره. درضمن از دیشب تا الان چند بار سعی کردم، ولی آپدیت نشده.

با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

سلام و ممنون از راهنماییت،

در مورد قسمت 3 اگه ممکنه میشه بگید Application Monitor در کجای پنجره برنامه قرار داره و چطوری میتونم به svchost.exe و WGATray.exe دسترسی پیدا کنم.( چون تازه کار با این برنامه رو شروع کردم، نمیدونم چی به چیه )
    درضمن من از AvantBrowser استفاده میکنم. ولی قسمت work offline IE تیک نداره. درضمن از دیشب تا الان چند بار سعی کردم، ولی آپدیت نشده.

با تشکر
    ورژن فایروال شما خیلی قدیمی شده الان اخرین نسخه فایروال کمودو ورژن 3/0/25/378 هست که حدودا 19 مگابایته البته 18.66 مگابایته بهتره به سایت خود کمودو بری و از انجا اخرین ورژن اونو دانلود کنی اینجوری خیلی بهتره تا اینکه اعصاب خودتو این جوری خراب کنی اینجوری خیلی راحتره

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

من یه سوال دارم اینه که چرا کمودو این قدر دیر به دیر آپدیت می شه من الان حدود 2 هفته است که فایروال کمودو رو نصب کردم ولی هیچ آپدیت نشده می خواستم ببینم این موضوع طبیعیه یا مشکلی هست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از rsh ولی فکر نمیکنم بخاطر ورژن باشه، چون توی انجمن همون سایت comodo در مورد این مساله خیلی بحث شده و افراد دیگری غیر از من نیز با این مشکل روبرو هستند. خود سایت در مورد ارور 106 همون راهنماییهایی رو کرده که جناب MEHRAN در دو پست قبل تر ارایه کرده اند. مشکل من با نحوه انجام این تنظیمات است.

باز هم ممنون از راهنماییت

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

من یه سوال دارم اینه که چرا کمودو این قدر دیر به دیر آپدیت می شه من الان حدود 2 هفته است که فایروال کمودو رو نصب کردم ولی هیچ آپدیت نشده می خواستم ببینم این موضوع طبیعیه یا مشکلی هست؟

کمودو یک فایروال هست و اگر تا 1 سال هم آپدیت نشه اشکالی نداره. آپدیت شدن برنامه هایی مانند کمودو که یک
    فایروال است و یا برنامه هایی مانند مرورگر های اینترنتی یا جهت ارتقائ آن برنامه و اضافه کردن قسمت های جدید
    به آن برنامه است و یا جهت رفع باگ هایی که دارند. اگر این 2 مورد در کار نباشد یعنی طوری بشه که احتیاج به ارتقا
    نداشته باشه و هیچ باگی هم (بطور مثال ) نداشته باشه چندین سال میتونی از اون برنامه استفاده کنی.

آن تعداد از برنامه هایی که هر روز احتیاج به آپدیت دارند به دلیل اضافه کردن لیست جدید ( حالا هر چیزی ممکنه باشه)
    به لیست قدیمی موجود در آن نرم افزار است. این لیست ممکنه اسم سایت های پیشینگ باشه... یا میتونه
    دیتابیس یک آنتی ویروس و یا یک آنتی اسپای ور باشه... یا میتونه لیست آپدیت شدن کانال های رادیویی و تلویزیونی
    فعال باشه.

در کل یک فایروال مانند نسخه مجانی کمودو که فقط یک فایروال بیشتر نیست احتیاج به آپدیت نداره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

تغیراتی که در اخرین نسخه کمودو ایجاد شده برای برطرف کردن باگهای زیر هست
    * Fixed! Windows Vista 64 UI Problems.

ا* Fixed! SafeSurf crashes applications on x64 based operating systems.

در کل برای استفاده ازین فایروال به نظرم یکم اعصاب میخواد من قبلا داشتم اما زیاد خوشم نیومد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

سلام به دوستان

با تشکر
    بهتره هر چه زودتر فایروالتو اپدیت کنی چون این نسخه از فایروال شما باگ زیاد داره
    مثلاComodo Firewall 3.0.22.349 که بعد از ورژن شما امده این باگهای نسخه شما رو اپدیت کرده
    FIXED! BSOD SESSION_INITIALIZATION_FAILED after ChkDsk.
    FIXED! BUG causing D+ to allow file modification attempts although it is blocked under some circumstances.
    IMPROVED! Reduced false positives for D+ keyboard access alerts.
    IMPROVED! Removed false positives for D+ service control manager access for XP computers.
    IMPROVED! Increased D+ ability to protect itself from already installed rootkits.
    میبینی که نسخه شما کلا باید اپدیت بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •