تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شیک ترین

راي دهنده
124. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سونی اریکسون

59 47.58%
  • نوکیا

28 22.58%
  • سامسونگ

14 11.29%
  • ال جی

2 1.61%
  • متورولا

21 16.94%
صفحه 8 از 21 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 201

نام تاپيک: شیک ساز ترین کمپانی گوشی

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من تو کل نوکیا فقط شکل n91 خوبه یکم درازه ولی خوبه اما وقتی درش رو باز میکنی خیلی ضایع میشه

n76 هم به صورت بسته خوبه اما وقتی بازش میکنی خیلی بزرگ و بیریخت میشه خیلی مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم

مثل n90 باز بشه و السیدیش بچرخه اگر اونجوری بو بهتر میشد

اما سونی اریکسون یه چیز دیگس
    چرا رو تعصب حرف ميزني
    از اون عكست ملومه كه خوره ي سوني اريكسون شدي ( البته به خاطر اينكه بابات برات سوني اريك خريده و چاره اي نداري)
    - من نميدونم كجاي n73 بزرگه - به نظر من خيلي هم خوش دست و اندازه هست
    - گوشي هاي سوني اريكسون مثل راديوي پيرزن ها ممونه چون كه خيلي ضخيم و كلفته - اصلا تو جيب باد ميكنه - ال سي دي هم كه نداره و همشون هم يه شكل دارن و از پلاستيك بازيافتي ساخته شدن و جون به جونشون كني چيني هستند( از قديم گفتن كار رو كه كرد - آن كه تمام كرد ) پس چيني هستن ديگه

Last edited by MESHKIPOSH; 25-01-2007 at 13:37.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

راستي يادم رفت بگم از لحاظ نرم افزاري هم كه ...

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راستي يادم رفت بگم از لحاظ نرم افزاري هم كه ...
    چرا دو بار پست میدی میخای پستات زیاد بشن

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اين شما هستي كه به خاطر اينكه پست هاتون زياد بشن بيهوده و الكي پست ميدي
    بايد جواب پست من رو ميدادي نه اينكه پست الكي و به خاطر زياد شدن پست هات ...ميفرستادي
    من اگه دو تا پست دادم - در جفتشون به مسئله تايپك و نظرم اشاره كردم كه در پست دوم به خاطر فرعي بودن پستم با عنوان تايپك اون رو جدا گانه ارسال كردم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چرا رو تعصب حرف ميزني

آره همون n73 توجیب باد نمیکنه آخه آدم نا محترم شما وقتی فرق کلفت بودن رو با پهن بودن نمیدونی چرا الکی
    حرف میزنی معمولا شنیده بودم وقتی چیزی کلفت باشه تو جیب باد میکنه درضمن همه گوشی های نوکیا از
    گوشی های هم سطح خودشون داخل سونی اریکسون هم پهن تر هم دراز تر و هم کلفت تر اند در ضمن
    همون به نظر شما چینی و بازیافتی دهن همه تانک ها و گوشکوب ها و بیل و کلنگ و کتلت و جوات های نوکیا رو بسته درضمن جوابی که دادی چه ربطی به پست من داشت من گفتم تو نوکیا کدوما قشنگن این چه ربطی به تعصب
    و جواب تو داشت در ضمن بابای من به زور برام چیزی نمیخره شاید بابای شما اینجوریه
    خوره بودن چه ربطی داره من تو کل عمرم همین یه گوشی رو از سونی اریکسون داشتم گوشی قبلیم هم که دادم
    خواهرم نوکیا بود n70 و در ضمن شاید شما مشکل بینایی دارید که فرق گوشی های سونی اریکسون رو با هم
    نمیدونید همینطور باید بگم اسم های سونی اریکسون=se .سونی. sony ericssonنشنیده بودم کسی بگه
    سونی اریک تازه اینجا بحث برتری سونی بر نوکیا ویا برعکس نیست چرا به موضوع تالار توجه نمیکنید برای این کار-
    ها تاپیک جداگانه ای باز کنید باید اضافه کنم منطق شما یا همون تعصب باعث شده فکر کنید سونی اریکسون چینیه
    چون با دلایل ذکر شده آدم با منطق میفهمه چینی نیست حالا چینی هم باشه اولا چین قدرت سوم اقتصاد آسیا
    است و از کره رتبه بهتری دارد ولی به دلیل اینکه معمولا چین و سایل درجه 2 و 3 خود را به ایران میدهد مردم ایران چنین فکری میکنند
    ازهمه دوستانبا عرض پوزش میخواهم دیگر چنین پست هایی ندهند و به موضوع توجه کنند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

به نظر من گوشی های سونی اریکسون بیشتر طراحی سنگین و مردونه دارن اکثر مدل هاش ولی در کل خودم از استیل گوشی های سامسونگ خوشم می آد ...

در کل هر کسی یه سلیقه ای داره

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چقدر خوبه این همه سونی اریکسون باز داریم دیگه نوکیامون خز نمی‌شه.

در کل عوام‌الناس سونی اریکسون بازند ولی باکلاس‌ها نوکیا دارند.
    سونی اریکسون برای رعیت هست در شان ما نیست که از آن استفاده کنیم.
    نمردیم و چیز های کلاس دار هم دیدیم همان ابزار آلات نوکیا در شان شماست

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بايد جواب پست من رو ميدادي نه اينكه پست الكي و به خاطر زياد شدن پست هات ...ميفرستادي
    من اگه دو تا پست دادم - در جفتشون به مسئله تايپك و نظرم اشاره كردم كه در پست دوم به خاطر فرعي بودن پستم با عنوان تايپك اون رو جدا گانه ارسال كردم
    شما میتوانستید همان پست اول رو ویرایش وبا آوردن کلمه "درضمن" جمله فرعی خود را میگفتید در ضمن در آن هنگام درحال تایپ کردن جواب شما بودم در ضمن جواب نده چون بحث تاحالا که منحرف شده حداقل ویران نشه شما هم ناراحت نشو اون جواب برای همه بود که از اونجور حرفا میزدن و منظورم شخص خاصی نبود

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما میتوانستید همان پست اول رو ویرایش وبا آوردن کلمه "درضمن" جمله فرعی خود را میگفتید در ضمن در آن هنگام درحال تایپ کردن جواب شما بودم در ضمن جواب نده چون بحث تاحالا که منحرف شده حداقل ویران نشه شما هم ناراحت نشو اون جواب برای همه بود که از اونجور حرفا میزدن و منظورم شخص خاصی نبود

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

5

من موندم چرا LG رای نمیاره
    Last edited by dark fear; 26-01-2007 at 09:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •